tuanacım geçmiş olsun hastamıydın:çok üzgünüm:
buğünde net çok ağır,birde kapanıp duruyo,sinir oldum
oyyy kuzum benım uyusunda büyüsün bıran önce Şeniz afıyet olsun bıtanem gelıyorum hemennnnnnn
gel hayatım bekliyorum şekerlimi olsunnn ortamı sademii :) tatlım msnimide açamıyorum bugün pcde sorun varrr daha doğrusu bbizim oğluşla bazı sıkıntılarımız var acilen pedogog bulmam lazımmm :bbo: eşiminde benimde akşamdan beri canımız sıkkınnnnn senağlama
canım hayrola noldu ,sorun nedr
orta olsun tatlım :) nesı var oğlusunun canım yaa üzüldüm bak şimdi :çok üzgünüm: burdan sormuyorum tatlım msn açılınca ordan konusuruz inşallah sorunun çözumunu bulursunuz en kısa zamanda sizde üzülmeyın fazla olurmu kıyamam ben sana Şeniz Şeniz
Canım nişanınız hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.Pek yakışmışlar,herdaim muhabbetleri bol olsun.Çarşamba toplantısı iptal olmuş,üzüldüm diyemicem,gelmek istiyordum ama çok kötü üşüttüm cuma'dan beri yatıyorum.Bir daha ki toplantıya bi aksilik olmaz ise muhakkak gelirima.s
hayırlı olsun güneş ablacım tekrardan;nasılsınız arkadaslar??
akşam bilgisayarı kurcalarken bir klasörde şarkıları videoları vardı oğluşunnn bakıyım dedim açtım hepsi komple küfür içerikli şarkılar videolar rap tarzı şarkılardan ders çalışmak için ingilizce cdsini çalışmak için quick time player programını indirmişti ders çalışçam felan diye sözde ama hiç çalışmadı meğer bu videoları şarkıları indirmek izlemek için indirmiş bu programları ki biz onunla bu tarz şeylerden uzak durması için güler yüzle sevgi dolu konuşmamızı yapmıştık ama etkili olmamış tamda ergenlik çağına girdi dialoglarımız yetersizmi kalıyor acaba diye düşünüyorum bir uzmandan destek alarak sorunları çözmek sanırım daha doğru olucak gibi o kadar uslu o kadar efendi olan çocukta müthiş deyişimler varrrr çok üzülüyorum ergenlik çağında ne alırsa hayatının devamının da öyle olmasından korkuyoruzz çözüm bulmalıyızzzzzzz :uhm: :a015: :a015: :a015::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?