ziyarete gelen kayinvalide

Allah sabır versin ama kendinizi sakinleştirmeye çalışın ,hiç bir insan dört dörtlük olamaz hepimiz farklıyız gibi şeyler düşünün. sabırlı ve mantıklı olmaya çalışın, zor biliyorum ama başarabilirsiniz :)

Öyle şey olur mu.Diretirsen anlarlar.Senin çocugun var zaten devamlı onunla ilgileniyosun.Bir de mutfaktı iş güçtü işin iyice zorlaşacak.
Yapmicam o olacak ben zaten kizin yüzünden gunde bir ogün yiyorum onlarda benimle AC otursunlar madem işlerine gelmiyor ben kimse için kuzini ihmal etmedim onlar içinde etmem.

aynı şeyi ben de düşündüm.istenmediklerini anladıkları için 6 ay da bir geliyorlar gibi ama bu bile suç...
Gelmiyolar diye dertenen ben değilim ayrıca burada kendi evleri var canlari istese gelmek ve ben istemiyorum diye gelmiyor olsalar gidip ordada kalabilirler oblarin gelmeme sebebi ben degilim yol zorlarina geliyo ondan

Her hafta gorussek şimdiye çoktan birbirimize girmistik. Ben izindeyim kizima bakiyorum calismiyorum yani. Ayrıca bulunduğum yerde gidebilecegim bölümün doktoru yok oyuzden İstanbul da gidiyorum. Bi saat zor tahammül ediyorum ben onlara ama zorlama katlancam hatta onlarin yaninda eşime acil daha ilgi goateriyim çok kiskaniyolarda :) bi kere Esim bana sarilnista öyle uyumusuz oda girmiş odaya görmüş onun lafini ediyodu

Ay çok ayıp bir kere yaptıkları. Sen onların yanında emzirmek zorunda mısın sanki? Hele ki süt sağarken. Çocuklu kadınsın sen, günlük rutinin nasılsa öyle devam et. Madem yedi kat el değiller 2 tabak yemek yaparlar herhalde. Hem, elin evi değil oğlumun evi diyip kalınacak hemde misafir gibi oturulacak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

Hastalığı'n ne ki laf sokuyolar?
Colyak hastasiyim özel bi diyet uyguluyorum.. Düğünden sonra yanlarında kaldik bi iki hafta o zamanlarda sahuru hazirliyordu bana uygun tek bisi koymuyodu sofraya ki ben ozaman daha bi haftalık evliydim. Kalkip alçak halim yoktu ole Ac ac oruç tuttum çünkü iftardada sevmediğini bildiği halde o yemekleri yapuyodu yine yiyemiyordum. Disari gidip yiyordum

Benim colyak hastasi bir tanidigim vardi. Yiyecegini yaninda tasiyordu. Size uygun bir seyler koymalarini beklemeyin. Millet nereden bulsun glutensiz yiyecekleri.

Benim colyak hastasi bir tanidigim vardi. Yiyecegini yaninda tasiyordu. Size uygun bir seyler koymalarini beklemeyin. Millet nereden bulsun glutensiz yiyecekleri.
Bulmalarına gerek yok kahvaltilik cikarmalari yeterli benim ekmeğin vardi zaten yaninda sürekli. Ama masaya sadece börek konuyorsa napiyim peyniri domatesi de mi yaninda tasiyim

Ben de şunu anlamıyorum.Doğumuna 10 gün kala sofra hazırlatıyorlarsa,rahatsızım siz hazırlayın dersin.Ya da görümcelerinden yardım etmelerini istersin.Size geleceklerse,bizim önceden ayarladığımız planımız var,başka zaman bekleriz dersin.Bu sefer bir daha sormadan gelmezler.Kendi kendine sinir harbi yaşamanın anlamı yok.

kalkıp alçak halim yok mu yazdın,çölyaksın her şeyden önce sen kendine dikkat edeceksin ,ya bilmiyorum ama bence hatstalığını fazla büyütüp arkasına giriyosun gibime geldi kaynanana bir şey diyemem iyisi zor bulunuyor zaten.

Dolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.

Dolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.
birazı yok şu an anladım ki arkadaş armut piş ağzıma düş zihniyetinde anladığım kadarıyla ben oturayım ben hastayım kaynana görümce etrafımda pır dönsün diye arzulamış ama karşılığını göremeyince kin beslemiş...şimdi bana da kızacak biliyorum bende dukan diyeti yapıyorum her gün ekmeğimi kendim pişiriyorum tatlı istiyorsa canım kendim pişiriyorum poşetliyorum yanımda taşıyorum,ben diyet yapıyorum kaynanamada bana niye diyetime göre yemek hazırlamadı diye bilenmiyorum..

Evet herkesin bir hastaligi ya da dikkat ettigi seyler var. Ornegin ben de et yemem. Genelde et sevildigi icin gittigim her evde et yemegi olur. Ne yani milletten bana ozel sebze mi isteyeyim her zaman.

Valla ben yapamiyorum gelcez diyorlar eşime bana bile değil esimde söylese ne güzel olur ama deniyor iste

Öa
Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yok
Ilgiyle alakası yok bazı bebekler kucaktan inmez benim bebeğim 1 yaşında lavaboya bile gitsem ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…