zmitte Burun estetii olan ?

Rmys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
32
0
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama sadece düşünme aşamasındayım.Bu yüzden de araştırıyorum izmitte iyi bi doktor ve ücret hakkında bilgisi olan ameliyat olmuş olan var mı?
 
Merhaba, izmitte yasin ünal'a 24 eylülde ameliyat oluyorum:) Senn gibi bende yaklasık 1 yıldır doktor araştırmasındaydım. Sonunda kafama yatan birini buldum. Yasin ünal'ın dışında izmitte bir kaç tane daha estetik cerrah var. Çoğu Seka devlet hastanesinde mecburi hizmetlerini yapıyorlar. Hatanenin sitesinden doktorlar hakkında bilgiye erişebilirsin.
 
Ben 3bin'e oldum ameliyatı. Burnumu da kırmadı üstelik. Mikro cerrahi tekniğiyle düzeltti.
 
canım prof dr emre üstündağ var süper bi doktor izmitte kaya işmerkezınde muhaneyesi tavsiye ederim
 
hateji emre bey'e ameliyat oldun sanırım, biraz açıklayıcı bilgiler yazmanı umuyorum. karar vermekten çok doğru doktoru bulmak yoruyor insanı. mesela, kulak burun boğaz uzmanı olarak burnun görüntüsündeki estetiği de önemsiyor mu emre bey?
 
emre üstündağ, yasin ünal, zübeyir örter, tonguç işken, hakan ağır... evet hangisi en iyisini yapıyor?? bi karar veremedim ya.. istanbulda gittim doktora ama ben burda amelyat olmak istiyorum lütfen yardım edin.. Ameliyat olan arkadaşlar...
 
Arkadaşlar merhaba,
Bende burun ameliyatı konusundaki araştırmalarımda son noktaya geldim.. çok araştırdım, İstanbul da olmak daha iyi tabiki ama izmitte yaşadığım için burada olmak istedim. Atilla Yüksel i duyanınız var mı? Ameliyat olan kişileri gördüm sonuçtan oldukça memnunlar, eğer fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? ya da tavsiye edebileceğiniz?
 
X