Bende Yakup Erata'ya gittim.Gerçekten muhteşem bir doktor...Kahraman KOLDAY'a da gitmeyi düşünüyorum.Aranızda Kahraman Kolday'a giden var mı acaba?Ona göre bir karar vermem gerekecek...Çünkü hamilelikten çok korkuyorum ve doktorumun çok mükemmel olmasını istiyorum.
yasminkcim ben Kahraman Kolday'a gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Güler yüzlü, anlatıcı, yardımcı vs. ben çok memnun kaldım. İnşallah doğumumu da o yapacak. Profesyonel, ultrason aletleri falan çok iyi. Cd verdi geçen gittiğimizde. Bebişimi özledikçe açıp seyrediyorumTavsiye ederim. Sadece gün içinde acil bir durum olmadıkça telefonlara pek çıkmıyor. Genelde saat 19-20'den sonra ulaşabiliyorsun. Bu bir dezavantaj olabilir. Ama dediğim gibi acil bir konu değilse akşamı bekliyorsun...
Bende Yakup Erata'ya gittim.Gerçekten muhteşem bir doktor...Kahraman KOLDAY'a da gitmeyi düşünüyorum.Aranızda Kahraman Kolday'a giden var mı acaba?Ona göre bir karar vermem gerekecek...Çünkü hamilelikten çok korkuyorum ve doktorumun çok mükemmel olmasını istiyorum.
canım ben ahmet güleri gözüm kapalı herkeze önerebilirim çok iyi bir doktor her konuda destek oluyor her sordugum soruya hiç sıkılmadan benim anlayabilecegim şekilde anlatıyor ve nerde dogum yapmak istiyorsan orda yaptırıyormuş
ben ozel ege kocaman hastanesinde dogum yaptim.esimden sskliyim.epidural sezeryan icin sadece 300tl odedim.1gece kaldim..
dr mujgan hanim ve tum personel cok ilgili ve guleryuzluydu bekledigimden iyi gecti..doguma fazla para vermek istemeyenler icin idealyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?