• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zıt hayatlar

Michaelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
100
121
103
Merhaba sevgili üyeler. Arkadaşımın bir gönül meselesi var. Bana danıştı ama işin içinden çıkamadım. Sizin fikirleriniz önemli özellikle buna benzer durum yaşayanlar. Şöyle ki arkadaşım dindar bir insan.Yakın zamanda biriyle tanıştı. Ama karşı taraf içki içen, bara giden biri. Hayat tarzı olarak farklılar baya. Ben aralarında oluşan ilişkinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Arkadaşım kaybetmek istemiyor onu ama onun da kafasına oturmuyor. Sizce bu ilişki yürüyebilir mi? Çevrenizde böyle bir durum falan varsa fikrə çok ihtiyacı var

İki tarafta saygılı , hoşgörülü olursa olur. Evet var çevremde ama az. Yani tanığım bir çift öyle ama herkes kendi hayatını yaşıyor. Biri rakı sofraları kuruyor biri daha muhafazakâr öyle diyeyim. Ama sonuç olarak bence zor.

Peki ortak paylaştiklari şey neymiş? Ortak yaptiklari, konusabildikleri neler var?
Merak ediyorum yani ortak ne bulupta birlikteler
Arkadaşım uyumlu birisi. Arkadaş ortamında tanıştılar. Aralarında ne konuştuklarını çok fazla bilmiyorum. Çocuk sempatik biri anlaşıyorlar. Ama yani ilerde biri Bi ortama girince diğeri bana uygun değil nasıl diyecek bilmiyorum. İlla gərginlik olur gibi

Bar mar evlenince zatenyapılacak şeyler degilki neden olmasn hoi sohbet saygı ve sevgigerisi teferruat biri namaz kılarken diğeri karşmasn biri içerken diğeri karşmasn bu kdar. Sonradan degişende çok insan var bilemeyiz.. dindar diye evlendiğin evlennce değişebilir garantisi yok hiçbşeyn önemlü olan saygı saygı saygı

Kiz arkadaşınız arada bir icer ve bara giderse, erkekte arada bir cuma namazina gidip oruc tutarsa anlasirlar 😅 saka bir yana anlaşamazlar!!

Arkadaşım uyumlu birisi. Arkadaş ortamında tanıştılar. Aralarında ne konuştuklarını çok fazla bilmiyorum. Çocuk sempatik biri anlaşıyorlar. Ama yani ilerde biri Bi ortama girince diğeri bana uygun değil nasıl diyecek bilmiyorum. İlla gərginlik olur gibi

Siz de disardan bir gözsünüz evet aradaki iletişimi bilemiyorsunuz. Bu tür zıt ilişkilerde başta çekim olsa da zamanla paylaşim azaliyor veya hiç olmayabiliyor.
Evlendikten sonra "niye hep disarda arkadaslariyla, benimle konusmuyor ilgilenmiyor, vakit gecirmekten sıkılıyor" tarzi konulara aday olma ihtimali de var.

Merhaba sevgili üyeler. Arkadaşımın bir gönül meselesi var. Bana danıştı ama işin içinden çıkamadım. Sizin fikirleriniz önemli özellikle buna benzer durum yaşayanlar. Şöyle ki arkadaşım dindar bir insan.Yakın zamanda biriyle tanıştı. Ama karşı taraf içki içen, bara giden biri. Hayat tarzı olarak farklılar baya. Ben aralarında oluşan ilişkinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Arkadaşım kaybetmek istemiyor onu ama onun da kafasına oturmuyor. Sizce bu ilişki yürüyebilir mi? Çevrenizde böyle bir durum falan varsa fikrə çok ihtiyacı var
Ben sanmam hayata bakış açıları aynı değil birinden biri yıpranır bu süreçte

Paylaşım olmazki.
Hayır ne gerek var, birbirlerini değiştirmeye falan da çalışırlar.
Bu, sen maviyi seviyorsun ben yeşili değil ki...
Hayat görüşü inanış falan. Temel taşlar.
Hiç başlamamak lazım.

Bu tarz ilişkilerde bence daha çok karşı taraftaki insan diğerine aykırı ya da farklı olduğu için cazip geliyor biraz yasak olan caziptir algısı gibi aslında ama ortak paydası ve zevkleri olmayan birlikte belirli bir düzeyde zaman geçiremeyecek insanlar ciddi bir ilişkiyi ne düzeyde ve ne kadar sürede yaşayabilirler pek emin değilim ya da ne kadar sağlıklı olur. Çünkü insan, illa ki karşı tarafı kendi doğrusu yönünde kendince düzeltmek istiyor bu da ciddi sorun oluyor her iki taraf için de. Bir de yaş ve karakter de çok önemli bence çünkü genç yaşlarda çiftler birbirine benzemeye daha meyilli olurken belirli bir yaş ve olgunluktan sonra insan kolay kolay değişmiyor ,değişemiyor.

ikisi de birbirne saygı duyarsa olabilir ama ileride evlilik olursa arkadaşınız çocuğu daha muhafazakar yetiştirmek isteyebilir. eşi buna karşı çıkar mı bunlar önemli ve önceden konuşulması gereken konular

Bar mar evlenince zatenyapılacak şeyler degilki neden olmasn hoi sohbet saygı ve sevgigerisi teferruat biri namaz kılarken diğeri karşmasn biri içerken diğeri karşmasn bu kdar. Sonradan degişende çok insan var bilemeyiz.. dindar diye evlendiğin evlennce değişebilir garantisi yok hiçbşeyn önemlü olan saygı saygı saygı
Evlenince belki gece kulubune gidip, dans ederek sabahlamazlar ancak insan esiyle haftasonu meyhaneye gidip raki sofrasi kurmak ister.Ya da yilbasinda kirmizi sarap esliginde bir sofra kurmak ister..Sadece saygiyla olacak is degil evlilik bu.Farkli frekanstalar..

Paylaşım olmazki.
Hayır ne gerek var, birbirlerini değiştirmeye falan da çalışırlar.
Bu, sen maviyi seviyorsun ben yeşili değil ki...
Hayat görüşü inanış falan. Temel taşlar.
Hiç başlamamak lazım.
Ben de aynısını dedim. Bi süre sonra birbirlerini değiştirmeye çalışacaklar illa ki. Çok yıpratıcı bir süreç olur dedim. Sevgi üstesinden gelmez mi diyor?

Yaşam tarzları arasında uçurum kadar fark var. Anlaşabilmeleri imkansız. En basitinden tatile gittiklerinde adam illa ki cluba gitmek isteyecek, ona eşlik edemeyen ve beraber eğlenemediği kadınla nereye kadar devam edebilir ki? Ya da hangi muhafazakar biri evinde alkol bulundurmak ister? Böyle zıt iki insanın beraberliği hüsranla biter.

Aynı dünyanın insanları değiller beraber olursa mutsuz olurlar bence yinede kendileri bilir

Back
X