- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Acaba şu swinger olayı sapkınlıgından olabilir mi buluşup eş değiştirmeler filanIstiyor zaten. Yillardir istiyor. Isteyip isteyip isi bitince hic istememis gibi yapiyor.
Esiniz aşağılandığını duydugunda daha fazla tahrik oluyor sanirim.Bir cok cift iliski sirasinda sacma sapan cümleler kuruyordur sizinki biraz farkliymis. Aslinda dogru olan da o anda kalmasi ve o kelimelerin normal hayata yansimamasi. Burada tedavi olabilir kısmına beni getiren tek detay instagram mesaji oldu . Size bu mesaji atarken siz esiniz oldugunu tahmin mi ediyorsunuz yoksa size bunu söylüyor mu ? Çünkü eğer bunu soyleyerek yapıyorsa bunu da fantezi olarak adlandiricam.Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Şimdi ne diyelim biz , kocam cokniyi kesinlikle sapık değil doyorsunuz fakat fantazileri sapıklık içeriyor.. Hiç bilginiz varmi bilmiyorum karısını başka erkekle sevişirken izleyemeyi zevkli bulan sapkın fantazili bir kısım var . Ne yazıkki eşiniz bu gruba giriyor .Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Velev ki kocanız sapık veya küçükken istismar edilmiş.Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Bu nedir arkadaşım bu nasıl iş, gün geçmiyor ki değişik bir erkek tipi duymayayım burda..Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Deli gibi cocuk istiyor. Cocuklara bakarken ici eriyor gozleri parliyor gorebiliyorum. O kotu birisi degil ama bununla da bas edemiyorum. Yillardir cok istemesine ragmen yapmadim zaten cocuk. Acaba farkli sorumluluklari olunca azalip gecer mi diye de dusunmedim degil. Yogun olunca istemez boyle seyler. Ne zaman bos kalsa benden uzak kalsa nüksediyor. Normalde ust duzey egitimli cok iyi kariyerli birisi. Kitap okur mesela deli gibi. Cocuk istiyor yillardir. Ben dayanamiyorum bu kadar tezata.
Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
O an ciddi ciddi istiyor gibi gorunuyor. Ama iliski bitince lafi bile acilamaz. O kadar katı.sadeec fantezi ise yani seks esnasında o tip konuşmalar istiyorsa bi nebze ama ciddi ciddi başkalası ile sevişmenizi mi istiyor?
O an ciddi ciddi istiyor gibi gorunuyor. Ama iliski bitince lafi bile acilamaz. O kadar katı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?