- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Corona oldum falan deme, direkt corona nedeniyle misafir kabul edemiyorum, sağlıklı zamanlarda görüşürüz diye bütün sosyal platformlardan Paylaş, kapıya da yazı as. İlla gelen olursa da alma eve. Üzgünüm kimseyi içeri alamam, bebeğim küçük dersin. İnsan olan zaten anlar da neyse...Hepinize fikirleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum corona oldum/belirti yaşıyorum fikri mantıklıymış aslında
Anneme bunu soylesem beni resmen siler. Zaten ne yaprsam yapim yaranamiyorum ama erkek kardesim haftada yapsa gogsunu gère gere anlatir.Valla benim için hiç önemli degil,kendi çocuğum olsa ben de gazeteye ilan verebilirim. Ama bebeği söz konusuysa anneye saygı duymanın şart olduğunu düşünüyorum. Belki de doksan yıllık ömrü hayatı boyunca sadece bir çocuk doğuracak ve bu onun tek ve hiphizli geçecek /bir daha geri gelmeyecek bebeklik dönemi. Neyi nasıl istiyorsa öyle yapmalı.
Siz de annenize yaptırım uygulayın madem, foto cekmesine izin vermeyin,zorla sildirin... 'sen mükemmel anneydin ya,ben çıkmışım çıka çıka senden. Bırak da bari benim yöntemlerime karışma' derdim herhalde ben olsam. Sert mı bilmiyorum ama bana saygı duymayana ben hiç duymam.
Keşke insanlar böyle düşünse. Benim iki cocugm alerjik bronşit. Evimzde asla içilmez. Ama birinci katta oturan kiracılar o kadar çok sigara içiyor ki benim evime kadar dumanı çıkıyor. Yangın çıkarmazlar inşallah diye dua ediyoruz. Adam merdivenlerde bile içiyor. Hatta camda da içiyor izmaritleri sokağa atıo.
Maalesef gelme gitme işlerine soluksuz devam edenler etrafındakileri dahil etmeye çalışan lar gelmezse alınanlar var bizim millet uslanmazAçık açık gelmeyin diyin, şu zamanda kim kime gidiyor ya. Benim de basımda farklı dert var eşimin yurtdısından akrabaları geliyo ziyarete insan biraz düşünür evde yeni hamile var diye ama yok gezmek olsun
Yok artık elinize sopa alip hizaya da getirin geleni tam olsun.Arkadaşlar çok güzel öneriler sunmuşlar benim önerim yok. Doğumuma 5 ay var şimdiden sizinle benzer şeyleri yaşama ihtimalim beni düşündürüyor.
O süreçte hem lohusalık hem bebeğim hem korona ile beraber neler yaşayacağım diye dertleniyorum. Birinin bebeğime dokunma, öpme ihtimali bile delirtiyor şuan.
Ben sosyal hesaplardan şöyle bir şey paylaşırım diye düşünüyorum.
Allahım sen yardım et .30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Arayan olduğu zaman mevlüt ve bebek görme birlikte yapacağım o zaman buyurun şu covid biterse inşallah falan de.. daha da aramazlar zaten inşallah.. bazıları yüzsüz oluyor ne yazıkki30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalıBen de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Gerizekalı olunca insan covid movid etki etmiyor. Ben aramın iyi olmadığı kayınvalide covid zamanı geldi diye birşeyler söyledim.. karşıma geçti yavrum kötüye birşey olmaz, iyiyi de Allah korur dedi. Ben kötüymüşüm zekaya bak. Ne geliyon o zamanBi bana gelen giden yok , herkes ne misafirciymiş okudukça şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?