- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Annesi yeterince ilgileniyordur muhtemelen. 11 yaş ergenliğin hafiften başladığı bir yaş. Anneye tavrı, anlattıkları bu yüzdendir. Boşanmış birailenin çocuğu olunca da bu ufaklığın ergenliği biraz zor geçecek gibi. Siz bir şey yapamazsınız. Eminim ailesi ellerinden geleni yapıyordur.
Muhtemelen öyledir. Anne baba ayrı, üvey baba veo babadan bir karedeşle yaşayan biröğrencim var. Aile içindeki durumu görmeyip sadece anlattıklarını dinlesem sosyal hizmetlere şikayet ederdim aileyi. Çocukların hayal dünyaları bazen çok tuhaf olabiliyor.Teşekkürler yorumunuz için ben de açıkçası bu yüzden biraz tereddüt ettim. Yani çocuğun annem bana işkence yapıyor diye anlattığı şey anneye kızgınlığından söylediği bir şey de olabilir.
Nasıl üzüldüm anlatamam bu anlattıklarınıza..
Nasıl bir anneymiş o ya çiftler boşanır aileler değil diye bu kadını kimse uyarmamış mı?
Kendi zevkleri uğruna çocuk doğurup sonda böyle perişan edenlere yazıklar olsun..
Bura da da eşiyle hiç bir şekilde anlaşamayıp çocuk yapmak isteyenlere de inşallah iyi bir ders olur..
evet ama kızgın olsa dahi bı çocuk bunalıma girmiş acilen bir pedagoga gitmesi lazım.. Her annesine babasına kızan ilaç içmiyor değil mi?Bende dün geceden beri uyku uyuyamadım çocuğun anlattıkları doğruysa ya diye. Bir yandan da acaba anne babasına kızgın olduğu için mi böyle şeyler söylüyor diye düşündüm. İşin içinden çıkamadım.
evet ama kızgın olsa dahi bı çocuk bunalıma girmiş acilen bir pedagoga gitmesi lazım.. Her annesine babasına kızan ilaç içmiyor değil mi?
anne baba evliliği yürütememiş ama boşanmayı bile yüretemiyor..olan çocuğa oluyor yazık..çok üzüldüm..küçücük yavrum aklından neler neler geçiyor..kızınızla konuşun..ona durumu anlatın yanlış yaptığını anlatın..bu yaşlarda çok etkileniyorlar malesef..
Bence sizden önce sınıf öğretmeni okul müdürü anneyi uyarmalı çocuğun geleceği için anneyi bilgilendirmeli ve tabiki pedekoga yönlendirilmeli aile
Konuşuyorum ne olursa olsun bu düşüncelerinin yanlış olduğunu annesi babası için değil kendisi için yaşaması okuması gerektiğini anlatıyorum o da arkadaşına anlatıyormuş, ama kızımda anne ya arkadaşım bir gün kendini öldürürse diye soruyor olurmu anneciğim öyle şey yapmaz arada sırada insanlar böyle hüzünlenir sonra geçer diyorum ama bu söylediğime ben bile inanarak söylemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?