ziyarete gelen kayinvalide

Diyettemisin arkadasim sende
ne sandın sana boş keseden mi yorum yazıyom ben bacım
dukan diyetindeyim,yani yüksek oranda baz alıyorum onların ekmeğini tatlısını yemeklerini yapıyorum genelde..atıştırmalık bisküvilerimi kurabiyelerimi kendim yapıyorum,buzdolabı poşetine koyup çantama koyuyorum gittiğim yere götürüyorum..yoksa benim kaynana da yağlı salçalı ballı börekli sofrasını eksik etmez bize sağolsun..diyet yapıyorum derim oralı olmaz benim oğlum zayıf kız sever diye de lafı çimdiklemekten geri kalmaz ,ha ben diyetimi kendim için yapıyorum kendimi bildim bileli diyet yapıyorum orası ayrı :)

Dolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.
Herkesin aile yapısı, huyu karakteri çok farklı. Ben arkadaşı çok iyi anlıyorum.. Ben kayınvalidemle farklı şehirde yaşıyoruz.. Yanına gittiğimiz de en az 10 gün kalıyoruz.. Kayınvalidemler de bir sabah, bir de akşam yemeğini yerler.. Ama akşam yemeğini 8-9 gibi yerler.. Ben de haliyle gün içerisinde acıkıyorum evde.. Ama gelip de kayınvalidenin dolabını açamam.. Yada masanın üstünde duran bir elmasını alıp yiyemem. Tamam ayıp değil, ama utanırım.. Acımdan ölsem de alamam.

Allah kolaylik versin.. Bende herseyimi kendim yapmam gerekiyor ne yazikki CoK çeşit yok bulunduğum ilçede.

benim kv yemek falan yapar hoş ben onun yaptıklarıııı yiyemem ama yine de yapar. ama emin ol yemek yapınca da yaptıkları işi gözüne sokuyorlar.hem de eşin zaten sana yardım ediyorlar diyebiliyor. en güzeli kendi işini kendin yapmak, gerçekten içi fesat olmayan biri yapsın sen kendin gider onnla muhabbet ede ede yardım edersin. değilse kimseye muhtaç olma derim boşver sen kendi keyfine bak.

bu kadar yumuşak bir mesaj 'a bu kadar sert ve itici bir üslupla yazmanın sebebi nedir..

O kadına cevap vermeyin bence o sinirden kime saracağını bilememiş..
ben alıntı dahi yapmadım ki kavgayla prim yapmaya çalışıyor.

Ben zaten ondan yardim bekleniyorum gelip bana yük olması . Diyordum ana ondanda geçtim artik :)

Ahh tatlim onun birde pahaliligi var ne yazikki
bi bahanenin olmadığı durum var mı :))))))))

alacağın bi un 3-5 çerez

bir kaç atıştırmalık kocan doktormuş sen çalışmazsan bile sizi bitirmeyecek bir masraf aldıklarını bir günde bitirmiyorsun..

ama bu saatten sonra seni ben ya da bir başkası değiştiremez,sen sadece bahanelerine destek arıyorsun ne diyim ben sana

sonuç olarak çölyak hastası bir insanın özel yaşam gereçleri marketlerde mevcut..hazırını almasan bile evde kuzun yanındayken bir kaç parça bir şey pişirip gittiğin yere yanında götürebilirsin..bak ben çalışıyorum çok yoğunum ama hazırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…