Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

bana terapiden başka yol yok gibi geldi. karşılıklı olarak bunları isteyen bir çift olsaydınız tamam da siz istemediğiniz halde ısrarcı olması çok yanlış. belki terapiyle geçecek birşeydir belki değildir bilemiyorum ama eşinizi ikna edemiyorsanız bile siz terapi almaya başlamalısınız. sizi yıpratan bir durumla başa çıkmaya çalışıyorsunuz. ne yapmalısınız inanın bilemiyorum. ama istemiyorsanız yazışmalarla bile eşinize uymayın. ileride neler olacağını bilemezsiniz, temkinli olun ona koz vermeyin. ve bence çocuk yapmayın. huzurlu, mutlu bir aile her çocuğun hakkı.

boşan ne bekliyorsun tedaviyi de kabul etmiyor. napacaksın ki daha, fantazilerine ortak olacaksın ya da ayrılacaksın. derdinin tek çözümü bu.

Gecmiyor zaten. Kahroluyorum. Dun instagramdan cevap yazdim ona bir iki mesaj. Sonra foto istedi gonderdim. Sonra kesti konusmayi. Ne oldu diye aradim. Sarmadi konusman dedi.
ikiniz de hastasınız bence. neden böyle birşey yapıyorsunuz??

fantazilere ortak olmak kelimesini kabul ettiğinizi bilseydim hiç yazmazdım önerimi.

Uzman yardımını kabul etmesi lazım. Çok yıpranmışsınız kıyamam. Onun da elinde değil belli ki. Bilinçaltında ne yatıyo? Neden yetersiz olduğunu duymak istiyo anlayamazsınız. Kadın erkek farketmez kim bunları duymak ister ki? Belli ki psikolojik olarak rahatsız. Tek çare uzman yardımı.

Sen boşanmak istediğinde bu çekip gönderdiğin ekran görüntülerini bilmem neleri aleyhinde kullanmayacağını nereden biliyorsun?
Yok oyle birsey degil. Siliyor. Bana da sildiriyor. Keske bunu dusunebilecek kadar akli basinda davranabilseydi ama konu ok farkli inanin.

Ben psikologluk birşey göremedim. Cinsel fantezilerin hepsi zaten, şöyle bir düşününce çok saçma :)
Adaminki de bu saçma olanlardan sadece bir tanesi.
Ciddiye almamayı, ya da oyun gibi düşünmeyi deneseniz?
Ya da madem oyun oynamaktan hoşlanıyor, kuralları değiştirip başka bir role girme yapabilirsiniz,ipler sizin elinizde olur.
Adam sevmiyor demek ki düz cinsellik....

Not: son yazdıklarınızı görmeden yazmıştım bu mesajı. Valla bu işin sonu svinger baskınında yakalanıp ama habere çıkmak, aboov

Tam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.
Giderse gitsin.
İstemediğiniz şeyleri asla yapmayın.
Eşinizin sapıklığı sizi de sapıklığa itmemeli.

Aklınızı başınıza alın.

Farkimdayim. Mideme kramplar giriyor. Bugub yine birseyi bahane etti. Soguk soguk konusmuyor bile benimle.
Utanıyo mu yoksa karşılık verdiğiniz için size mi atarlanıyo anlamadım ama zor bi durum. Ne desem bilemedim.

Tam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.

Evet ona şunu söyleyebilirsiniz. İliski sonrası tabi normal bi zamandayken ; ya biz böyle konusuyoruzda düsünsene bir kisi daha olsa iliski yasadıktan sonra nasıl suratımıza bakıcaz,oldu zevk aldık ve bitti sonra utanç duymıycakmıyız aklımıza gelmicekmi yarın öbür gün cocugumuz olunca aklımıza gelirse kendimizden utanmazmıyız? Bu sekilde bi söyleseniz.. eminim onunkide sadece fantezilerle sınırlıdır.gerçeğe dökmek istemicek cesaret edemicektir sadece o an sizi baskasıyla izleme duygusu ona haz veriyor.. bunu genelde normal hayatında kıskanc olan insanlar yapar.

insnalar bilip bilmeden her olağan dışı şeyi sapkınlık olarak adlandırıyorlar malesef.
Eşiniz sapkın değil konu sahibi sadece içindeki bazı duyguları bu şekilde dışarı vuruyor. bu bir fantazidir ama iki taraflı olması gerekir. Sizin istemediğiniz ve rahatsız olduğunuz hiçbir şeyi zorla yaptıramaz. açıkça ve yumuşakça konuşun başka fantaziler arayıp uygulayabileceğinizi, sizin de hoşunuza gidecek şeyler deneyebileceğinizi belirtin.

Merhaba üniversitede böyle biriyle görüşmüştüm, bana gün icinde kimler baktı ya da onunla cıkarken cıkma teklifi eden oldu mu diye sorardı sonra yaz tatilinde ailemle yazlıktaydık her akşam bugün seninle tanışmak isteyen oldu mu anlatsana ne dedi derdi. Ben artık bu sacmalıga dayanamadım sen bundan zevk mi alıyosun dediğimde bana benim sevgilimi başkalarının beğenmesi cok hoşuma gidiyor gurur duyuyorum kendimle demişti... koşarak kaçtım birdaha da görüşmedim...

Ben de böyle başlayıp bu şekilde bitirirdim yazsaydım.

Sadece konuşmak tahrik ediyorsa bana da kötü bir şey gibi gelmemişti ama sanırım konu sahibinin kocası bey niyeti bozmuş.

Asla cocuk yapma asla senden bunu isteyen birine nasıl güvenirsin psikolojik sağlığı yerinde değil belki cocua bile zarar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…