Zor durumda kaldım

birkaç arkadaş çocuğun annesi için özlemeyecek mi falan demişte kadın elalemin adamının evine yatılı göndermiş çocuğu 5 aylığına hemde özlemekten daha vahim bir durum bu.
konu sahibesi eşi adına üstüne alınmasın da gelin için görümcenin eşi elalem neticede.
nasıl bir rahatlık içindeler anlamadım ben.

Doğru söylüyorsunuz ben kimseye güvenmem şahsen çok yanlış buluyorum

Neden 5 ay kalacaklar?Cocugun anası babası nerde?Yani ben 1 ayda bırakmazdım halasına cocugumu acil bi durum yoksa.
Cocuk sıkıldı anne babasını arıyor siz dönün deseniz?
AY gönderende hata valla soktayım 5 ay nasıl yollar insan cocugunu

Olması gereken bu zaten.
Üzülmeyin anlamıs o da olmadıgını.

Ben bu durumu het zaman eleştirir ve söylerim bence çok yanlış annem diğer torunlarına da böyle
Annenle alakasi yok ki , cocugun anne babasi birakmamali .
Ben 3 4 hafta yazlık yere gidiyorum . Esim özlüyor ,cocuklarin yaninda ben olmama ragmen babalarini cok özlüyorlar.

anne kucuk cocukla olmuyor rahat edemiyoruz .
sen babamida al din ben kendim idare ederim artik diyeceksin

Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime

kusura bakmayın da bunu yapan anneniz değil kv kp olsa hiç böyle yumuşak kalmazsınız.

kendi ailemi de eşimin ailesini de bir ay misafir edemem ben. Hele 5 yaşındaki çocuğun 5 ay ne işi var anne baba olmayan yerde. o anne baba nasıl bırakmış çocuğu 5 aylığına.

eşiniz iyi sabır göstermiş

Öyle de insan yine de üzülüyor annem şimdi diyo ki hiç beklemezdim eşinin böyle düşünmesini kırılmış eşime
Nasıl hiç beklemezdi ya? Sormadan etmeden hadi ben geliyorum hem de 5 ay kalacağım, üstelik bir de çocuk var yanımda.
Anneniz ne kadar cahil bir kadın. Okul yaşına gelmiş çocuk okulda olur, daha küçüğü kreşte oyun grubunda olur, daha küçüğü de annesinin dizinin dibinde olur. Kim kimin evinde 5 ay, doğumdan sonra da bebek ele gelsin desek neredeyse
7-8 ay kalabilir? Kocanızın kıymetini bilin.
Bence yardımcı mı tutarsınız eşiniz izin alır beraber mi bakarsınız size kalmış ama anneniz gelmesin yardıma. Milletteki rahatlığa bak. Benim çocuklarım nerdeyse boyuma gelecek hala göndermem kimsenin evine. Anneanne babaanne sadece, o da en fazla bir ya da iki gün. Elli kere de tembihlerim aman kızım şöyle yapmayın böyle yapmayın diye.

Konu sahibi yarın sizin çocuk 2,3 yaşına gelince, ya bu sefer sizin çocuğu önüne katıp kapı kapı gezdirmek isterse? Hem kendi davet edilmeden geliyor, bir de küçük çocuk getiriyor. Ya çocuğun başına bir şey gelse? Doğal olarak o yaşlarda meraklı olur çocuklar. Günah yazık annesi babası resmen başından atmış yavruyu.

Haklısınız

Haklısınız benim çocuğum benim yanımdan ayrılamaz annem gelinimizden çocuğu zorla almıyorki çocuk ortada kalmasın diye getiriyor annesi babası gönderiyorsa onların suçu

Baştaki yorumlarınizdan tam emin olamadım ama şunu söyledikten sonra artık şüphem kalmadı. Kusura bakma canım ama annen ve baban hem cahil hem de çıkarcı ve hasta insanlar. Anne gayet herşeyin farkında, duygu sömürüsuyle eziyor seni .Yoksa zerre seni veya karnindakini düşünmüyorlar tek istedikleri sizi sömürmek. Muhtemelen maddi olarak da katkı yapmıyorlar size, ne fatura ne boğaz dertleri var, hamileliği bahane edip ekmek elden su gölden yayiliyorlar. Bı de torun (yeğen) konusu var ki zaten onun hiçbir açıklaması yok. Oyuncak bebek gibi , istismar ediliyor resmen çocuk.

Son düzenleme:
Çocuğa çok üzüldüm. Anne babası yanında olması gereken cocuk babaannesinin çocuğu gibi.bu çok haksızlık üstelik 5 ay... bu çocuk için hiç iyi değil.

biyere gidiyormuş gibi yapsanız? Annen gider belki. Annenle iletişimin yokmu? Ben olsam direk söylerdim.

Doğalgaz yanmasın diye geliyorlar heralde. Ay bi de annesi almasa abisinin çocuğu ortada kalıyormuş, anası babası napıyorsa, konu sahibinin kocası haklı olarak nasıl bir aileye denk geldim diyordur.

Doğalgaz yanmasın diye geliyorlar heralde. Ay bi de annesi almasa abisinin çocuğu ortada kalıyormuş, anası babası napıyorsa, konu sahibinin kocası haklı olarak nasıl bir aileye denk geldim diyordur.
5 ay kim dayanır bu timarhaneye kâtip? Adam yine peygamber sabrı göstermiş. Yakında bosar adam bunları, o zaman rahat rahat yayılırlar torun bakarlar

benim ailem senede bir hafta sonu gelirken eşimin ailesi gelip aylarca kalsa ben de kızardım. eşinize yaptığınız çok büyük haksızlık.
aileniz sizi hoş görür ama eşiniz sinirli bir anda ters laf ederse araları bozulur, konu büyür.
annenizi de çok düşüncesiz buldum. yataktan kalkma yasağınız yoksa aylarca yanınızda olmasına gerek yok.
evli olduğunuzu ve ayrı bir hayatınız olduğunu idrak edememiş.
zorluk yaşasanız da bunu önce eşinizle çözmelisiniz, olmadığı noktada anne babalar devreye girmeli.
babanızla aranız nasıl ? ona anlatın, annenizi eve geri çağırsın eğer annenizle konuşmak zor geliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…