- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
- Konu Sahibi Miss__hale987
-
En sonunda diyeceğim ama nasıl yaparım bilmiyorum kırmak istemrm bu kadar bencillik değil mi ama ya brni düşünmeleri gerekmez mi bekar olsam sorun değil ama brn evliyim bi sorumluluğum var eşim en çok buna kızdı ben eşek başımıyım diyorAilenizin yaptığı bana tuhaf geldi ama konuşabilirsiniz. Anne ben bu şekilde rahat edemiyorum, gidip doğuma yakın gelebilir misin şeklinde konuşun eğer öyle istiyorsanız. Bir de 5 ay bir çocuğu ailesi nasıl bırakabiliyor ona da şaşırdım. Bunu da kullanabilirsiniz, başım ağrıyor, çok yorgun oluyorum, sinirleniyorum, kırmak istemiyorum kimseyi de o nedenle şimdilik gitmeniz benim için iyi olacak deyin mesela.
Adam aşşırı haklı. Eşinizin yerinde olsam el etek çekerim, akşam gelir kanepeye yayılır, azcık ses duysam basarım yaygarayı. O zaman yaparsınız bişeyler.En sonunda diyeceğim ama nasıl yaparım bilmiyorum kırmak istemrm bu kadar bencillik değil mi ama ya brni düşünmeleri gerekmez mi bekar olsam sorun değil ama brn evliyim bi sorumluluğum var eşim en çok buna kızdı ben eşek başımıyım diyor
Bilet iptal edilebilen ya da açığa alınabilen bir şey. Size sormadan bilet almaları zaten sizi birey ve aile olarak görmedikleri anlamına gelir. Anne baba da olsa kimse kimsenin evine davetsiz ya da habersiz gitmez normal şartlarda.Bilet alınmıştı iki gün sonra binip geleceklerdi o zaman söyledi
Doğumdan sonra da 5 yasinda ki cocukla sikinti yasamaya devam, yatak odasina daliyosa, unutmuyorsa, benle.oynayin diye tutturuyorsa kucuk bebekle mümkün degil, anneni gondetmen lazimYeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
Yapmazsan esin parcaliycak sinirleniverip bi anda, daha geri dönülmez olucakEvet doğru ama uygulaması içimi parçalıyor
Yeğen nasıl 5 ay geliyor ya? Bu çocuğun ana babası nerede, hiç mi özlemiyorum.Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmakta çok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan dönerdi şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gün önce söyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi çok severim eşimde öyle. Yeğeni mi de daha öncesinden gelsin demiştim çünlü bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi süre olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay çok uzum bi süre kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, çocuk sıkıkıyor sürekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geçiyoruz dinlenmek için bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara düştüm sürekli gözlerim doluyor stresle geçiriyorum günleri eşim artık tahammül edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, dürüst olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gerçejten çok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el üstünde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim söyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret içermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Annenle samimiyetin nasıl? Yeğeninden dolayı eşinin rahatsiz olduğunun söyle birakip gelin anne de. Kolay degil eşin içinMerhaba arkadaşlar, bu konuyu açmakta çok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan dönerdi şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gün önce söyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi çok severim eşimde öyle. Yeğeni mi de daha öncesinden gelsin demiştim çünlü bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi süre olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay çok uzum bi süre kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, çocuk sıkıkıyor sürekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geçiyoruz dinlenmek için bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara düştüm sürekli gözlerim doluyor stresle geçiriyorum günleri eşim artık tahammül edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, dürüst olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gerçejten çok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el üstünde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim söyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret içermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Yeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
Doğru olan buyduArkadaşlar yorumlat için teşekkür ederim annem buraya konu açmamı bekliyormuş heraldr hissrtti mi naptı az önce evde baş başaydık eşimi kasteserek bizden rahatsız mı oluyor dedi ben yok mok dedim ama ağlamaya başladım tutamadım ben de anlattım yoruluyouz rahat edemiyor dedim annem de biz hideriz düşüncesizlik ettik ağlama falan dedi doğuma sen istesiğin zaman çağurırsın gelirim dedi gidecekker ama içim parçalandı çok çok üzgünüm keşke beni bu duruma getirmeselerdi
Ben bu durumu het zaman eleştirir ve söylerim bence çok yanlış annem diğer torunlarına da böyleDoğru olan buydu
Birde yeğeninizi rica edicem bu kadar ana babasından alı koyvermesin anneniz anne babanın yerini asla kimse tutmaz bu konuda da uyarın madem çocuğun anne babası karşı çıkmıyor siz uyarında bu kadar ayrı kalmasın o çocuk anne babasından
Çocuğun psikolojisini mahvediyor çok saçma sağlıksız bi yaklaşıp çocuğun annesi de ayrı olay zaten herkesi geçip çocuğu düşünüyorumBen bu durumu het zaman eleştirir ve söylerim bence çok yanlış annem diğer torunlarına da böyle
Yeğeniniz babaanne ile dipdibe olduğu için bu kadar şımarık ve sınır tanımaz. Onun bu yaşta kreşte anaokulunda olması lazım, akran görmesi lazım, 1. sınıfta çok zorluyor ve zorlanıyorlar. Anneniz çocuğa bez bebek muamelesi yapıyor, yazık.Arkadaşlar yorumlat için teşekkür ederim annem buraya konu açmamı bekliyormuş heraldr hissrtti mi naptı az önce evde baş başaydık eşimi kasteserek bizden rahatsız mı oluyor dedi ben yok mok dedim ama ağlamaya başladım tutamadım ben de anlattım yoruluyouz rahat edemiyor dedim annem de biz hideriz düşüncesizlik ettik ağlama falan dedi doğuma sen istesiğin zaman çağurırsın gelirim dedi gidecekker ama içim parçalandı çok çok üzgünüm keşke beni bu duruma getirmeselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?