- 3 Nisan 2014
- 36.307
- 148.240
- 798
- Konu Sahibi Miss__hale987
-
Doğru söylüyorsunuz ben kimseye güvenmem şahsen çok yanlış buluyorumbirkaç arkadaş çocuğun annesi için özlemeyecek mi falan demişte kadın elalemin adamının evine yatılı göndermiş çocuğu 5 aylığına hemde özlemekten daha vahim bir durum bu.
konu sahibesi eşi adına üstüne alınmasın da gelin için görümcenin eşi elalem neticede.
nasıl bir rahatlık içindeler anlamadım ben.
Neden 5 ay kalacaklar?Cocugun anası babası nerde?Yani ben 1 ayda bırakmazdım halasına cocugumu acil bi durum yoksa.Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmakta çok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan dönerdi şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gün önce söyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi çok severim eşimde öyle. Yeğeni mi de daha öncesinden gelsin demiştim çünlü bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi süre olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay çok uzum bi süre kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, çocuk sıkıkıyor sürekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geçiyoruz dinlenmek için bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara düştüm sürekli gözlerim doluyor stresle geçiriyorum günleri eşim artık tahammül edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, dürüst olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gerçejten çok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el üstünde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim söyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret içermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Benimki 30 aylık daha yan odaya bırakamıyorm yanımda yatıyorBen cocugun anne babasina cok sasirdim.
Ben cocugumu herhangi biri ile herhangi bir yere ne 1 aylik ne 5 aylik yollamam.
Annenizi tembihleyin doğumda yeğeninizi sakın getirmesin sizinle mi ilgilenecek onunla mi.Doğru söylüyorsunuz ben kimseye güvenmem şahsen çok yanlış buluyorum
Olması gereken bu zaten.Arkadaşlar yorumlat için teşekkür ederim annem buraya konu açmamı bekliyormuş heraldr hissrtti mi naptı az önce evde baş başaydık eşimi kasteserek bizden rahatsız mı oluyor dedi ben yok mok dedim ama ağlamaya başladım tutamadım ben de anlattım yoruluyouz rahat edemiyor dedim annem de biz hideriz düşüncesizlik ettik ağlama falan dedi doğuma sen istesiğin zaman çağurırsın gelirim dedi gidecekker ama içim parçalandı çok çok üzgünüm keşke beni bu duruma getirmeselerdi
Annenle alakasi yok ki , cocugun anne babasi birakmamali .Ben bu durumu het zaman eleştirir ve söylerim bence çok yanlış annem diğer torunlarına da böyle
anne kucuk cocukla olmuyor rahat edemiyoruz .Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmakta çok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan dönerdi şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gün önce söyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi çok severim eşimde öyle. Yeğeni mi de daha öncesinden gelsin demiştim çünlü bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi süre olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay çok uzum bi süre kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, çocuk sıkıkıyor sürekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geçiyoruz dinlenmek için bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara düştüm sürekli gözlerim doluyor stresle geçiriyorum günleri eşim artık tahammül edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, dürüst olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gerçejten çok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el üstünde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim söyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret içermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşimeOlması gereken bu zaten.
Üzülmeyin anlamıs o da olmadıgını.
Az kırılsın.Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime
Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime
Nasıl hiç beklemezdi ya? Sormadan etmeden hadi ben geliyorum hem de 5 ay kalacağım, üstelik bir de çocuk var yanımda.Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime
Haklısınızkusura bakmayın da bunu yapan anneniz değil kv kp olsa hiç böyle yumuşak kalmazsınız.
kendi ailemi de eşimin ailesini de bir ay misafir edemem ben. Hele 5 yaşındaki çocuğun 5 ay ne işi var anne baba olmayan yerde. o anne baba nasıl bırakmış çocuğu 5 aylığına.
eşiniz iyi sabır göstermiş
Haklısınız benim çocuğum benim yanımdan ayrılamaz annem gelinimizden çocuğu zorla almıyorki çocuk ortada kalmasın diye getiriyor annesi babası gönderiyorsa onların suçuNasıl hiç beklemezdi ya? Sormadan etmeden hadi ben geliyorum hem de 5 ay kalacağım, üstelik bir de çocuk var yanımda.
Anneniz ne kadar cahil bir kadın. Okul yaşına gelmiş çocuk okulda olur, daha küçüğü kreşte oyun grubunda olur, daha küçüğü de annesinin dizinin dibinde olur. Kim kimin evinde 5 ay, doğumdan sonra da bebek ele gelsin desek neredeyse
7-8 ay kalabilir? Kocanızın kıymetini bilin.
Bence yardımcı mı tutarsınız eşiniz izin alır beraber mi bakarsınız size kalmış ama anneniz gelmesin yardıma. Milletteki rahatlığa bak. Benim çocuklarım nerdeyse boyuma gelecek hala göndermem kimsenin evine. Anneanne babaanne sadece, o da en fazla bir ya da iki gün. Elli kere de tembihlerim aman kızım şöyle yapmayın böyle yapmayın diye.
Konu sahibi yarın sizin çocuk 2,3 yaşına gelince, ya bu sefer sizin çocuğu önüne katıp kapı kapı gezdirmek isterse? Hem kendi davet edilmeden geliyor, bir de küçük çocuk getiriyor. Ya çocuğun başına bir şey gelse? Doğal olarak o yaşlarda meraklı olur çocuklar. Günah yazık annesi babası resmen başından atmış yavruyu.
Baştaki yorumlarınizdan tam emin olamadım ama şunu söyledikten sonra artık şüphem kalmadı. Kusura bakma canım ama annen ve baban hem cahil hem de çıkarcı ve hasta insanlar. Anne gayet herşeyin farkında, duygu sömürüsuyle eziyor seni .Yoksa zerre seni veya karnindakini düşünmüyorlar tek istedikleri sizi sömürmek. Muhtemelen maddi olarak da katkı yapmıyorlar size, ne fatura ne boğaz dertleri var, hamileliği bahane edip ekmek elden su gölden yayiliyorlar. Bı de torun (yeğen) konusu var ki zaten onun hiçbir açıklaması yok. Oyuncak bebek gibi , istismar ediliyor resmen çocuk.Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime
Doğalgaz yanmasın diye geliyorlar heralde.Baştaki yorumlardan tam emin olamadım ama şunu söyledikten sonra artık şüphem kalmadı. Kusura bakma canım ama annen ve baban hem cahil hem de çıkarcı ve hasta insanlar. Zerre seni düşünmüyorlar tek istedikleri sömürmek. Muhtemelen maddi olarak da katkı yapmıyorlar size, ne fatura ne boğaz dertleri var, hamileliği bahane edip ekmek elden su gölden yayiliyorlar. Bı de torun (yeğen) konusu var ki zaten onun hiçbir açıklaması yok. Oyuncak bebek gibi , istismar ediliyor resmen çocuk.
5 ay kim dayanır bu timarhaneye kâtip? Adam yine peygamber sabrı göstermiş. Yakında bosar adam bunları, o zaman rahat rahat yayılırlar torun bakarlarDoğalgaz yanmasın diye geliyorlar heralde.Ay bi de annesi almasa abisinin çocuğu ortada kalıyormuş, anası babası napıyorsa, konu sahibinin kocası haklı olarak nasıl bir aileye denk geldim diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?