zmir de doum yapabilceim hastane tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

yasminkcim ben Kahraman Kolday'a gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Güler yüzlü, anlatıcı, yardımcı vs. ben çok memnun kaldım. İnşallah doğumumu da o yapacak. Profesyonel, ultrason aletleri falan çok iyi. Cd verdi geçen gittiğimizde. Bebişimi özledikçe açıp seyrediyorum Tavsiye ederim. Sadece gün içinde acil bir durum olmadıkça telefonlara pek çıkmıyor. Genelde saat 19-20'den sonra ulaşabiliyorsun. Bu bir dezavantaj olabilir. Ama dediğim gibi acil bir konu değilse akşamı bekliyorsun...

Çok teşekkür ederim canım. a.s.

Yazılanları okuyorum.Daha önce cok sey sordum cevap gelmedi..O yüzden merak eden arkadaşlar için genel son bilgileri vereyim..Ben emekli sandığına bağlıyım..çalışıyorum. Artık devlet deli (2 ay öce bize bildirilen bir maille doğrulanmıştı) gibi para kesiyor herşeyden. 3 lü test için 37 ytl fiyat yazdılar. Özellerde bu yaklaşık aynı ya da az fazlaya geliyor+ ulrtasona giriyorsun. Doğumda ise devleti bilmiyorum. Özel doğumda fiyat hiç değişmiyor. Symrna art ve Çınarlıyla irtibata geçtim. 1150 ve 2050fiyat aldım.doktorunuz HARIC. Doğumda ise devleti bilmiyorum. Yeni cıkan kanunlarla kim kaç para oldu. Özeller ne yazıkki duyduklarım ve sorduğum iki yer itibariyle sadece özel sağlık sigortalılara para ödüyor. Doktor öneremiyorum. Çünkü doktorumu deiştireceğim. Önermeyeceğim hastaneler Tepecik, Dokuz Eylül.. Şifa

doruk tıp merkezinde dogum yapan birkaç kişiyle konuştum hepsi memnun kalmışlar odalarıda güzel aklıma orası olucak gibi geliyor inşallah dr konuşunca sorun kalmaz dogum yaklaştıkça hastane meselesi gerçektan kafama takılıyor.

ben doruk tıp merkezine gidiyorum. dr um esin hanım muayene dışında da bi problem yaşarsam ulaşabiliyorum. sadece normal doğumu orada yapabiliyorlar. tıp merkezi olduğu için planlı sezeryanları belirtilen 3 özel hastaneden birinde yapıyor doktorunuz. eğer doğum esnasında bi problemle sezeryan gerekirse doruk ta yapabiliyorlar. benim yapım itibariyle normal doğum yapamayacağımı söyledi ve bizde çınarlı da yapmaya karar verdik. doğumda dr umuz esin hanım orada yapacak sezeryanı. fiyat olarak da ssk lılara 2000 tl dediler herşey içinde. normal doğum epiduralle 410 tl miş.

pelin benim dr arzu hanım banada epidural anestezili 410 tl dediler ama ben epidural istemiyorum anestezi uzmanının ne kadar iyi oldugunu bilmiyorum çünki

Slm kızlar, ben 10 gün önce Çınarlı'da normal doğum yaptım ve doktorum da Kahraman Kolday'dı. 9 ay boyunca da kontroler için ona gittim.Çok memnunum doktorumdan ve hastaneden.Tavsiye edrim.

müjgan saglıkla güle güle büyüt bebegini canım hastane ücreti ne kadar tuttu acaba?

Hasatane ücreti 850 tl tuttu. Daha uygun olan hastaneler de var ama biz doğumdan önce dolaştıklarımızın arasında en çok Çınarlı'yı beğendik. Ayrıca sadece kadın doğum hastanesi olduğundn bu dalda diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorm.Doktorum da Çınarlıyı tavsiye etmişti.

ben aradıgımda 750 demişlerdi 1000 tl kendi dr olan güngör bey alıyormuş 1750 demişlerdi herşey dahil bende orada yapacaktım dogumu ama eşimin işlerinde terslik oldu bende başka hastaneler araştırmaya başlamıştım büyük ihtimalle gittigim merkede olucak dogum

canım ben ahmet güleri gözüm kapalı herkeze önerebilirim çok iyi bir doktor her konuda destek oluyor her sordugum soruya hiç sıkılmadan benim anlayabilecegim şekilde anlatıyor ve nerde dogum yapmak istiyorsan orda yaptırıyormuş

bende ahmat gülere gidiyorum tek kelimeyle mükemmel bi doktor

slm meyra ben şuan 7 aylık hamileyim ve doktorum beni yarı yolda bıraktı gitti şimdi iyi bir doktor arıyorum müjgan hanımı bir kaç kişiden duydum sen doğumunu nezaman yaptın normalmiydi sezaryanmı ve özel bir hastane olduğu için doktora ayrı bir para verdin mi bazı hastanelerde doktor ayrı bir para talep ediyor o yüzden soruyorum bilgi veririsen sevinirim

Ben 2. cocuğuma hamileyım daha önce doğumu karataşta yaptım ama memnun kalmadım . şimdi bir doktora başladım çok memnunum ve doktorum egepol hastanesinde fiyatlarıda cok uygun ve randevuları full , yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve 24 saat çoçuk doktoru var yeri üçyolda tavsiye ederim

arkadaşlar bende egepol hastanesinin sitesine baktım biraz önce ve sgk ile nisan ayı başından itibaren anlaşmaları varmış. ayrıntıları öğrenmek için bir arayalım olmazsa çünkü çok yeni yapılmış bir hastane ve internetteki resimlere göre çok da güzel görünüyor. egepol hastanesiyle görüşen olursa buradan yazalım

Arkadaşlar bir şey daha sorucam Orkan Tatlı ismini duydunuz mu yeşilyurt devlet hastanesinde çalışıyormuş aynı zamanda alsancakta muayenesi varmış hiç onun hastası varmı aramızda

kızlar ben egepolle konuştum.toplamda 400 'e falan geliyor.zaten hastane müthiş konforlu.burda doğum yapan varsa lütfen bizi bilgilendirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…