Konu içinde bütün yorumlara açığım diyip gerçekler yüzünüze vurulunca karşıdaki kadına sallamalar küfürler.
Anlaşamayıp boşanan adam hele de kadının çenesi dırdırı yüzünden hemen başkasını bulup da evlenmez. İlişkiniz eski. Burda neyi gizletiyorsun ayrıca kadın çocuklarını sokağa atmamış babasına vermiş. Anne kadar baba da çocuklara bakmakta yükümlü.evlenirken de 3çocuklu dul adamla evleneceğini biliyordun tabiki bakacaksın.
Ayrıca karşıdaki kadını savunmuyorum ben. Her ne yaparsa yapsın kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Kadın da çocukların babası da aynı karakterde. Çocuklar umurlarında değil. Yani sen daha 24 yaşındasın zaman geçtikçe anlayacaksın o adamın seni bakıcı niyetine aldığı. Arada senden de bebek istediğini söylemesi de 1 beben olursa iyice elin mahkum olur mecbur 4ne de birden bakarsın. Çünkü bakıcı fiyatları malum. Bunları senin görememen tuaf.
Ne fotolar saklıyorsun mahkemede kime neyi ispat edecen? Mahkeme olsa bile boşanmış bir kadını niye mahkemeye veresin? Senin kocan nasıl evlendiyse oda evlene bilir. Velayeti almak için vereceksen mahkemeye zaten dünden razı hani ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına yazarken yoruldum