- Konu Sahibi witchhunter
-
Benim doktorun şehir dişinda canim git gel demekle olmuyor. Ayrıca ben nisanliyken bu şekilde olsalardi emin ol evlenmezdim iki yüzlü olunca bilemiyoruz işte napalim..ya herkesin bir bahanesi var ,arkadaşlar kocalarınızı doğuran kaynanalarınıza 3 gün tahammül edemeyecek kadar bittiniz mi siz....vallahi yazık billahi yazık..ne kadar kötü olursa olsun kendi ananız kötü olsa anamdır diye çekiyorsunuz...evlenmeyin bu kadar kaynanaları ittirecekseniz ömrünüzü vermiş size 3 gün saygınız olsun doktora gideceksen git...bunu bile bile geliyor adamlar zaten..günün geldiğinde gidersin ister evde otururlar ister evlerine dönerler..el insaf vallahi erkek çocuklarınız olduğunda napacaksınız çok merak ediyorum..duyuyorum aa ben yapmam laflarını ,,,,,bekle yapmazsınız
hayır sen git kalacaksa oğlunun evinde otursun çocuğa baksın nasılsa nenesi adam gibi bakar ,hiç gerilme bence kocan doktormuş ,o muayeneye kesinlikle gitmen gerektiği ortada bence sıkıntı yok.Benim doktorun şehir dişinda canim git gel demekle olmuyor. Ayrıca ben nisanliyken bu şekilde olsalardi emin ol evlenmezdim iki yüzlü olunca bilemiyoruz işte napalim..
insanlar gelse suç,gelmese suçYani iste Esim için katlaniyorum. Jizim bir aylikken gittiler bir sahada gelmediler burada kendi evleri falanca var. Ama hic gelmediler özledik falan dediler torunu ama gelmediler benim ailem bi iki gunlugunede olsa sık sık geldi torunlarini görüp döndüler rahatsız etmemek içinde bi gece falan kaldılar ama onun ailesinden kimse gelmiyo oda uzuluyo tabi
Annem kimseyi hastaligi yüzünden bile bile kotu davranarak ona hastaligi yuUnden kotu hissetirmzdi bu bir her olduki boyle bi hata yapti bilemeden o zamanda ben annemi uyarirdim onun hatasini telafi etmek için orta yolu bulur arakarini düzeltirdim. Esim birkaç kere uyardi ama yinede bilerek aynisina devan ettiler.sen söyle doğumuna on gün kalmis bi insana gecenin onunda sofra kurdurup on ikiye kadar cay servisi yaptirir misin ve hic bir şekilde yardim etmedentek bir soru sorayım o vakit annen kaynanan gibi olsaydı ne yapardın eşinin ne yapmasını beklerdin ...
samimiyetle cevap ver lütfen annemi silerdim kocamlar görüştürmezdim her şey onun için gibi cümleler duymak istemiyorum
Bana hic gelmeseler umrumda değil gelmemelrine üzülen ogullari ben bisey demiyorum yani o olaya.insanlar gelse suç,gelmese suç
bi gün sabrın taşar. sinirin tependeyken bi güzel içini boşaltırsın işte. aslında ben bişey yapmadım kendileri kaşındılar. o günden beride saygı falan kalmadı bende. bence saygıda karşılıklıdır. illa büyük diye birilerine saygı duyamam.Benim eaimde hic dengeyi sağlayamaz ama bende soyleyemiyorum iste yüzlerine nazil basariyosun
sen geçmiş için kincilik yapıyorsun bunda mutabıkız sanırım...Annem kimseyi hastaligi yüzünden bile bile kotu davranarak ona hastaligi yuUnden kotu hissetirmzdi bu bir her olduki boyle bi hata yapti bilemeden o zamanda ben annemi uyarirdim onun hatasini telafi etmek için orta yolu bulur arakarini düzeltirdim. Esim birkaç kere uyardi ama yinede bilerek aynisina devan ettiler.sen söyle doğumuna on gün kalmis bi insana gecenin onunda sofra kurdurup on ikiye kadar cay servisi yaptirir misin ve hic bir şekilde yardim etmeden
Benin kizin babasıyla bile durmuyor ne yaxikki ole yapisik ikiz gibi geziyoruz sürekli kimseye birakamiyorum ne yazikki doktorada benle gelicek EE çocukla tek basima şehir disina gidemem kesimde gelicek . tek günlüğüne kizimla alto saatlik yola gidemen oraya gidince bi iki gün kalmak zorundayim kizima yol agir gelirhayır sen git kalacaksa oğlunun evinde otursun çocuğa baksın nasılsa nenesi adam gibi bakar ,hiç gerilme bence kocan doktormuş ,o muayeneye kesinlikle gitmen gerektiği ortada bence sıkıntı yok.
olsun ne diyorum ben sana siz kalın boş evde kalacak adam kalsın iplemeseneBenin kizin babasıyla bile durmuyor ne yaxikki ole yapisik ikiz gibi geziyoruz sürekli kimseye birakamiyorum ne yazikki doktorada benle gelicek EE çocukla tek basima şehir disina gidemem kesimde gelicek . tek günlüğüne kizimla alto saatlik yola gidemen oraya gidince bi iki gün kalmak zorundayim kizima yol agir gelir
Aynen ole yoluma gulde serse ben onu affetmem ve yine ayy ne güzel iyilik yapmis denen. Ne kayinvalideme be kayinpederimesen geçmiş için kincilik yapıyorsun bunda mutabıkız sanırım...
