dahiyane fikirlerim olduğunu iddia etmedim ama yani adamın kirasını ödediği evden adamı kovacak bu konudaki şahane (!) adam da "hıı tamam gelmem o zaman" diyecek...adam pişmanım töbe yapmam bi daha vs vs bile demiyor (dese neyse anlamında konuşmuyorum).
ciddi misiniz böyle öneri verirken anlamış değilim ki...bu adam kolay kolay boşanmaz kadının 3 çocukla gidemeyeceğini adı gibi bilir.
kadın gözünü karartsa 3 çocuğu adama bıraksa (bizim kadınlar asla yapmıyor öyye bir şeyi, velayet hayat memat meselesi oluyor) bu adam 3 çocuğa hayatta zinhar bakamaz. eee? bu çocuklara ancak o evde bu kadınla adam birlikte iken bir şekilde bakılabiliyor durum bu.
zaten konu sahibi de yeterince durumun farkında görünüyor
3 çocukla hele biri 9 aylıkken ve sanırım şimdiye kadar çalışmışken bir iş bulup girmesi baya imkansıza yakın görünüyor
ailesi gel çocuklara biz bakarız demiyor
bir meslek edinmeye çalışması filan lazım, zamanla olacak şeyler ancak yapabilecekleri
ve bu süreçte adamla aynı evde kalmak gibi bir tür "işkence"ye katlanmak zorunda
burada pek çok kadına dişini sık, para biriktir ondan sonra boşanırsın filan diyoruz, çoğu kişi diyor - benzer durumlarda olan pek çok kadın oluyor. "nafakaya güvenme" diyor burada binlerce kadın...3 çocuğu 5 bin lira bile nafaka çıkmaz muhtemelen...
benim "dahiyane" bir fikrim olmasa da belki onlar katlanılır birşey mi bu nasıl oluyor bir fikir verebilirler....