Ziraat Bankası

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Ya arkadaşlar bu ziraat e çok kıl oluyorum kartsız para çekme işlemini neden gerçekleştiremiyorum. Her defasında bilgiler bulunamadı falan diyot. Banka kartı olduğu için mi ? o_O

ben sürekli kullanıyorum bi sorun yaşamıyorum canım yanlış bilgi falan mı giriyosun acaba o_O

Sürekli deniyorum devamlı :( sizinde banka kartımı acaba kredi kartı şartımı var anlayamadım kii
ben banka kartına yatırdım hep kredi kartında sorun oluyor mu bilmiyorum denemedim hiç
sormadın mi hiç gişe görevlilerine falan

ben banka kartına yatırdım hep kredi kartında sorun oluyor mu bilmiyorum denemedim hiç
sormadın mi hiç gişe görevlilerine falan
yok benim sorunum banka kartından kartsız para çekememek :( az önce ziraati aradım telefon çalmadı ne işse :( bakalım umarım bi çözüm yolu bulabilirim :/

yok benim sorunum banka kartından kartsız para çekememek :( az önce ziraati aradım telefon çalmadı ne işse :( bakalım umarım bi çözüm yolu bulabilirim :/

telefon numaran falan güncel olmayabilir veya eksik olabilir canım düzelir umarım dene bakalım kolay gelsin :p:)

İnternet bankacığına şimdi girip baktım:) Adsız.webp

bende ziraatin atmlerine tav oluyorum. başı hep kalabalık :)

bu arada bankacılıkta izin vermediğiniz hiç işlemi yapamasınız. önce kartsız para çekmeyi açarsınız sonra gelsin paralar:cool: müşteri hizmetleri aracılığıyla kartsız para çekme işlemine onay verin ;)

Ya arkadaşlar bu ziraat e çok kıl oluyorum kartsız para çekme işlemini neden gerçekleştiremiyorum. Her defasında bilgiler bulunamadı falan diyot. Banka kartı olduğu için mi ? o_O
iki seçenek ya kullandığın atm de sıkıntı var ya da senin bilgilerini kullanmanda sıkıntı var...değişen bilgilerin varsa müşteri hizmetlerinden güncelleme yapman gerekir..

bende ziraatin atmlerine tav oluyorum. başı hep kalabalık :)

bu arada bankacılıkta izin vermediğiniz hiç işlemi yapamasınız. önce kartsız para çekmeyi açarsınız sonra gelsin paralar:cool: müşteri hizmetleri aracılığıyla kartsız para çekme işlemine onay verin ;)
Süpersinnn :) o kalabalık olayı ayrı birrr taavv ediyorr :D bir an ziraat şubesine gidip onaylatıcam diye ödüm koptu çünkü en son yine bir işlem gittiğimde tonlarca kağıtla karşılaşmıştım :) Tesekkür ederim telefonlarıda çalmıyor ama sinir olmıcammmm :D

iki seçenek ya kullandığın atm de sıkıntı var ya da senin bilgilerini kullanmanda sıkıntı var...değişen bilgilerin varsa müşteri hizmetlerinden güncelleme yapman gerekir..
hep ayrı atm lerde denedim hatta bu durumu atm nin haylazlığına verdim :) ama mimoz_a arkadaşım sayesinde çözüme ulaşıcağıma inanıyorum :) tEŞEKKÜR EDİYORUM hepinizw :))

ziraat kadar allahlık bi banka görmedim.
ben de geçen kyk borçlarım için otomatik ödeme talimatı verdim bisürü araştırıp.
hesap falan açtırdım işten güçten izin alıp gittim.
ödeme günü geldi geçti bi baktım para hesapta aynen duruyo çekilmemiş.
aradım bankayı iki saat kimse yok en son bi şubede yalvar yakar birini buldum konuştum.
o ödeme talimatı zaten hiçbi işe yaramıyo sistem çalışmıyo demez mi.
e be kadın beni niye uğraştırdınız diye çemkiremedim bile çünkü muhattap yok.
mecbur olmasam önünden bile geçmem.

ziraat kadar allahlık bi banka görmedim.
ben de geçen kyk borçlarım için otomatik ödeme talimatı verdim bisürü araştırıp.
hesap falan açtırdım işten güçten izin alıp gittim.
ödeme günü geldi geçti bi baktım para hesapta aynen duruyo çekilmemiş.
aradım bankayı iki saat kimse yok en son bi şubede yalvar yakar birini buldum konuştum.
o ödeme talimatı zaten hiçbi işe yaramıyo sistem çalışmıyo demez mi.
e be kadın beni niye uğraştırdınız diye çemkiremedim bile çünkü muhattap yok.
mecbur olmasam önünden bile geçmem.
Aslında dediginiz gibi muhattap olacak birini bile zor insanin isi düşmesin . Mecburiyetten yapacak bir şey tok ama kyk için otomatik ödemeyi söylediğiniz iyi oldu :)

Back
X