- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Günaydın arkadaşlar, daha önce kızımın dersleriyle ilgili konu açmıştım. Ama bu sefer sorun dersleri değil. Kızımın bir sınıf arkadaşı var iyi anlaştığı bir kız. Anne ve babası boşanmış, kız annesiyle yaşıyor. Kızım öncesinde de anlatmıştı ama dün anlattığı şey gerçekten ürkütücü. Yaklaşık bir ay önce filan kız mutsuz olduğunu artık yaşamak istemediğini söylemiş kızıma ve şu karşıdaki inşaat var ya oranın en üst katına çıkacağım annemi çağırtıp annemin gözünün önünde kendimi aşağıya atacağım belki şimdi bana bu kadar kötü davrandığı için vicdan azabı çeker demiş. Babası ikinci evliliğini yapmış o da doğru düzgün aramayan bir baba sanırım ama kız anneannem ve annem istemiyor babamla görüşmemi diyormuş. Dün de telefonundan babasının telefon numarasını silmişler iletişim kuramasın diye, kızda evden getirdiği ilaçları okulda içmiş, kızım anne anlayamadık ne olduğunu ben ve bir arkadaşım daha vardı dedi şeker sandık önce 4 tane yuttu ardından 4 tane daha yuttu ben hemen koşup öğretmeni çağırdım sonra rehber öğretmende geldi o sıra 4 tane daha içmiş ben öğretmeni çağırırken dedi. Rehber öğretmen alıp odasına götürmüş sanırım orada konuştular bilmiyorum sonra annesini aramışlar gelmiş çocuğu hastaneye kaldırmışlar, kızım akşam o kadar üzgündü ki anlatamam. Çocuk için çok üzülüyorum annesi kızın anlattıklarına göre çok kötü davranıyorlarmış, sürekli defol git babana bıktım artık senden diyormuş, kimse beni sevmiyor ne annem ne de babam ölsem kimsenin umrunda olmaz deyip duruyormuş. Bu çocuk için ne yapılabilir bilmiyorum. Annesiyle konuşsam diye düşündüm ama kadını tanımıyorum ya sanane bu bizim aile sorunumuz karışma derse diye çekindim. Ama bir gün kendine gerçekten zarar vermesi de söz konusu ve bu kızımız henüz 11 yaşında.