- Konu Sahibi witchhunter
-
Benimkiai sevgi meselesi değil ne yazikki.. Ben sevmedigimden değil mecburiyetten yiyemiyorum. Ve eğer evinize misafir davet ediyosaniz zoraki evinizde kaldiriyosaniz ozaman yapicaksiniz çünkü benim hastaligim biliniyor. Ayrıca bi iki günlük bisey değil evime gidicem ozaman diyincede surat yapmicaksinEvet herkesin bir hastaligi ya da dikkat ettigi seyler var. Ornegin ben de et yemem. Genelde et sevildigi icin gittigim her evde et yemegi olur. Ne yani milletten bana ozel sebze mi isteyeyim her zaman.
Basil isterseniz öyle düşünebilirsiniz öylede yargilayabilirsiniz.. Umarim benmki gibi iki yuzlusunu vermez allah basiniza diyim benbirazı yok şu an anladım ki arkadaş armut piş ağzıma düş zihniyetinde anladığım kadarıyla ben oturayım ben hastayım kaynana görümce etrafımda pır dönsün diye arzulamış ama karşılığını göremeyince kin beslemiş...şimdi bana da kızacak biliyorum bende dukan diyeti yapıyorum her gün ekmeğimi kendim pişiriyorum tatlı istiyorsa canım kendim pişiriyorum poşetliyorum yanımda taşıyorum,ben diyet yapıyorum kaynanamada bana niye diyetime göre yemek hazırlamadı diye bilenmiyorum..
Bi haftalık gelinken ve kimse ac istediğini al dememisken mi siz yapin ama ben acliktan olurumde yine almamDolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.
Sana göre gerek yok ama bana göre var ki böyle cevap yazıyorum kv kızları yan gelip yatsın bebeğiyle gelini mi yapsın madem kv vicdansız oda onlara desin ki bi zahmet kalkın yapın kimse kimsenin hizmetçisi değil ayrıca benim uygulayıp uygulamama gelince benim kv başka Şehirde gelince yemeğime de yardım eder temizliğime de etmeseydi eğer emin ol kimseye hizmet etmem ayrıca nasıl cvp verdiğim seni hiç ilgilendirmezcidden merak ediyorum bu verdiğin aklı kendin uygulaya biliyormusun?
Yani kadın zaten dolmuş birde sen ateşliyorsun bana göre gerek yok..
bende kaynana var zaten kndrsuprise bacım ,ama sen kk nın meşhur inşallah sizinde başınıza gelmez denilen ters köşe bedduasını ettin ya ,ben sana amin deyim Rabbimde sana kaynana na karşı benim tutumlarımı versin inşallahBasil isterseniz öyle düşünebilirsiniz öylede yargilayabilirsiniz.. Umarim benmki gibi iki yuzlusunu vermez allah basiniza diyim ben
bu kadar yumuşak bir mesaj 'a bu kadar sert ve itici bir üslupla yazmanın sebebi nedir..Sana göre gerek yok ama bana göre var ki böyle cevap yazıyorum kv kızları yan gelip yatsın bebeğiyle gelini mi yapsın madem kv vicdansız oda onlara desin ki bi zahmet kalkın yapın kimse kimsenin hizmetçisi değil ayrıca benim uygulayıp uygulamama gelince benim kv başka Şehirde gelince yemeğime de yardım eder temizliğime de etmeseydi eğer emin ol kimseye hizmet etmem ayrıca nasıl cvp verdiğim seni hiç ilgilendirmez
Öyle bi ters köse bedduasi mi varmis :)) ben sadece gereksiz yere gerginlik olmasin diye iyi bi dilekte bulunmustum ama :)bende kaynana var zaten kndrsuprise bacım ,ama sen kk nın meşhur inşallah sizinde başınıza gelmez denilen ters köşe bedduasını ettin ya ,ben sana amin deyim Rabbimde sana kaynana na karşı benim tutumlarımı versin inşallah
Sana göre gerek yok ama bana göre var ki böyle cevap yazıyorum kv kızları yan gelip yatsın bebeğiyle gelini mi yapsın madem kv vicdansız oda onlara desin ki bi zahmet kalkın yapın kimse kimsenin hizmetçisi değil ayrıca benim uygulayıp uygulamama gelince benim kv başka Şehirde gelince yemeğime de yardım eder temizliğime de etmeseydi eğer emin ol kimseye hizmet etmem ayrıca nasılcidden merak ediyorum bu verdiğin aklı kendin uygulaya biliyormusun?
