- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
Senin kölen olmaz.Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
+1karım dar pantolon giyemez ama başkalarıylan seviyeli seviyesiz ilişkiler yaşayabilir
ikiniz de hastasınız bence. neden böyle birşey yapıyorsunuz??Gecmiyor zaten. Kahroluyorum. Dun instagramdan cevap yazdim ona bir iki mesaj. Sonra foto istedi gonderdim. Sonra kesti konusmayi. Ne oldu diye aradim. Sarmadi konusman dedi.
Yok oyle birsey degil. Siliyor. Bana da sildiriyor. Keske bunu dusunebilecek kadar akli basinda davranabilseydi ama konu ok farkli inanin.Sen boşanmak istediğinde bu çekip gönderdiğin ekran görüntülerini bilmem neleri aleyhinde kullanmayacağını nereden biliyorsun?
Bu çok büyük sıkıntı yaDun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Farkimdayim. Mideme kramplar giriyor. Bugub yine birseyi bahane etti. Soguk soguk konusmuyor bile benimle.Bu çok büyük sıkıntı ya
Giderse gitsin.Tam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.
Sen hala kocam var beni seviyor diyebiliyormusun ve en önemlisi bu adama halaa KOCAM DİYEBİLİYORMUSUN?Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Utanıyo mu yoksa karşılık verdiğiniz için size mi atarlanıyo anlamadım ama zor bi durum. Ne desem bilemedim.Farkimdayim. Mideme kramplar giriyor. Bugub yine birseyi bahane etti. Soguk soguk konusmuyor bile benimle.
Tam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.
Merhaba üniversitede böyle biriyle görüşmüştüm, bana gün icinde kimler baktı ya da onunla cıkarken cıkma teklifi eden oldu mu diye sorardı sonra yaz tatilinde ailemle yazlıktaydık her akşam bugün seninle tanışmak isteyen oldu mu anlatsana ne dedi derdi. Ben artık bu sacmalıga dayanamadım sen bundan zevk mi alıyosun dediğimde bana benim sevgilimi başkalarının beğenmesi cok hoşuma gidiyor gurur duyuyorum kendimle demişti... koşarak kaçtım birdaha da görüşmedim...Durumun sacmaliginin faylasiyla farkindayim. Sabaha kadar agladim. Bir cozum onerisi olan varsa is bosanmaya gitmeden yapabilecegim birsey varsa diye danismak istedim sadece. Boyle bir problemi olmayan bir kadinin yerinde olabilmeyi o kadar cok isterdim ki.
Ben psikologluk birşey göremedim. Cinsel fantezilerin hepsi zaten, şöyle bir düşününce çok saçma :)
Adaminki de bu saçma olanlardan sadece bir tanesi.
Ciddiye almamayı, ya da oyun gibi düşünmeyi deneseniz?
Ya da madem oyun oynamaktan hoşlanıyor, kuralları değiştirip başka bir role girme yapabilirsiniz,ipler sizin elinizde olur.
Adam sevmiyor demek ki düz cinsellik....
Not: son yazdıklarınızı görmeden yazmıştım bu mesajı. Valla bu işin sonu svinger baskınında yakalanıp ama habere çıkmak, aboov
Asla cocuk yapma asla senden bunu isteyen birine nasıl güvenirsin psikolojik sağlığı yerinde değil belki cocua bile zarar verebilirDeli gibi cocuk istiyor. Cocuklara bakarken ici eriyor gozleri parliyor gorebiliyorum. O kotu birisi degil ama bununla da bas edemiyorum. Yillardir cok istemesine ragmen yapmadim zaten cocuk. Acaba farkli sorumluluklari olunca azalip gecer mi diye de dusunmedim degil. Yogun olunca istemez boyle seyler. Ne zaman bos kalsa benden uzak kalsa nüksediyor. Normalde ust duzey egitimli cok iyi kariyerli birisi. Kitap okur mesela deli gibi. Cocuk istiyor yillardir. Ben dayanamiyorum bu kadar tezata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?