annem yapmaz diyosun senin kocanda kronik bir hastalık olsaydı ,kızlarını hasta bir adama vermemek için ilk başta emin ol sorun çıkarırlardı(senin hiç hasta olmadığını varsaysaydık,yalansa yalan de ama senin annen yapmaz değil mi? )
ha yanlış anlama ben senin kaynananı tanımam kendi kaynanamlada bal gül değilim,evime hiç gelmediler kocam özlüyo diye dert yanıp gelmelerinden de dert yandığın ortada...bu durumda kadın şu an kötü olsa da kötü ağzıyla senin için kuş tutsa da kötü...
benim kv ile bir gece ve gündüz yaşa bu düşüncelerinin hepsi değişir valla. yediğinden içtiğine giydiğine kadar donuna kadar karışır ve hiç susmaz. anlatılmaz bir tip. 3 günde onun yüzünden boşanacaktık nerdeyse.ya herkesin bir bahanesi var ,arkadaşlar kocalarınızı doğuran kaynanalarınıza 3 gün tahammül edemeyecek kadar bittiniz mi siz....vallahi yazık billahi yazık..ne kadar kötü olursa olsun kendi ananız kötü olsa anamdır diye çekiyorsunuz...evlenmeyin bu kadar kaynanaları ittirecekseniz ömrünüzü vermiş size 3 gün saygınız olsun doktora gideceksen git...bunu bile bile geliyor adamlar zaten..günün geldiğinde gidersin ister evde otururlar ister evlerine dönerler..el insaf vallahi erkek çocuklarınız olduğunda napacaksınız çok merak ediyorum..duyuyorum aa ben yapmam laflarını ,,,,,bekle yapmazsınız
Haklisin canim biz seyrek görüştüğümüz için sanirim dolmuyorum yeterince bi dahakinr kadar içindeki öfke doğuyor.ne saygi ne sevgi haketmiyolar dediğin gibi..bi gün sabrın taşar. sinirin tependeyken bi güzel içini boşaltırsın işte. aslında ben bişey yapmadım kendileri kaşındılar. o günden beride saygı falan kalmadı bende. bence saygıda karşılıklıdır. illa büyük diye birilerine saygı duyamam.
Evimde tek onlari birakicam oylemi ruyalarinda görürler.olsun ne diyorum ben sana siz kalın boş evde kalacak adam kalsın iplemesene
keşke benim komşum gibi anasız,babasız,bacısız biriyle evleneydinizBana hic gelmeseler umrumda değil gelmemelrine üzülen ogullari ben bisey demiyorum yani o olaya.
eşin neden öyle diyor çünkü işine geliyorBanada dedirtmezki EsimBurak kendileri akil edemiyor demekki diye hem zaten ole direk sunu yapinda diyemiyorum kimseye
Aslında öyle değil isine gelniyo çünkü kendisi yapmak durumunda kaliyo. O sadece kimseye is buyurmaz insanlar kendileri durumu görüp yardim ederse eder etmezse zaten o gerçek yüzünü göstermiştir yarin oburgun ihtiyacı olduğunda bende boyle gormem yardim etmen diyoeşin neden öyle diyor çünkü işine geliyor
onun ailesi sonuçta.. o rahatsız olmuyordur
onun dedirtmesine dedirtmemesine bakarsak yandın
ipleri eline al yavaş yavaş.. kararlı bir şekilde..
Elbette sorun olur benimde tek sorunum eşimin ailesi değil. Boyle arada gelip asabimi bozarlar hoş sorsan bende onların sinirini bozuyorumdur. Onlarda benden memnun degildir.keşke benim komşum gibi anasız,babasız,bacısız biriyle evleneydiniz
hoşşş mutlu mu,haftanın 3-4 gününü kendi ailesiyle geçirdiğ halde gene mutsuz.insanoğlu işte takacak kaynana v.s. olmadığı halde gene olmadık şeyleri sorun edebiliyor
Pasiflik değilde canim bu insanlar laftan anlamiyolar. Ne desem bos gibi bazen sinirlendigimle kaliyorumÖncelikle yukarıda "evlenmeyin bu kadar kaynanaları ittirecekseniz ömrünüzü vermiş size 3 gün saygınız olsun" sözüne katılmıyorum.Evet ogullarını o kadar büyütüp emek verip okutmuşlar.Hakları kesinlikle ödenmez.Sonuçta erkek çocugu kıymetli olur.Anneler üstüne düşer.Görmeye gider tamam eyvAllah.Ama nezaketen de olsa sorulur.Kızım bir planınız var mı müsait misiniz ?
Görümcelere gelince bayan hamileymiş.Haliyle normale göre 2 fazla fazla yorulur insan.Bi yerden tutmaları lazımdı.Kaldı ki hamile olmasa bile yardım edilir.Çünkü misafir olark gidilmiş.En azından ben böyle biliyorum.Herşey önüme gelsin yiyelim içelim gidelim.Hadi bakalım olay bundan ibaretse dicek söz yok.
Konu sahibine gelince bu kadar olaylara pasif kalmayın.Saygısızlık etmeyin ama en azından görümcene'sende şu işin ucundan tutsan da çabuk bitirsek' misal desen.
Bugün sana yarın ona.Öyle bir çocuk muhabbeti olsa sen orda oturup herşeyin ayagınamı gelmesini bekliceksin.Sen yapmazsın degıl mi kalkıp destek olursun.Öyleyse karşı taraftan da aynı şeyi bekle derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?