Zor bir aileye gelin gidiyor olmak

Aynen denge onemli. Bazen evliliklerde otorite degistigi durumlarda oluyor ilk zamanlar erkegin cok baskin oldugu durumlarda zaman gectikce kadin baskin konumada gelebiliyor bunu gordugum evliliklerde var. Siz evli misiniz sizde durumlar nasil?
Eşimde öfke kontrolu şöyle susmak çekip gitmek bu o yüzden kaynana istediği gibi tantana yapıyor

Ne önerirsiniz siz daha tecrubelisinizdir.

Aynen denge onemli. Bazen evliliklerde otorite degistigi durumlarda oluyor ilk zamanlar erkegin cok baskin oldugu durumlarda zaman gectikce kadin baskin konumada gelebiliyor bunu gordugum evliliklerde var. Siz evli misiniz sizde durumlar nasil?
Ben de evliyim, eşim dengeli bir aile ortamından geliyor, kv. ve kp. olgun insanlar, adalet duyguları gelişmiş, eşim de ablası da sakin mizaçlı, dengeli insanlar. Evliliğimin ilk aylarına bakınca sorunları çıkaranın ben olduğumu görebiliyorum, eşim tartışmaları hep tuz biber kıvamında tuttu.

Benim ailem de iyi insanlar, babam da annem de çocukları eğitim alsın, düzgün bir hayatları olsun diye çabalayan insanlar, ama yıllarca evimizin ortasında otoritenin kralı bir babaanneyle büyüdüm, babam, annem, amcalar , yengeler, hepsi sindirilmişti, zamanla babaanne zayıfladı da evliliğin farklı boyutunu gördüler. Ama babaanne bizim sülale kızlarına bir artı kazandırdı, kv. görümce, eş olaylarına bakış açımız gelişti, böyle bir ortamdan gelmesem eş seçimim farklı olabilirdi.

Şimdilerde eşim farklı bir ailede büyüseydi sonumuz daha farklı olurdu diyorum, çünkü ben de anneme benzemek istemeyecektim.

Eşimde öfke kontrolu şöyle susmak çekip gitmek bu o yüzden kaynana istediği gibi tantana yapıyor
Kontrolu ele alin o zaman sakin kalmayin artik bakalim siz uste cikincada size susacak mi esiniz. Ben bu evliligin cok uzun surcegini dusunmuyorum acikcasi. Siz yinede ugrasmak istiyorsaniz ugrasin umarim uzulmezsiniz bu isin sonunda. Kesinlikle hemen cocuk yapmayin bari.

18 aydır görüşüyoruz alıştım ya zor gelecek gibime geliyor

İnsnain kendi elestirmesi de güzel birşey

Benim aile ortamimda annem baskin sanirim o yuzden biraz asabiyim neyseki biz dengeyi kurduk biri suykan biri ates olayi bizde oluyor.

Çok yorulursunuz bu adamla, evlilikler iki tarafın dengelemesiyle yürüyor, yük kimin üstündeyse o yıpranıyor, ya da sizinki gibi yükü annesine bırakıp kaçan var, eğer o da isterse eşle denge kuruluyor da aileyle olmuyor. Kendine düşen yükü almıyorsa, sizdeki yükü kafasına fırlatıp kaçın.

Eşimin anne babası eşim 11 yaşındayken bosaniyor tekrar evleniyorlar 14 yaşındayken erkek kardeşi doğuyor kız kardeşi o ara 6 yaşında 14 yaşındayken tekrar görüşüyorlar baba ilgisiz anne babaya kin gutturmus eşimin babası 2 ay önce vefat etti annede başkalarının aklıyla hareket ediyor.

Haklısınız

Ben annemi kaybettim
İleride kv. bunu da kullanır, kullanabilir demiyorum, kesin kullanır. Burada yorum yapıyoruz, bazen acımasız da oluyoruz ama gercekten boş konuşmuyoruz, tecrübe etmiş insanlar var aramızda, ya bırakın yollarına gitsinler, siz bırakamam diyorsanız da kendinizi ezdirmemeye bakın.

Yahu kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz? Durumun vehametinin farkındasınız ama onay almak için mi yazdınız ? Şunları okudukça iyiki diyorum en başından mesafeyi koyup çizgiyi çekmişim. Hayatıma dair tek bir kılçık kadar bile yorum yapma hakkını vermesim kv kişisine. Azıcık kendinize değer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…