Zor durumda kaldım

En sonunda diyeceğim ama nasıl yaparım bilmiyorum kırmak istemrm bu kadar bencillik değil mi ama ya brni düşünmeleri gerekmez mi bekar olsam sorun değil ama brn evliyim bi sorumluluğum var eşim en çok buna kızdı ben eşek başımıyım diyor

Adam aşşırı haklı. Eşinizin yerinde olsam el etek çekerim, akşam gelir kanepeye yayılır, azcık ses duysam basarım yaygarayı. O zaman yaparsınız bişeyler.

Bilet alınmıştı iki gün sonra binip geleceklerdi o zaman söyledi
Bilet iptal edilebilen ya da açığa alınabilen bir şey. Size sormadan bilet almaları zaten sizi birey ve aile olarak görmedikleri anlamına gelir. Anne baba da olsa kimse kimsenin evine davetsiz ya da habersiz gitmez normal şartlarda.

5 ay çok uzun bir süre. Kendi aileniz de olsa farketmez. Yeğenin anne babası nerede ayrıca, 5 ay onlardan ayrı mı duracak?

Başta söylemeliydiniz, doğuma daha yakın gelip biraz kalıp giderlerdi. Şimdi de uygun bir dille söyleyeceksiniz. Muhtemelen ekstra tepki verecektir, güya iyilik yapıyor ya size. Ama bir şekilde bu sınırı cizmeniz lazım.

Yeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
Doğumdan sonra da 5 yasinda ki cocukla sikinti yasamaya devam, yatak odasina daliyosa, unutmuyorsa, benle.oynayin diye tutturuyorsa kucuk bebekle mümkün degil, anneni gondetmen lazim

Yigeninizin hareketlerinden rahatsız olduğunuzu söyleyip onu yollamaya çalışın.5 yaşındaki çocuğun nasıl bir bağı var ki 5 ay annesinden ayrı kalıyor.Herkeste bu durumu normal karşılıyor .Zaten çocuğunuz olunca yeterince yorulacaksiniz . Yigeninizi getirerek fragman mı yapmak istemişler anlayamadım

Yeğen nasıl 5 ay geliyor ya? Bu çocuğun ana babası nerede, hiç mi özlemiyorum.

Bence annenizle uygun bir dille biran önce konuşmalısınız. Siz konuşmazsanız eşiniz bir gün olmadık bir şekilde patlar, çünkü sabır da bir yere kadar.O zaman çok daha kötü olur..

Annenle samimiyetin nasıl? Yeğeninden dolayı eşinin rahatsiz olduğunun söyle birakip gelin anne de. Kolay degil eşin için

Arkadaşlar yorumlat için teşekkür ederim annem buraya konu açmamı bekliyormuş heraldr hissrtti mi naptı az önce evde baş başaydık eşimi kasteserek bizden rahatsız mı oluyor dedi ben yok mok dedim ama ağlamaya başladım tutamadım ben de anlattım yoruluyouz rahat edemiyor dedim annem de biz hideriz düşüncesizlik ettik ağlama falan dedi doğuma sen istesiğin zaman çağurırsın gelirim dedi gidecekker ama içim parçalandı çok çok üzgünüm keşke beni bu duruma getirmeselerdi

Yeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor

E o anne çocuğuna düşkün değil mi.
Anneniz kendi sevgisi uğruna yarım sene annesinden ayrı mı tutacak?
Şu anlattığınıza bakarsak gelin hanım da haklı. Oraya gittiklerinde bir ay ve daha fazla kalmayı mı bekliyorlar?
Anne 5 ay çok uzun bir süre ben yeğenime birlikte şu süreçte çok zorlanıyorum. Doğuma yakın ben çağırayım ihtiyaç hissedersem deyin.
Eşinizin söylediği gibi kırılmalarındansa insanca söyledik ama yersiz bir şekilde kırıldılar dersiniz hiç değilse.

Doğru olan buydu
Birde yeğeninizi rica edicem bu kadar ana babasından alı koyvermesin anneniz anne babanın yerini asla kimse tutmaz bu konuda da uyarın madem çocuğun anne babası karşı çıkmıyor siz uyarında bu kadar ayrı kalmasın o çocuk anne babasından

Ben bu durumu het zaman eleştirir ve söylerim bence çok yanlış annem diğer torunlarına da böyle

Yeğeniniz babaanne ile dipdibe olduğu için bu kadar şımarık ve sınır tanımaz. Onun bu yaşta kreşte anaokulunda olması lazım, akran görmesi lazım, 1. sınıfta çok zorluyor ve zorlanıyorlar. Anneniz çocuğa bez bebek muamelesi yapıyor, yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…