Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Konu sahibi kocanız tedavi olmaz çünkü kendinde bir sorun olduğunu kabul etmiyor.ona gore bu bir fantazi.Evet belkide haklı ama sizi zorlaması ve bunun bir adım sonrasına da tamam demenizi beklemesi normal değil.
Yerinizde olsam hiç uğraşmaz boşanırdım..

Sen onun dedikleriniz yapmazsan ne oluyor?
Israrla karşı çıksan nasıl tepki veriyor?

Esiniz aşağılandığını duydugunda daha fazla tahrik oluyor sanirim.Bir cok cift iliski sirasinda sacma sapan cümleler kuruyordur sizinki biraz farkliymis. Aslinda dogru olan da o anda kalmasi ve o kelimelerin normal hayata yansimamasi. Burada tedavi olabilir kısmına beni getiren tek detay instagram mesaji oldu . Size bu mesaji atarken siz esiniz oldugunu tahmin mi ediyorsunuz yoksa size bunu söylüyor mu ? Çünkü eğer bunu soyleyerek yapıyorsa bunu da fantezi olarak adlandiricam.

Terapiye gidin gelmiyorsa bosanin yarın öbür gün 3. Kişiyle gözünün önünde birlikte olmayı teklif edebilir.

Uzun zaman önce bunun gibi bir konu daha açılmıştı. Orada da konu sahibinin eşi normal zamanlarda biraz kıskanç ve çok ilgili iyi bir eş profili çiziyordu. Demek ki belirtiler aynı şekilde seyrediyor. Orda konu sahibi evi terketmişti. Ve yanlış hatırlamıyorsam eşi gelip burda konu açmıştı pişman olduguna ve barışmak istediğine dair. Kadın döndü ama sonrasında neler oldu bilmiyoruz bir daha yazmadı buraya. Düzeldi mi bilmiyorum. Ama eşiniz kendinden memnun değil. Kendini bu yöntemle aşağılıyor. Temelinde, olduğu adamdan rahatsız olma gibi bir durum var diye düşünüyorum.

Şimdi ne diyelim biz , kocam cokniyi kesinlikle sapık değil doyorsunuz fakat fantazileri sapıklık içeriyor.. Hiç bilginiz varmi bilmiyorum karısını başka erkekle sevişirken izleyemeyi zevkli bulan sapkın fantazili bir kısım var . Ne yazıkki eşiniz bu gruba giriyor .

Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Velev ki kocanız sapık veya küçükken istismar edilmiş.

Onun istediklerini yaparak, onu iyileştiremezsiniz.

Gidip tedavi olmalı.

Aman kaçmasın, aman iyi olsun, aman boşanmayalım derken siz ahlakınızı yitireceksiniz

Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Bu nedir arkadaşım bu nasıl iş, gün geçmiyor ki değişik bir erkek tipi duymayayım burda..

Asla ve asla istemediğiniz şeyleri yapmayın evlendik diye kimsenin seks kölesi olmadık bu nedir ya, bu saçmalık ne, "karısını biriyle seks yaparken izlemek " ne onursuz bir fikir dile getirilebilecek en ahlaksız kelime! Adam gibi sevişiyorsa sevişsin yoksa gitsin tedavi olsun yada yoluna baksın..Bu durumlarla hep düşünüyorum ki bir kızım olsa ona bunu yapsalar ne düşünürüm ne yaparım diye, o damat denen eğitimli kariyerli sapkın adamın ağzının ortasına kürekle vururum ki kendine gelsin..

Kolay gelsin size de lütfen onun istediği düşündüğü sapık kadın olmayın tam tersi o kendine gelsin akıllı başlı bir eş olsun.

Acaba seni başkalarıyla mı düşünmek istiyo yoksa kendisi ilişki anında başkası olmak mı? Ne biliyim filmlerde dizilerde (o ayıplı olanlar değil normal olanlar) görüyoruz işte tamirci kılığına falan giriyorlar acaba öyle bi fantazi falan mı kuruyo kafasında?

Bir insanın kırmızı çizgileri olmalı bence. Belki kocanız gibi bir adam bir başka kadını rahatsız etmeyebilir ama sizi rahatsız ediyorsa onun bu fantazileri boşanmalısınız. Terapiste götürün elbet ama olmuyorsa da boşanın. Boşanmamakta direnmek neden, anlamış değilim. Sizi rahatsız ve mutsuz eden her şey kırmızı çizginiz olmalı. Eşiniz bu rahatsızlığınızı bildiği hâlde ısrarlıysa boşanacaksınız. Diğer bir yol ise kendinizi değiştirmek ve onun isteklerini kabul etmek. İnanın terapinin bile işe yarayacağını pek sanmıyorum bu durumda.

sadeec fantezi ise yani seks esnasında o tip konuşmalar istiyorsa bi nebze ama ciddi ciddi başkalası ile sevişmenizi mi istiyor?

Adam anlık macera peşinde. Yada sizimi deniyor acaba ? Bence ilişki sırasında monotonluktan çıkın farklı şeyler deneyin belki hoşuna gider ve böyle saçma sapan şeyler yapmaz

Ablacım valla şaka gibi ve çok zor bir durum. Bence artık istediklerini yapmamalı ve oturup bir konuşma yapmalısın. Tedavi görmesi gerektiğini yoksa boşanacağını, yaptıklarının normal olmadığını anlatmalısın. Bu şekilde ömür geçer mi allasen, sana da yazık. Deli gibi kitap okuyan kariyerli birisi de bu durumunun normal olmadığını bilir zaten, bilmeli de.

Bi erkek neden karısını başkalarıylamış gibi anlatmasını ister. Fake hesaptan bana yazacak bide psikolojik sorunları var gibi değil bariz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…