Selam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum