zmir de doum yapabilceim hastane tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

az once konustum ucret SGK'lılar için 400 civarında fakat hamileliğin son ayına girenleri doktor hanım kabul etmiyormuş , doğum yapan birilerinin yorumlarını öğrenme şansımız olsa aslında harika olacak ama

Ya kızlar 400 çok iyi. vereliniortak Özel odalar 104 TL imiş. vereliniortak Pek konforlu gözüküyor. Yenidoğan ünitesi de varmış. :lepi: Benim aklıma yattı. Ama doğum tecrübesi yaşayan birileri anlatsa daha iyi olur. Bilgi açısından. :lepi:

kızlar valla konfora degilde bence dogum yapanların memnuniyetine dikkat edelim derim ben doruk tıp merkezinde dogum yapanlarla görüştüm çok memnunlar birde ayşe hanım denilen dr çok tavsiye ediliyor birdahaki randevumu ona alıcam sakin bir merkez çok kalabalık degil randevulu çalışıyorlar ben epidural enestezi istemiyorum o yüzden 210 tl ödiyecegim dogum için ama eger gerek olursa anesteziye o zaman 410 veririm önemli degil yeterki sag saglim alayım kızımı kucagıma

Canım yenidoğan ünitesi var mı orda peki? :uhm:

Slm kızlar, ben 10 gün önce Çınarlı'da normal doğum yaptım ve doktorum da Kahraman Kolday'dı. 9 ay boyunca da kontroler için ona gittim.Çok memnunum doktorumdan ve hastaneden.Tavsiye edrim.

sanırım hayırlı olsun demek için biraz geç kaldım..
Sağlıkla büyütün bebeğinizi, darısı başıma (tabi önce hamile kalabilmem lazım)
Çınarlı hastanesi hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum aslında..Muayene, doğum, ortam, doktorlar, ücretler vs..
Bi de Dr. Güngör TUNCAY hakkında bilginiz varmı, o da Çınarlı'nın ortaklarındanmış..

Eski bir konu yeniden gündeme getirdim ama sorun olmaz umarım.

Konu içinde ızmir Şifa Hastanesi'ni kimse önermemiş, iyi şeyler duymamış kimse. Ben de Şifa Hastanesi'ne devam ediyorum, 38 haftalık hamileyim. Şimdi kafam karıştı neden Şifa hakkında iyi şeyler düşünmüyor kimse? Sorun ne ki orda? Bilgisi olan var mı? ıyi şeyler söyleyecek kimseler var mı yaa? ıçim karardı

Sevgili "amazonsmyrna",
Ben bugün Özel Karataş Hastanesini tercih ettim. Şifa ila ilgili çok şeyler duydum, hiç biri olumsuz değildi. Benim alt komşum bir kaç ay önce Şifa'da doğum yaptı çok ama çok memnun kaldığını söyledi. İçin rahat olsun. Ne kadar olumlu gidersen hastaneye o kadar memnun kalırsın.. İyi doğumlar..:1rolleyes:

ben 26ekimde çınarlı hastanesinde epidural sezeryanla doğum yaptım.dr um dilek aslan.dı.dr um zaten süper ötesi bi insan olduğu için bişey demiyorum.hastaneyi de epiduralde çok iyi olduğu için tercih ettim.kesinlikle herkese tavsiye ederim.ben doğumdan2saat sonra ayaktaydım.sonda bile yoktu odama geldiğimde.bebeğime ilk günden beri rahatlıkla kendim baktım.normal doğum yapanlardan hiçbi farkım yoktu.hastane temiz,herkes ilgili,güleryüzlü.hastanenin aldığı ücret ise 1100tl+dr parası.gene doğum yapsam kesinlikle yine epidural sezeryanı tercih ederim.yeterki doğru ellerde yapılsın.yoksa yan etkileri yaşayabilirsiniz.hastane cok önemli arkadaşlar.lütfen 3-5 kuruş için yanlış tercihler yapmayın..

Ben de Çınarlı'da doğum yapmayı düşünüyorum. Yorumların için sağol ama anestezi doktorun kimdi acaba? Önemli bu bence. Bir de anestezi doktorunu senin tercih etme şansın var mıydı? Ben Çınarlı ile Kent arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben 25 ekim 2008 de çınarlıda doğum yaptım anesteziye hastane sahiplerinden Hüseyin Damar yaptı farklı biri yapıyormu bilmiyorum

merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim ama şimdiden 3 doktor değştirdimşu anda egepol has. tijen hanıma gidiyorum ama buradaki yorumlrı okuyunca galiba onada gidemiyeceğim orya yeni bir doktor gelmiş gökalp tokaç bilgisi olan varmı öneren yada önermeyen ..ne zormuş doktor bulmak meğer

ben bornova şifa ya gidiyorum esra hn.a iyi bi dr.2 ay önce arkadaşım bu dr la orada doğum yaptı. memnun kaldı bende tavsiyesi üzerine gittim şimdiilik memnunum.güzel ilgileniyorlar.devam ederem doğumumu orda yapmayı düşünüyorum.

ben26ekimde çınarlıda doğum yaptım.epidural düşünüyorsanız kesinlikle çınarlı derim.sezeryan yapmama rağmen hiç yatalak olmadan bebeğime kendim baktım.çok memnun kaldım hastaneden..

canım ben 4 ay önce egepolde doğum yaptım gercekten inanılmaz memnun kaldım ki normalde kent hastanesinde yapıcaktım burası evimize yakın diye burayı sectim ama kent hastanesi kadar memnun kaldım eşdeğer doğrusu dr.um tijen hnm değildi ama sen yorumlara takılma hastanede cok kişiyle konuştum tijen hnm.doğurttuğu memnunlardı

çok teşekkürler serap en azından orda doğum yapmış birinin düşüncelerini almak ii geldi ..bebeğinde hayırlı olsun allah analı babalı buyutsün inşallah

öncelikle allah yardımcın olsun diyorum. ben egepole gittim gökalp beye 1kez ve en son kez çok memnun kaldım 36haftalık hamileyim çok doktor ve hastane dolaşdım ama kararım çok net gökalp bey doğumumu yapdıracak. çok sevimli anlayışlı bi doktor ben böylesine bir hastaya pozitif elektrik veren başka bi doktor görmedim. 36 haftadır doktor arıyorum düşün yani. sezeryan olacak doğumum boyun fıtığı olduğu için fiyat olarakda600-700 arası olur dedi aklında bulunsun.

mERHABA KIZLAR , GAZı HASTANESı VE HAYAT HASTANESı HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI? BURADA DOĞUM YAPAN HıÇ OLDUMU ACABA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…