buca dorukta doğum yapan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bakliyorum..
alsancak ta nedim KARADADAŞ a gidiyorum prof doktor çok memnnun . ege üniverstesinde doğum yapmayı düşünüyorum. donanım üniversteerde daha iyi oluyomuş. siz ne düşünüyorsunuz.
1 yaşında bir kızım var ve ben bu seferki doğumumda tepecik doğum evinde görevli aynı zamanda alsancakta muayenehanesi olan AHMET GÜLER beyle doğum yaptım ve kendisininde tavsiyesi üzerine çınarlıda epidural sezeryanla doğum yaptım gerçekten çok memnun kaldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ne doğum öncesine doğum sonrası çok çabukta iyileştim
AHMET GÜLER bey ayrıca benim komşum olur kendisi inanılmaz derece iyi ve çok naif bir beydir her istediğini senin anlayacağın şekilde tane tane açıklar ve kendisine istediğin an ulaşabilirsiniz
eğer isteyen olursa kendisinin numaralarını adresini falan özelden mesaj atana verebilirim
bende ahmat gülere gidiyorum tek kelimeyle mükemmel bi doktor
Ben 5 haftalık hamileyım dr seçme konusunda arastırma yapıyorum.1 yaşında bir kızım var ve ben bu seferki doğumumda tepecik doğum evinde görevli aynı zamanda alsancakta muayenehanesi olan AHMET GÜLER beyle doğum yaptım ve kendisininde tavsiyesi üzerine çınarlıda epidural sezeryanla doğum yaptım gerçekten çok memnun kaldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ne doğum öncesine doğum sonrası çok çabukta iyileştim
AHMET GÜLER bey ayrıca benim komşum olur kendisi inanılmaz derece iyi ve çok naif bir beydir her istediğini senin anlayacağın şekilde tane tane açıklar ve kendisine istediğin an ulaşabilirsiniz
eğer isteyen olursa kendisinin numaralarını adresini falan özelden mesaj atana verebilirim
merhabalar;
BATI ANADOLU CENTRAL(BAYRAKLI) NESLİHAN HN GIDEN VEYA METROPOL TIP MERKEZİ (ÇİGLİ) KADIN DOGUM DOKTORLARINA GİDEN VARMI?
AYRICA GAZI HASTANESI HAKKINDA SUPER SEYLER DUYDUM IKI ARKADASIM ORADA DOGUM YAPTI AYŞEN HN DA SÜPERR BİR SEÇİM BENCE BENIM BU IKI MERKEZ EVIME YAKIN BILGI ALMAK NIYETINDEYIM...
canım valla sana bir doktor tavsiye edicem süperrr ötesi bir doktor
benim gibi pimpirik birisi memnun kaldııysa düşün artık
bornova manavkuyu ekadom dr.hüseyin ceyberi ben çok sevdim çok iyi bir doktor
ve çok güler yüzlü insanı germeyen biri her sorduğuna cevap veren süper bir insan
şiddetli tüm izmirli bayanlara tavsiye ederim
canım valla sana bir doktor tavsiye edicem süperrr ötesi bir doktor
benim gibi pimpirik birisi memnun kaldııysa düşün artık
bornova manavkuyu ekadom dr.hüseyin ceyberi ben çok sevdim çok iyi bir doktor
ve çok güler yüzlü insanı germeyen biri her sorduğuna cevap veren süper bir insan
şiddetli tüm izmirli bayanlara tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?