Zor Adam...

bir zamanlar evlenilecek kız derlerdi şimdi evlenilecek erkek diyoruz durumumuz gercekten cok vahim:)

msn den faceden fln ekle kur orda muhabbeti..
madem kız arkaşın ona çok yakın çalışıyo sen orada takıl biraz...

karşılaştığım yerde göz aşinalığından kaynaklı gülümsereyek selam ver.
konuşmana gerek yok öce bir iki gülümseme selamı
zaten adamı sizden hoşlanırsa merhaba felan diyecektir.
yok demezse zaten sizle ilgilenmiyordur yada odundur.
bırakın diğerlerinin olsun

teşekkür ederim bugün bakamamıştım....

bugün masasından kalkmadı gibi bir şey.

gerçekten çok tatlı bildiğin sırılsıklam aşık oldum, onu görünce bayılacak gibi oluyorum bu arada yaş 26'ıma giriyorum.

karşıma geçse konuşurum bilemiyorum sesim soluğum kesiliyor onu görünce bende utangaç yapıdayım aslına bakarsanız.

ofiste çalıştıkları departmanın müdürü çok sert ve aksi biri oralarda takılmaya imkan yok.

bugünü de boş geçirdik bir işde yapamıyorum aklım fikrim onda....

face'i varmiymis merak ettim

yada resmi varmi merak ettim ya nasil biri

önceki sevgilisinden ne zaman ayrılmış acısı tazeyse aklı hala ondadır belki :S

ama arkadaşın söylediği gibi herkes onla ilgileniyorsa sen ilgilenmeyerek dikkatini çekebilirsin belki. bak ferihaya emiri tersliyor kaçıyor çocuğun dikkatini çekiyor çünkü hep kızlar peşinden koşuyordu. tekrarlara bakıyorum da biraz.

tüm dikkatini işe verenlerdense iş ortamında da dikkatini çekmek zor gibi geldi bana. :44:

çocuğu açman gerek bacım. utangaç olması aslında çok iyi. bu durumda kolay iletişime geçemez.
ama sen bir bahane bulup onunla ilk önce arkadaş olursan, ona yardım edersen tabii bu arada da içine düşme, sorunlarını paylaşırsan mükemmel olur.
bir de şöyle bir gece o asılmayan kız grubundan arkadaşlarınla dışarıya çıkarsanız bir iki sinyal belki açılır.

Etrafındaki ilginin farkındadır, o yüzden kasıyordur, utangaçlıktan falan değil bu

Dikkatini çekmek istiyorsan diğerlerinden farklı olacaksın

İşle ilgili konularda temas kurmaya çalış, duygularını belli etme,erkekler zaafla oynamayı sever. İş konusunda diyalog kurdukça seni fark edecektir. Eğer ilgisi varsa sonrası gelir zaten

Hayırlısı olsun

en büyük sıkıntı çok konuşkan, girişken biri değil, aynı odada çalışanlara karşı dahi merhaba merhaba, oldukça terbiyeli imiş, bazı kızlar rol yapıyordur demiş ama yok cidden utangaç ben yanında dururken havadaki elektrikten hissediyorum ya neyse karşılıklı çalışan bir arkadaşım var o herşeyi anlatıyor zaten :)

şöyleki benim ona sorabileceğim bir soru yok iş bağlamında mümkün değil, zaten başını kaldırıp etrafına dahi bakmıyor çok karizmatik ama bilinçli yapmıyor bunu yoksa işyerinde çalışan 600 erkek filan var gerçeğini suretinden ayırt etmek konusunda bizim kızlar uzmandır.

orjinal ama doğal bir yol arıyorum tamamen tesadüfler üzerine...

bekliyorum gül gibi fikirlerinizi :) artık uyku tutmuyor, yemek de yiyemez oldum kaç gündür uffff

Merhaba adaşım,
bence vazgeç bu işten...
Kişilik olarak bu kadar içine kapalı ve asosyal adamla flört etsen bile onu sürekli sen yönlendirmek zorunda kalacaksın.

Merhaba adaşım,
bence vazgeç bu işten...
Kişilik olarak bu kadar içine kapalı ve asosyal adamla flört etsen bile onu sürekli sen yönlendirmek zorunda kalacaksın.

Asosyal olduğuna dair bir şey söyleyemem aslında bayağı bir karakterli insan görüntüsü arzediyor.
Laçka, laubali hareketleri yokmuş :) Departmandaki arkadaş bütün gün anlatıyor ne yaptığını çok şükür kız evli :)

Gönül ferman dinlemiyor takıldık bir kere sırf ben mi öbür kızlar kimlerden akıl, taktik alıyor kimbilir...Belki beni okuyup gülüyorlardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…