- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
aynen ya suyu gösteriyor veriyorsun tekme atıyor alıyorsun gösterip ağlıyor kapağı açıyorsun içmiyor kapatıyorun neden kapattın diye ağlıyor bezi gösteriyor açıyorsun ağlıyor kapatıyorsun ağlıyor niye ağlıyorsun diyorum suratımaBir tane film vardi.Liseli cocuklar okul bahcesinde baska bir gruba 'Pardon bakarmisin?' diyor.Digerleri de donup bakinca 'Ne bakiyorsun ulan'diyip kafa goz daliyor. Bu 2 yas donemi de ona mi benziyor biraz ne :))
Daha doğrusu benim bebekliğimden, çocukluğumdan bahsettikleri böyleydi. İlkokulun hemen öncesi ve ilkokul yıllarımı hatırlıyorum. Diğer çocukların çoğundan daha akıllıydım -Zeki değil sadece daha pratik diyelim- diğerlerinin yorumlarına, fikirlerince tahammül edemezdim. Tüm oyunları ben kurardım, bazen oyun kurmaktan sıkılır şimdi sen bir oyun bul diye bu sefer de oyun kuracak arkadaşı seçerdim. İlkokul boyunca sınıf başkanlığı yaptım -Başkan seçilmediydim bir dönem oldu bu dönemde bunalıma girmiştim- Takdir almamam söz konusu olamazdı. Tek sefer dahi olsa bana yamuk yapmış birini bitirirdim. (Bilinçaltım bunun ego olduğunu değil ben haklı muhatabım haksız olduğu için, kendimi buna ikna ettiğim için kendimi kötü hissetmezdim)