Yani kadın zaten dolmuş birde sen ateşliyorsun bana göre gerek yok..
benim misafir perverliğimi siz değil hiç kimse yargılayamaz ben eşitsizliğe karşıyım iki kızını oturtuyorsa kv ve gelini Hizmetçi gibi görüyorsa O cevabı veririm kocamın annesi olsun hiç farketmez kocam adam olsa zaten kalkın karıma yardım edin der diye düşünürümvalla evinize misafr olarak gelen, üstelik eşinizin en yakınlarına (annesi, kardeşleri..) bu tavırla bunları siz söyleyebiliyorsanız gelin ağzınızı öpim.Hatta söyleyebilecek herkesin ağzını öpeyim.
Ne biliyim ya böyle düşünceleri okudukça ben misafirime gereksiz fazla saygı gösteriyorum galiba diyorum.
Çok gergin bi konu oldu sanirim bu :) ben zaten yolumu buldum buyursun gelsin canim artikbu kadar yumuşak bir mesaj 'a bu kadar sert ve itici bir üslupla yazmanın sebebi nedir..
hadi sen yeni gelindin,utanıyordun dolap açmaya,kocan neci nasıl aç kalmana izin verebildi.gidip dolaptan bir şeyler getiremedi mi.hadi dolapda bir şeyler yoktu,ertesi gün gidip alışveriş yapaydıBi haftalık gelinken ve kimse ac istediğini al dememisken mi siz yapin ama ben acliktan olurumde yine almam
hele şükür şu cümleyi baştan yazsan ya:=) millet burda birbirine girecek biraz daha devam etseÇok gergin bi konu oldu sanirim bu :) ben zaten yolumu buldum buyursun gelsin canim artik
Bi iki kere dedi x.in yiyecegi biaey yok sofrada diye ama pek orali olmadilar ne yazikki oda boswer dedi kendi de yemesi iftarlarda disariya yemeğe götürdü sadece canim oda evdeki sofradan sonra kimsenin haberi olmadan..hadi sen yeni gelindin,utanıyordun dolap açmaya,kocan neci nasıl aç kalmana izin verebildi.gidip dolaptan bir şeyler getiremedi mi.hadi dolapda bir şeyler yoktu,ertesi gün gidip alışveriş yapaydı
ben sizin misafirperverliğinizi(!) yargılamıyorum ki..Sana göre gerek yok ama bana göre var ki böyle cevap yazıyorum kv kızları yan gelip yatsın bebeğiyle gelini mi yapsın madem kv vicdansız oda onlara desin ki bi zahmet kalkın yapın kimse kimsenin hizmetçisi değil ayrıca benim uygulayıp uygulamama gelince benim kv başka Şehirde gelince yemeğime de yardım eder temizliğime de etmeseydi eğer emin ol kimseye hizmet etmem ayrıca nasıl
benim misafir perverliğimi siz değil hiç kimse yargılayamaz ben eşitsizliğe karşıyım iki kızını oturtuyorsa kv ve gelini Hizmetçi gibi görüyorsa O cevabı veririm kocamın annesi olsun hiç farketmez kocam adam olsa zaten kalkın karıma yardım edin der diye düşünürüm
Ayy bu kadar olay olacagini ne biliyim ya :)hele şükür şu cümleyi baştan yazsan ya:=) millet burda birbirine girecek biraz daha devam etse
vallahi bacım yeni üye de değilsin bdv nin elde maşa potansiyelinin biliyo olman lazımdıAyy bu kadar olay olacagini ne biliyim ya :)
Yeni üye değilim ama pek aktif değildim son zamanlara kadar:) bilemedim ben yorumlarla yumusarim dedim ama ooo aldi basini gitti.. Konu kayınvalide olunca herkesin bi öfkesi var bencevallahi bacım yeni üye de değilsin bdv nin elde maşa potansiyelinin biliyo olman lazımdı
kilo verdin mi kardeş?birazı yok şu an anladım ki arkadaş armut piş ağzıma düş zihniyetinde anladığım kadarıyla ben oturayım ben hastayım kaynana görümce etrafımda pır dönsün diye arzulamış ama karşılığını göremeyince kin beslemiş...şimdi bana da kızacak biliyorum bende dukan diyeti yapıyorum her gün ekmeğimi kendim pişiriyorum tatlı istiyorsa canım kendim pişiriyorum poşetliyorum yanımda taşıyorum,ben diyet yapıyorum kaynanamada bana niye diyetime göre yemek hazırlamadı diye bilenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?