- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi witchhunter
-
insanlar gelse suç,gelmese suç
Yapmicam o olacak ben zaten kizin yüzünden gunde bir ogün yiyorum onlarda benimle AC otursunlar madem işlerine gelmiyor ben kimse için kuzini ihmal etmedim onlar içinde etmem.Öyle şey olur mu.Diretirsen anlarlar.Senin çocugun var zaten devamlı onunla ilgileniyosun.Bir de mutfaktı iş güçtü işin iyice zorlaşacak.
Gelmiyolar diye dertenen ben değilim ayrıca burada kendi evleri var canlari istese gelmek ve ben istemiyorum diye gelmiyor olsalar gidip ordada kalabilirler oblarin gelmeme sebebi ben degilim yol zorlarina geliyo ondanaynı şeyi ben de düşündüm.istenmediklerini anladıkları için 6 ay da bir geliyorlar gibi ama bu bile suç...
alışırsın zamanla kendini korumaya
yüzlerine bişey diyemiyorsan başkalarından örnek ver
görümcene "falancanın görümcesi de çok beter kızın evine gidip bir bardak bile kaldırmıyormuş
Allah tan sen öyle değilsin" gibi
kv dene de "anneciğim herkesde senin gibi Allah korkusu! mu var sanki şunun kv de de çok insafsız"
bak gör nasıl değişiyor bazı şeyler[/QUOTE
Valla onda allah korkusu yok canim bence geçmişte yaptiklarindan bilirim
İnsan olsunlar basimin üstünde yerleri var diğer turlu benim hayatimda onlara yer yok...e bacım sende ne emmeye ne gömmeye geliyon kusura bakmada
Her hafta gorussek şimdiye çoktan birbirimize girmistik. Ben izindeyim kizima bakiyorum calismiyorum yani. Ayrıca bulunduğum yerde gidebilecegim bölümün doktoru yok oyuzden İstanbul da gidiyorum. Bi saat zor tahammül ediyorum ben onlara ama zorlama katlancam hatta onlarin yaninda eşime acil daha ilgi goateriyim çok kiskaniyolarda :) bi kere Esim bana sarilnista öyle uyumusuz oda girmiş odaya görmüş onun lafini ediyoduZaten normalde şehir dışındaymış iki görümceyle bir evde ne kadar kalacaklar 1 hafta kalır giderler siz de gidersiniz ailenizin yanına siz de mi çalışıyorsunuz ara tatilde gidecektiniz annenize öğretmen misiniz. Bir de neden annenizin orada gidiyorsunuz ki doktora. Yapacak birşey söyleyeceksiniz yardım isteyeceksiniz yaptıracaksınız kabul etmemek olmaz eşiniz zor durumda kalır neyse ki şehir dışında aynı şehirde olsanız her hafta görüşmek zorunda kalırdınız.
Aynen canim ek gida diş hepsi üst üste birde karisirlar simdi yedirdigime icirdigime .. Bir aylikti bebeğim kayinvalidem girumcelerime gelin alrini değiştiriyor gidin bakin emziriyo gidin bakin sut sagiyo diyordu. Tepemde dikiliyolardi en sonunda yalniz emzircem gibisinden bi laf ettim yada gjapiyi kapatiyodumda gelmediler
Colyak hastasiyim özel bi diyet uyguluyorum.. Düğünden sonra yanlarında kaldik bi iki hafta o zamanlarda sahuru hazirliyordu bana uygun tek bisi koymuyodu sofraya ki ben ozaman daha bi haftalık evliydim. Kalkip alçak halim yoktu ole Ac ac oruç tuttum çünkü iftardada sevmediğini bildiği halde o yemekleri yapuyodu yine yiyemiyordum. Disari gidip yiyordumHastalığı'n ne ki laf sokuyolar?
Ahh çok zor cokcnm sen ne diyorsun benim oğlum sabahtan bir alıyordum akşama kadar emiyordu kahvaltı bile edemiyordum
nasıl süt geliyoduysa oğlanı bırakıp bir tek iş yapamamıştım yaşına kadar
Bulmalarına gerek yok kahvaltilik cikarmalari yeterli benim ekmeğin vardi zaten yaninda sürekli. Ama masaya sadece börek konuyorsa napiyim peyniri domatesi de mi yaninda tasiyimBenim colyak hastasi bir tanidigim vardi. Yiyecegini yaninda tasiyordu. Size uygun bir seyler koymalarini beklemeyin. Millet nereden bulsun glutensiz yiyecekleri.
Bulmalarına gerek yok kahvaltilik cikarmalari yeterli benim ekmeğin vardi zaten yaninda sürekli. Ama masaya sadece börek konuyorsa napiyim peyniri domatesi de mi yaninda tasiyim
Ben de şunu anlamıyorum.Doğumuna 10 gün kala sofra hazırlatıyorlarsa,rahatsızım siz hazırlayın dersin.Ya da görümcelerinden yardım etmelerini istersin.Size geleceklerse,bizim önceden ayarladığımız planımız var,başka zaman bekleriz dersin.Bu sefer bir daha sormadan gelmezler.Kendi kendine sinir harbi yaşamanın anlamı yok.Evet kayinvalidem ve iki gorumcem ara tatilde bize geliceklermis..ve ben şimdiden gerilim sinir oldum. İki haftalık tatilin son haftasında kendi ailemin yanina gitmek istiyordum hem doktorumlada randevum var ama sağolsun kendileri arayip bi işiniz var mi diye sorma zahmetine bile girmediler ve bizim işimizi bozucak bi tarihte gelcez dediler. Esimde doktor isi yüzünden söylemiş onlarda biz çok kalmayiz zaten demiş.( Esim normalde asla soylemezdi ama doktora gitmek zorundayim diye söyledi) ben zaten katinvalidemle hic anlasamam (dugun zamani olan olaylar benim hastaligim sebebiyle)bana sürekli laf sokar ve hizmet bekler. Ben dogumuma on gün kala bile sofra kurdurttu bana tek yardim bile etmedi oda iki gorumcemde.. Şimdide benim 6 aylik kizin var ve insanin bazen kahvalri edemiyorum Esim isten gelene kadar hep kucak hep ilgi bekleyen yoksa her yeri inleyen bi kizim var onlar gelince bide onlarla ugrasicam ouf hic istemiyorum gelmelerini..
