ziyarete gelen kayinvalide

Benim doktorun şehir dişinda canim git gel demekle olmuyor. Ayrıca ben nisanliyken bu şekilde olsalardi emin ol evlenmezdim iki yüzlü olunca bilemiyoruz işte napalim..

Benim doktorun şehir dişinda canim git gel demekle olmuyor. Ayrıca ben nisanliyken bu şekilde olsalardi emin ol evlenmezdim iki yüzlü olunca bilemiyoruz işte napalim..
hayır sen git kalacaksa oğlunun evinde otursun çocuğa baksın nasılsa nenesi adam gibi bakar ,hiç gerilme bence kocan doktormuş ,o muayeneye kesinlikle gitmen gerektiği ortada bence sıkıntı yok.

insanlar gelse suç,gelmese suç

Annem kimseyi hastaligi yüzünden bile bile kotu davranarak ona hastaligi yuUnden kotu hissetirmzdi bu bir her olduki boyle bi hata yapti bilemeden o zamanda ben annemi uyarirdim onun hatasini telafi etmek için orta yolu bulur arakarini düzeltirdim. Esim birkaç kere uyardi ama yinede bilerek aynisina devan ettiler.sen söyle doğumuna on gün kalmis bi insana gecenin onunda sofra kurdurup on ikiye kadar cay servisi yaptirir misin ve hic bir şekilde yardim etmeden

Benim eaimde hic dengeyi sağlayamaz ama bende soyleyemiyorum iste yüzlerine nazil basariyosun
bi gün sabrın taşar. sinirin tependeyken bi güzel içini boşaltırsın işte. aslında ben bişey yapmadım kendileri kaşındılar. o günden beride saygı falan kalmadı bende. bence saygıda karşılıklıdır. illa büyük diye birilerine saygı duyamam.

sen geçmiş için kincilik yapıyorsun bunda mutabıkız sanırım...
annem yapmaz diyosun senin kocanda kronik bir hastalık olsaydı ,kızlarını hasta bir adama vermemek için ilk başta emin ol sorun çıkarırlardı(senin hiç hasta olmadığını varsaysaydık,yalansa yalan de ama senin annen yapmaz değil mi? )
ha yanlış anlama ben senin kaynananı tanımam kendi kaynanamlada bal gül değilim,evime hiç gelmediler kocam özlüyo diye dert yanıp gelmelerinden de dert yandığın ortada...bu durumda kadın şu an kötü olsa da kötü ağzıyla senin için kuş tutsa da kötü...

hayır sen git kalacaksa oğlunun evinde otursun çocuğa baksın nasılsa nenesi adam gibi bakar ,hiç gerilme bence kocan doktormuş ,o muayeneye kesinlikle gitmen gerektiği ortada bence sıkıntı yok.
Benin kizin babasıyla bile durmuyor ne yaxikki ole yapisik ikiz gibi geziyoruz sürekli kimseye birakamiyorum ne yazikki doktorada benle gelicek EE çocukla tek basima şehir disina gidemem kesimde gelicek . tek günlüğüne kizimla alto saatlik yola gidemen oraya gidince bi iki gün kalmak zorundayim kizima yol agir gelir

olsun ne diyorum ben sana siz kalın boş evde kalacak adam kalsın iplemesene

Aynen ole yoluma gulde serse ben onu affetmem ve yine ayy ne güzel iyilik yapmis denen. Ne kayinvalideme be kayinpederime

benim kv ile bir gece ve gündüz yaşa bu düşüncelerinin hepsi değişir valla. yediğinden içtiğine giydiğine kadar donuna kadar karışır ve hiç susmaz. anlatılmaz bir tip. 3 günde onun yüzünden boşanacaktık nerdeyse.

Haklisin canim biz seyrek görüştüğümüz için sanirim dolmuyorum yeterince bi dahakinr kadar içindeki öfke doğuyor.ne saygi ne sevgi haketmiyolar dediğin gibi..

Bana hic gelmeseler umrumda değil gelmemelrine üzülen ogullari ben bisey demiyorum yani o olaya.
keşke benim komşum gibi anasız,babasız,bacısız biriyle evleneydiniz
hoşşş mutlu mu,haftanın 3-4 gününü kendi ailesiyle geçirdiğ halde gene mutsuz.insanoğlu işte takacak kaynana v.s. olmadığı halde gene olmadık şeyleri sorun edebiliyor

Banada dedirtmezki Esim Burak kendileri akil edemiyor demekki diye hem zaten ole direk sunu yapinda diyemiyorum kimseye
eşin neden öyle diyor çünkü işine geliyor
onun ailesi sonuçta.. o rahatsız olmuyordur
onun dedirtmesine dedirtmemesine bakarsak yandın
ipleri eline al yavaş yavaş.. kararlı bir şekilde..

eşin neden öyle diyor çünkü işine geliyor
onun ailesi sonuçta.. o rahatsız olmuyordur
onun dedirtmesine dedirtmemesine bakarsak yandın
ipleri eline al yavaş yavaş.. kararlı bir şekilde..
Aslında öyle değil isine gelniyo çünkü kendisi yapmak durumunda kaliyo. O sadece kimseye is buyurmaz insanlar kendileri durumu görüp yardim ederse eder etmezse zaten o gerçek yüzünü göstermiştir yarin oburgun ihtiyacı olduğunda bende boyle gormem yardim etmen diyo

Elbette sorun olur benimde tek sorunum eşimin ailesi değil. Boyle arada gelip asabimi bozarlar hoş sorsan bende onların sinirini bozuyorumdur. Onlarda benden memnun degildir.

Öncelikle yukarıda "evlenmeyin bu kadar kaynanaları ittirecekseniz ömrünüzü vermiş size 3 gün saygınız olsun" sözüne katılmıyorum.Evet ogullarını o kadar büyütüp emek verip okutmuşlar.Hakları kesinlikle ödenmez.Sonuçta erkek çocugu kıymetli olur.Anneler üstüne düşer.Görmeye gider tamam eyvAllah.Ama nezaketen de olsa sorulur.Kızım bir planınız var mı müsait misiniz ?
Görümcelere gelince o zaman bayan hamileymiş.Haliyle normale göre 2 fazla fazla yorulur insan.Bi yerden tutmaları lazımdı.Kaldı ki hamile olmasa bile yardım edilir.Çünkü misafir olark gidilmiş.En azından ben böyle biliyorum.Herşey önüme gelsin yiyelim içelim gidelim.Hadi bakalım olay bundan ibaretse dicek söz yok.
Konu sahibine gelince bu kadar olaylara pasif kalmayın.Saygısızlık etmeyin ama en azından görümcene'sende şu işin ucundan tutsan da çabuk bitirsek' misal desen.
Bugün sana yarın ona.Öyle bir çocuk muhabbeti olsa sen orda oturup herşeyin ayagınamı gelmesini bekliceksin.Sen yapmazsın degıl mi kalkıp destek olursun.Öyleyse karşı taraftan da aynı şeyi bekle derim ben.

Pasiflik değilde canim bu insanlar laftan anlamiyolar. Ne desem bos gibi bazen sinirlendigimle kaliyorum

Bana da yarin kv, kp, gorumcem ve 3 kizi, eltimin 4 oglu (kendisi umrede)
Gorumcem gelecegi icin mutluyum yoksa hersey ban bakardi. 1 hafta kalacaklar ben 4 gun sonra evi onlara birakip ailemin yanina gidicem ins.

Zaten geleceklermis, elinde geldigi kadar yap sikma kendini. Yemek vakti gelen adamda sofrayi toplayip bulasiklarihalletsin yemekten hemen kalkip baska odaya gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…