G gzelsyler Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 22 13 3 38 7 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kipirti #21 drreginaphalange .!.: Hadi ya sağolun cevabınız için çook geçmiş olsun kaplama öncesi diş eti çekilme sorununuz yok muydu peki sonrasında mı başladı Genişletmek için tıkla... yoktu sorun kaplamanın diş etime baskı yapması kendilerine hata bulmamak için öyle söylüyorlar burası türkiye ne koparsak kar gözüyle bakıyorlar
drreginaphalange .!.: Hadi ya sağolun cevabınız için çook geçmiş olsun kaplama öncesi diş eti çekilme sorununuz yok muydu peki sonrasında mı başladı Genişletmek için tıkla... yoktu sorun kaplamanın diş etime baskı yapması kendilerine hata bulmamak için öyle söylüyorlar burası türkiye ne koparsak kar gözüyle bakıyorlar
fee fi fo Ya hep ya hiç Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 2.647 3.841 333 16 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kipirti #22 drreginaphalange .!.: Merhabalar diş eti çekilmesi, diş eti şişmesi vs yaşadınız mı hiç, cesaret edemiyorum yaptırmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... hayır yaşamadım. ben çok memnunum
drreginaphalange .!.: Merhabalar diş eti çekilmesi, diş eti şişmesi vs yaşadınız mı hiç, cesaret edemiyorum yaptırmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... hayır yaşamadım. ben çok memnunum