kalkıp alçak halim yok mu yazdın,çölyaksın her şeyden önce sen kendine dikkat edeceksin ,ya bilmiyorum ama bence hatstalığını fazla büyütüp arkasına giriyosun gibime geldi kaynanana bir şey diyemem iyisi zor bulunuyor zaten.Colyak hastasiyim özel bi diyet uyguluyorum.. Düğünden sonra yanlarında kaldik bi iki hafta o zamanlarda sahuru hazirliyordu bana uygun tek bisi koymuyodu sofraya ki ben ozaman daha bi haftalık evliydim. Kalkip alçak halim yoktu ole Ac ac oruç tuttum çünkü iftardada sevmediğini bildiği halde o yemekleri yapuyodu yine yiyemiyordum. Disari gidip yiyordum
kalkıp alçak halim yok mu yazdın,çölyaksın her şeyden önce sen kendine dikkat edeceksin ,ya bilmiyorum ama bence hatstalığını fazla büyütüp arkasına giriyosun gibime geldi kaynanana bir şey diyemem iyisi zor bulunuyor zaten.
birazı yok şu an anladım ki arkadaş armut piş ağzıma düş zihniyetinde anladığım kadarıyla ben oturayım ben hastayım kaynana görümce etrafımda pır dönsün diye arzulamış ama karşılığını göremeyince kin beslemiş...şimdi bana da kızacak biliyorum bende dukan diyeti yapıyorum her gün ekmeğimi kendim pişiriyorum tatlı istiyorsa canım kendim pişiriyorum poşetliyorum yanımda taşıyorum,ben diyet yapıyorum kaynanamada bana niye diyetime göre yemek hazırlamadı diye bilenmiyorum..Dolabi acip alabilirdi. Biraz hastaliginin arkasina siginiyor sanki.
birazı yok şu an anladım ki arkadaş armut piş ağzıma düş zihniyetinde anladığım kadarıyla ben oturayım ben hastayım kaynana görümce etrafımda pır dönsün diye arzulamış ama karşılığını göremeyince kin beslemiş...şimdi bana da kızacak biliyorum bende dukan diyeti yapıyorum her gün ekmeğimi kendim pişiriyorum tatlı istiyorsa canım kendim pişiriyorum poşetliyorum yanımda taşıyorum,ben diyet yapıyorum kaynanamada bana niye diyetime göre yemek hazırlamadı diye bilenmiyorum..
Valla ben yapamiyorum gelcez diyorlar eşime bana bile değil esimde söylese ne güzel olur ama deniyor isteBen de şunu anlamıyorum.Doğumuna 10 gün kala sofra hazırlatıyorlarsa,rahatsızım siz hazırlayın dersin.Ya da görümcelerinden yardım etmelerini istersin.Size geleceklerse,bizim önceden ayarladığımız planımız var,başka zaman bekleriz dersin.Bu sefer bir daha sormadan gelmezler.Kendi kendine sinir harbi yaşamanın anlamı yok.
Madem gelecekler görümcelerin yemeği sofrayı hazırlasın kimsenin hizmetçisi yokEvet kayinvalidem ve iki gorumcem ara tatilde bize geliceklermis..ve ben şimdiden gerilim sinir oldum. İki haftalık tatilin son haftasında kendi ailemin yanina gitmek istiyordum hem doktorumlada randevum var ama sağolsun kendileri arayip bi işiniz var mi diye sorma zahmetine bile girmediler ve bizim işimizi bozucak bi tarihte gelcez dediler. Esimde doktor isi yüzünden söylemiş onlarda biz çok kalmayiz zaten demiş.( Esim normalde asla soylemezdi ama doktora gitmek zorundayim diye söyledi) ben zaten katinvalidemle hic anlasamam (dugun zamani olan olaylar benim hastaligim sebebiyle)bana sürekli laf sokar ve hizmet bekler. Ben dogumuma on gün kala bile sofra kurdurttu bana tek yardim bile etmedi oda iki gorumcemde.. Şimdide benim 6 aylik kizin var ve insanin bazen kahvalri edemiyorum Esim isten gelene kadar hep kucak hep ilgi bekleyen yoksa her yeri inleyen bi kizim var onlar gelince bide onlarla ugrasicam ouf hic istemiyorum gelmelerini..
Ilgiyle alakası yok bazı bebekler kucaktan inmez benim bebeğim 1 yaşında lavaboya bile gitsem ağlıyorKendinizi bu kadar sıkmayın .... olan olmuş artık yapacak bir şey yok .SABIR sizinle olsun inşallah..
Bu arada bebeğim 6 aylık ve kucaktan inmiyor falan yazmışsınız anne değilim ama bu kadarı sizce fazla değil mi bu kadar ilgi bana fazla geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?