Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Baştan onaylayip o şekilde ilişkiye girmeniz hataydi kabul edip birliktelik yaşayıp sonra bunalınca ama bunaldım demeniz hata! ! Önceden tepki niye koymuyorsunuz nedenemek kocam yetmiyor dememiş istiyor nedemek iliski sirasinda baska erkeklerle oluyomusum gibi davranmami istiyor ve nedemek ekran görüntüsü almamı istiyor. . Nasıl mide bu yaaaaaa nasıl bi sapkinlik yaaa eşiniz kadar sizde bu tuhaf ve sapiksiniz kabul ederek. ... nasıl evlilikler varyaaa aa yemin ederim Tiksindim ne yaşıyorsunuz siz yaaaa..

Bizim toplumumuza gore tabu birsey erkegin ya da kadinin esini baskalariyla birlikte oldugunu dusunmek ve bu dusunce ona haz veriyor olmasi. Evet normal degil ama bosanmaya gidecek bir durum da yok acikcasi. Esiniz "fantezi" yasamak istiyor olay bu sanirim. Ama Eger esiniz sizin gercekden de baska erkeklerle uygunsuz yazismanizi sonra da kendisiyle paylasmasini istiyorsa buna dur demelisiniz hem de acilen.

Aslında eşler arasında fanteziler olabilir de, işin içine üçüncü kişileri karıştırmak benim de kabullenemeyeceğim bir şey. Bir de iki tarafın da gönüllü olması lazım böyle hayal dünyalarını paylaşmak için. Siz istemediğinizi belirttiğiniz halde ısrarcı davranıyorsa, eşinizin psikolojik sorunları var bence. Bir psikologa gitmesini sağlamalısınız. Gitmiyorsa, kendi kendini de frenleyemiyorsa, ömür böyle geçmez.
Gecmiyor zaten. Kahroluyorum. Dun instagramdan cevap yazdim ona bir iki mesaj. Sonra foto istedi gonderdim. Sonra kesti konusmayi. Ne oldu diye aradim. Sarmadi konusman dedi.

Kesinlikle küçüklüğünde yaşadığı bir travma var belli. Ya taciz ya farkı bir şey. Profesyonel yardım almayı kabul ederse , sizin için tek çare o olur. Yoksa bu durumdan kurtulamazsınız.
Ben de aynisini dusunuyorum. Hatta faydasi olursa diye annesine acmistim konuyu dayanamayip ama hicbir cozum alamadim. Varmis oyle seyler bosver sen ciddiye alma oyle konusunca dedi. Inanabiliyor musun. Bu kadar sok edecek bir durumu gecistirdi.

Izledigi filmlerle alakali bir sey olabilir mi yani acaba o tarz videolar mi izliyor. Diyelimki oyle izliyor yine de bir sorunu varki kendisini eksik olan kisi olarak hayal kuruyor keske tedaviyi kabul etse kesinlikle sıkıntisi var. Ve ertesi gun senden uzak durmasi cekinip konudan uzaklasmak icin olabilir. Allah yardimcin olsun.

Başkasıyla görüştüğünüzü düşünüp ceza verir gibi yapmak istiyor sanırım. Evet zor bir durum fantazi yapmaya çalışıyor belki de ama yanlış bir konu seçiyor. Siz başka bir fantazi çıkarsanız mesela ona fırsat kalmasa?

Yemin ederim kahroluyorum. Hicbir eksigimiz yok. Deli gibi cocuk istiyor. Bu adam niye boyle. Acaba onu bu hale getirecek birsey mi yasadi. Bir ara annesine konudan bahsetmistim. Kadin oluyormus boyle seyler tvde gordum ben de dedi. Sen yuz verme ona dedi. Sonra da konusu bile acilmadi. Acaba diyorum babasinda filan da mi var boyle seyler. Babasi annesine ciplaklar kampindan bahsetmis mesela. O gun kv demisti bunu. Bak boyle seyler de varmis kayinbaban soylemisti ne sapkin insanlar var diye. Bu konuda bana yardimci kimse yok.

Üzüntünüzü anlıyorum gerçekten zor bir durum. Eğer eşinizi tahrik eden tek şey bu düşünceyse; evet bu işleri daha da zorlaştırır. Ama bu düşünce yan etkenlerden biriyse umut var bence. Başka tahrik unsurlarına evrilmesi sağlanabilir. Burada en belirgin tahrik unsuru ‘aşağılanmak’.. Lütfen bir cinsel terapiste birlikte gidin ve eşinizin şunu anlamasını sağlayın: bu durum evliliği temelinden sarsan bir şey. Ayrıca şuan için çocuk düşünmeyin derim ben.

Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.

Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.

Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.

Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.

Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.

Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Yarın öbürgün boşanma durumu olursa hakime de böyle anlatirsin... bakarsın adam bu durumu kullanır dimi boşanma olursa

Bizim toplumumuza gore tabu birsey erkegin ya da kadinin esini baskalariyla birlikte oldugunu dusunmek ve bu dusunce ona haz veriyor olmasi. Evet normal degil ama bosanmaya gidecek bir durum da yok acikcasi. Esiniz "fantezi" yasamak istiyor olay bu sanirim. Ama Eger esiniz sizin gercekden de baska erkeklerle uygunsuz yazismanizi sonra da kendisiyle paylasmasini istiyorsa buna dur demelisiniz hem de acilen.
Bence fanteziden ötesi... Takıntıları var gibi. Bir çok sebebi olabilir

Gecmiyor zaten. Kahroluyorum. Dun instagramdan cevap yazdim ona bir iki mesaj. Sonra foto istedi gonderdim. Sonra kesti konusmayi. Ne oldu diye aradim. Sarmadi konusman dedi.
İstemediğiniz bir şeyi neden sürdürüyorsunuz ki? Bu da hata. Siz net bir duruş sergilerseniz, size istediği gibi davranamaz.
Psikolog konusu da öyle onun inisiyatifine kalmış bir konu değil bence, bunu açıkça belirtin.
Evliliğimizi yıpratıyorsun, senden uzaklaşıyorum, seni kaybetmek istemiyorum ama buna ömür boyu katlanamam deyin. Belki de dediniz bilmiyorum. İşte bu kısımda ne yapılacağı size kalmış. Ben bu tür baskılara dayanamam, boşanırım kesinlikle.

Şöyle birşey mi yapsanız
Özel olacak ama kamera ya da ses kaydı alıp normal olduğu bir zamanda gösterseniz.
Eğer yaptığı şeyi kabul etmiyorsa bu tehlikeli bence
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bence daha kötü boyutlara taşınmadan önleminizi alın.
Deli gibi cocuk istiyor. Cocuklara bakarken ici eriyor gozleri parliyor gorebiliyorum. O kotu birisi degil ama bununla da bas edemiyorum. Yillardir cok istemesine ragmen yapmadim zaten cocuk. Acaba farkli sorumluluklari olunca azalip gecer mi diye de dusunmedim degil. Yogun olunca istemez boyle seyler. Ne zaman bos kalsa benden uzak kalsa nüksediyor. Normalde ust duzey egitimli cok iyi kariyerli birisi. Kitap okur mesela deli gibi. Cocuk istiyor yillardir. Ben dayanamiyorum bu kadar tezata.

Olabilir altında istismar yatıyor da yatıyor olabilir. Bazı ilişkilerde erkek kole yerine konmayi seviyormuş öyle bir şey okumuş şaşırmıştım. Ama esinizdeki durumu anlamak için bir uzmandan destek almak şart. İstismar mi var yoksa tabiatı mı böyle, cinsel yönelimi mi farklı anlayıp yol cizmeniz lazım.
Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.

Yazık ama sana ya. Katlanma böyle bi evliliğe.
Bir de bi gün muhakkak bitecek bu evlilik, o yazışmaları kaydediyor, boşanma sırasında tutup bi de size iftira atabilir beni aldattı diye. Güvenmeyin sakın, kocanızda her şeyi yapabilme potansiyeli var.

Terapiyi kabul etmiyosa bunun bi sorun olduğunu düşünmüyo ve hasta olduğunu kabul etmiyo demektir.. Peki ya siz böyle bi sapkın insanla neden hala evlisiniz? Sizi yarın başkasının kucağında izlemek isteyince de aynı iradeyi gösterecek misiniz?
Istiyor zaten. Yillardir istiyor. Isteyip isteyip isi bitince hic istememis gibi yapiyor.

Izledigi filmlerle alakali bir sey olabilir mi yani acaba o tarz videolar mi izliyor. Diyelimki oyle izliyor yine de bir sorunu varki kendisini eksik olan kisi olarak hayal kuruyor keske tedaviyi kabul etse kesinlikle sıkıntisi var. Ve ertesi gun senden uzak durmasi cekinip konudan uzaklasmak icin olabilir. Allah yardimcin olsun.
Amin.

Deli gibi cocuk istiyor. Cocuklara bakarken ici eriyor gozleri parliyor gorebiliyorum. O kotu birisi degil ama bununla da bas edemiyorum. Yillardir cok istemesine ragmen yapmadim zaten cocuk. Acaba farkli sorumluluklari olunca azalip gecer mi diye de dusunmedim degil. Yogun olunca istemez boyle seyler. Ne zaman bos kalsa benden uzak kalsa nüksediyor. Normalde ust duzey egitimli cok iyi kariyerli birisi. Kitap okur mesela deli gibi. Cocuk istiyor yillardir. Ben dayanamiyorum bu kadar tezata.

Sırf sapkın kocanız düzelir belki diye sakın çocuk falan yapmayın.
Ayrıca kocanız bunu bilinçli yapıyor kusura bakmayın
Yazdıklarınızdan bu çıkıyor çünkü
Şimdi sözle yapıyor bunu
Bunun daha ilerisi yarın birgün bir adam getirip eve sizin beraber olmanızı istemek.

Üzüntünüzü anlıyorum gerçekten zor bir durum. Eğer eşinizi tahrik eden tek şey bu düşünceyse; evet bu işleri daha da zorlaştırır. Ama bu düşünce yan etkenlerden biriyse umut var bence. Başka tahrik unsurlarına evrilmesi sağlanabilir. Burada en belirgin tahrik unsuru ‘aşağılanmak’.. Lütfen bir cinsel terapiste birlikte gidin ve eşinizin şunu anlamasını sağlayın: bu durum evliliği temelinden sarsan bir şey. Ayrıca şuan için çocuk düşünmeyin derim ben.
Esimi tahrik eden tek konu bu. Baska hicbirsey yok. Keske kabul etse terapiyi ama asla etmez asla asla bunu biliyorum. Cocuk dusunemiyorum zaten.

Back
X