- 5 Ekim 2013
- 3.580
- 3.390
- 168
- Konu Sahibi witchhunter
-
büyük migroslarda var allahtan artık .Benim colyak hastasi bir tanidigim vardi. Yiyecegini yaninda tasiyordu. Size uygun bir seyler koymalarini beklemeyin. Millet nereden bulsun glutensiz yiyecekleri.
Ayy bu kadar olay olacagini ne biliyim ya :)
vallahi bacım yeni üye de değilsin bdv nin elde maşa potansiyelinin biliyo olman lazımdı
Haklisin canim nasil kapattircam konuda diyiver barikonun beni bi yaygaranın içine çekti bile
birazdan kavga çıkar bu muhabbetten sen çözüm bulduysan kapattır bari konunu arkadaşım kimse banlanmadan.
vermem mi yazdım en son bakmadın heral benim topiğe kk ya 89,8 ile günlük açtıydım şu an 84.7 yim yavaş ama emin adımlarla gidiyorumkilo verdin mi kardeş?
dur orayı takip edeyim harikasınvermem mi yazdım en son bakmadın heral benim topiğe kk ya 89,8 ile günlük açtıydım şu an 84.7 yim yavaş ama emin adımlarla gidiyorum
oraya günlük menü yazmıyorum ya ...ben sana özelden yazarımdur orayı takip edeyim harikasın
Diyettemisin arkadasim sendevermem mi yazdım en son bakmadın heral benim topiğe kk ya 89,8 ile günlük açtıydım şu an 84.7 yim yavaş ama emin adımlarla gidiyorum
ne sandın sana boş keseden mi yorum yazıyom ben bacımDiyettemisin arkadasim sende
Herkesin aile yapısı, huyu karakteri çok farklı. Ben arkadaşı çok iyi anlıyorum.. Ben kayınvalidemle farklı şehirde yaşıyoruz.. Yanına gittiğimiz de en az 10 gün kalıyoruz.. Kayınvalidemler de bir sabah, bir de akşam yemeğini yerler.. Ama akşam yemeğini 8-9 gibi yerler.. Ben de haliyle gün içerisinde acıkıyorum evde.. Ama gelip de kayınvalidenin dolabını açamam.. Yada masanın üstünde duran bir elmasını alıp yiyemem. Tamam ayıp değil, ama utanırım.. Acımdan ölsem de alamam.Dolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.
Allah kolaylik versin.. Bende herseyimi kendim yapmam gerekiyor ne yazikki CoK çeşit yok bulunduğum ilçede.ne sandın sana boş keseden mi yorum yazıyom ben bacım
dukan diyetindeyim,yani yüksek oranda baz alıyorum onların ekmeğini tatlısını yemeklerini yapıyorum genelde..atıştırmalık bisküvilerimi kurabiyelerimi kendim yapıyorum,buzdolabı poşetine koyup çantama koyuyorum gittiğim yere götürüyorum..yoksa benim kaynana da yağlı salçalı ballı börekli sofrasını eksik etmez bize sağolsun..diyet yapıyorum derim oralı olmaz benim oğlum zayıf kız sever diye de lafı çimdiklemekten geri kalmaz ,ha ben diyetimi kendim için yapıyorum kendimi bildim bileli diyet yapıyorum orası ayrı :)
migrosun olduğu her yerde çölyak hastaları rahattır Migros yoksa bile carrefoursa illa vardırAllah kolaylik versin.. Bende herseyimi kendim yapmam gerekiyor ne yazikki CoK çeşit yok bulunduğum ilçede.
bu kadar yumuşak bir mesaj 'a bu kadar sert ve itici bir üslupla yazmanın sebebi nedir..
ben sizin misafirperverliğinizi(!) yargılamıyorum ki..
illaki yargılanacak bir şey varsa ortada misafirperverSİZLİĞİNİZİ yargılayabilirim bu da beni ilgilendirmez herkesin kendi görgüsü, bilgisi, eğitimi..
eğer böyle birşey söyleyebiliyorsanız ağzınızı öpeyim dedim, ben yapamazdım dedim.
mesajımı yüzünüzü yıkamadan okudunuz sanıyorum.
haklısın.O kadına cevap vermeyin bence o sinirden kime saracağını bilememiş..
ben alıntı dahi yapmadım ki kavgayla prim yapmaya çalışıyor.
birde benim her yazdığımı alıntılayıp ayrı ayrı savaş açmışhaklısın.
bu ara kk daki hatunların bazılarına ne oldu bilmiyorum.
bi klavye delikanlılığıdır gidiyor bakalım.
Ben zaten ondan yardim bekleniyorum gelip bana yük olması . Diyordum ana ondanda geçtim artik :)benim kv yemek falan yapar hoş ben onun yaptıklarıııı yiyemem ama yine de yapar. ama emin ol yemek yapınca da yaptıkları işi gözüne sokuyorlar.hem de eşin zaten sana yardım ediyorlar diyebiliyor. en güzeli kendi işini kendin yapmak, gerçekten içi fesat olmayan biri yapsın sen kendin gider onnla muhabbet ede ede yardım edersin. değilse kimseye muhtaç olma derim boşver sen kendi keyfine bak.
Neyseki duruldu ortalikbirde benim her yazdığımı alıntılayıp ayrı ayrı savaş açmış
Ahh tatlim onun birde pahaliligi var ne yazikkimigrosun olduğu her yerde çölyak hastaları rahattır Migros yoksa bile carrefoursa illa vardır
bi bahanenin olmadığı durum var mı :))))))))Ahh tatlim onun birde pahaliligi var ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?