Zor Adam...

laleeeee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
10
0
16
İstanbul
Merhabalar,

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum, ilk sorumu derhal soruyorum.

Şirkete geçen yıl bir çocuk geldi.

Finans departmanında çalışıyor, bizde Satış departmanındayız.

Herhalde 6 aydır çoçuğu kesiyoruz diğer departmandaki kızlar geldiği günden beri çocuğun peşinde.

Aslen dünya yakışıklısı değil ama çok düzgün birisi, bir kaç sefer tesadüfen denk geldim inanılmaz karakterli birisi, eli ayağı da düzgün, tam evlenilecek adam...

Lakin daha bir kızın yanına gidip konuşmuş değil çok konuşkan da değil, oldukça utangaç kaç sefer yanyana geldik bir defa gözlerime baktı bakmadı, karşısında oturan kız şirketteki en yakın arkadaşım, kesinlikle biliyoruz ki kız arkadaşı yada sürüncemede bir ilişkisi yok, uzun süredir biri ile de beraber değil.

Ayrı departmanlarda çalıştığımız sadece ortak alanlarda yan yana geçtiğimiz, ayrıca çocuk sigara vs. kullanmadığı için ortak alana çıkmadığı hesap edilirse bu çocuğun dikkatini nasıl çekebiliriz.

Parantez içinde söyleyeyim şirkette manken kızlar var, mini etekler havada uçuşuyor bir tanesine de dönüp bakmıyor, eşcinsel olmadığını da biliyoruz bir kız arkadaşı olmuş vakti zamanında....

İşte böyle değerli fikirlerinizi yazın lütfen lütfen :)

Çoğul yazmışsınız.Bu çocuğa kaç kişi talip ? Önce o nokta aydınlansın bi...

Son düzenleme:
neden dikkatini cekmek istiyorsunuz ki ?

hem adam hepinize birden mi bakacak nasil olacak ? :)

ben sizin yerinizde olsaydim, o kizlar gibi adami kesip durmazdim,
aksine ben hic bakmazdim..
iyiyse iyi karakteri varsa var,
zorla adama kendimi begendirirsem, karaktersiz hissederim kendimi acikcasi..
o adaminda öyle her ilgilenen kadina bakacaginida sanmiyorum zaten..

Salla gitsin yaa...Ondan başka biri mi kalmadı dünyada?Bence siz böyle yaptıkça adamın havasına hava katarsınız,benden söylemesi.Boş yere şımartmayın adamı

anlatamadım bu çocuk çok utangaç hallerinden belli oluyor aslında, bir sürü kız da peşinde koşuyor, ne hikmetse ben bir iki sefer konuşacak, laf başlatacak oldum fakat öyle heyecanlanıyorum ki onu görünce elim ayağım tutmuyor, dilim bağlanıyor, ağzımı açamıyorum heyecan ve korkudan....

çok da ilgili işlerde değiliz ama bir şekilde dikkatini çekmek benimle ilgilenmesini istiyorum.

kesinlikle şımarık artist değil çok beyefendi nazik bir adam.

Son düzenleme:

öyleleri çok çapkın olur aslında gizliden gizliye dikkat et derim

Mankenlere de mi yan gözle dahi çaktırmadan bakmıyor?? Öyleyse şayet,bi sorun var bu çocukta.

görmeniz lazım zaten çok yakışıklı filan olması degil mevzu boylu poslu ama asıl etkileyen hal hareketleri tam evlenilecek çocuk bütün kızlar yanılıyor olamaz %100 düzgün birisi aynı departmanda yan yana çalıştığı evli bir arkadaş var o anlatıyor...

dedim ya eşcinsel falan değil kız arkadaşı varmış ayrılmışlar....

Siz nasil bu cocugun cool halinden etkilendiyseniz,onun gibi davranmayi deneseniz..
Kendi tarzinda birini mutlaka fark edecektir.

Siz nasil bu cocugun cool halinden etkilendiyseniz,onun gibi davranmayi deneseniz..
Kendi tarzinda birini mutlaka fark edecektir.

cool filan olmaya çalışmıyor çok doğal, konuşması oturup kalkması...

tuhaf bir cazibesi var, sırf bende olsa sorun bende diyeceğim de evli hatunlar bile kaymak gibi çocuk sakın kaçırmayın deyip ahhh çekiyorlar.

Rica ediyorum yorum yapmak yerine lütfen şöyle bir taktik izle şöyle laf at böyle laf at hareketli bir şeyler önerin nolursunuz..

bugüne kadar hep taliplerim peşimden koştu ilk defa bu durumdayım :)

asansör, yemekhane, çay molası vs. karşılaşıyoruz, fakat ismen cismen hiç tanışmadık alakamız da yok lap diye ben lale merhaba tanışalım da diyemem işyeri sonuçta...

tamamda bu dedigimizde bir taktik aslinda..
herkes agzinin suyu akarken izliyor cocugu,
sense tam tersi ilgilenmeyeceksin.. :)

BENCE AĞIR OLMALISIN TATLIM BÖYLE TAKTİKLERLE FALAN ERKEK AYARLAMA ÇOLUK ÇOCUK İŞİ
herşey nasip kısmet

simdiki kizlar artik erkek gibiler :) biz ne desek bos..
( ki ben 24 yasindayim, simdikiler gibi düsünemiyorum)
eskiden erkekler bir kiz gelince bakarlardi..
simdi tam tersine, kizlar gidip teklif ediyorlar..
kizlar evlenme teklifi ediyorlar..
kizlar ilani ask ediyorlar..
cünkü erkekler "kiz tarafi naz tarafi" ya, ondan böyle düsünüyorlar herhalde..
hey allahim :)

e biz yüz verip duruyoz sonrada amanda beni sevmiyo ilgi göstermiyo vs vs
boşversene bize müstehak

arkadaşına mail yazıyormuş gibi yazıp yanlışlıkla çocuğa gönder.

göndere bastıktan sonra farkettim diyerek sonra özür mesajı at.

mailin sonunu soru cümlesi ile bitir ki cevap vermek zorunda kalsın.

göndere bastıktan sonra yanlış kişiye mail yazdığımı fark ettim. kusura bakmayın olur mu?

gibi.

karşı taraf önemli değil diyecektir.

ertesi gün, sabah bu çocuğa günaydın maili yazın.

günaydın, nasılsınız?

yeterli...

bütün şirket talip de kısmetse kendim için diyelim :)

Şahsen ben böyle olsam bir arkadaşımın yaptığı yorumu aynen uygulardım "yarın geç olabilir, istediğin birşey varsa alacaksın veya boşvereceksin!"

Bundan kastim, zaten aynı şirkette çalıştığınıza göre, arkadaş olmaya çalışarak bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kahve içmeye davet edebilirsiniz - Ramazan gelmeden yapmanızda fayda var - ramazanda da iftara gidebilirsiniz mesela...

Eğer çekingen bir insan ise, karşısındaki kişilerden belki bir arkadaşlık bekliyor olabilir...

Nacizane fikirlerim bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…