Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Siz konuşmaya çalışın, tekrar deneyin baktınız olmuyor boşanın başka çözümü yok gibi . ilerde başka şeyler de isteyebilir...

Eğer ki eşim böyle biri olsaydı hiçbir isteğini yapmaz ya yola gelirsin yada kendine bir o....pu bulursun der boşardım.böyle bir evlilik olmaz çünkü çok sapkınca düşünceler çok çirkin şeyler bunlar.beni başkasıyla düşünmek istemesi dahi iğrenç.böyle düşünenler psikolojik olarak hastadır bu çok net.böyle bir evlilikte eziyet çekip değersizleştireleceğime boşanırım daha iyi.hayat kısa değmez o kocana..

Kültürümüzde tamamen çıplak sevişmek ayıp mı?
Eski dönemlerden
Kültürümüzde tamamen çıplak sevişmek ayıp mı?

Çok çok eski büyüklerinize sorarsanız bundan utandığını ve ayıp gibi saydıklarınızı öğrenirsiniz. Bınun da nedeni o dönemlerde görücü usulu vb evlilikler olduğu için olduğunu düşünüyorum.
Aktarmak istediğim bu fikre katıldığım veya normal karşıladığım değil. Eşlerin bile arasında kırmızı çizgiler oluyor olması.

Ben benim baskasiyla sapıkça yazışmamı isteyen adama cocuk yapmam karısı olmam.aynı evde kalmam hadi adam getirdi odama bir gece ..Hadi cocuguyla ilgili de hayal kurdu..Neden boşanmak dışı tavsiye istiyorsunuz ki sapık iste daha ne olsun..

Sevismiyor. Beni sevmiyor. Opup oksamiyor. Direk ise girisip bitiriyor iki dakikada. Bunu anlatmak istedim. Reddedince de haftalarca seks yapmiyor. Iyice sapiklasiyor.
Farkındamisin kocan seni karısı olarak görmüyor bile kusura bakma ama sevişecegi degil s..... cgi biri olarak görüyor ve seni her anlamda bir güzel kullanıyor SENDE BUNA İZİN VERİYORSUN BİLE İSTEYE..

Fantezi yaşamak istiyor ama çiftler arasında uyum çok önemli o bunu isterken sizinde hoşnut olmanız gerek ki karşılıklı mutlu olunsun .Gerçekten sanmıyorum ki normal bir kadın böyle bir fanteziye ortak olsun kadın kendini değersiz hisseder böyle bir istekte çok üzgünüm ama eğer psikiyatri ye ikna olmazsa bu evliliğin sonu olmaz ya da sen avuç avuç depresyon ilaçları kullanmak zorunda kalabilirsin nedeni ise sen mutsuzsun bu talepten ki normal sadece o mutlu

kıskanıyor ama hayalınde baska erkeklerle ılıskı yasamanızı ıstıyor ???

evet gercekten kıskanıyormus

Boşa beni diyor açıkça daha ne desin ?

Madem hayatına karışılmayacak özgürce bekar gibi takılacalak, sizde boşanın ne hali varsa görsün...
Kendinize yazık etmeyin, kendinizi kurtarmaya bakın, çünkü insan yaşarken gözü kör oluyor, problem olan şeyleri normal karşılıyoruz, ne zamanki ayrılıyoruz, ozaman farkına varıyoruz...

Bu fantaziler cok yaygin pek cok insan bunlari rahatszlik olarak gormuyor sanirim cosplay'e ozeniyor eşiniz...ama belliki siz rahatsiz oluyorsunuz bu konuda o zaman uzmana goturmeye calisin ya da bira kendinizi aşmayi deneyin.

Konu sahibinin eşi de geldi dermişim Oha ki ne oha.

Bu toplumda bu olayı normal gören pek çok insan var mi gerçekten?

Devekuşu muyuz neyiz bir seyden haberimiz yok.

Ben çok ekstrem şeyler olduğunu düşünüyorum.

Tepkimi de garipsemiş bir de yorum sahibi.

Şükür ki pek çok insandan biri değilim diyor ve çekiliyorum.

Oha bazı erkekler yetersiz olduklarını kabul edemezken bu yetersız de bana nolur dıyor resmen. Hele başka ınstagram hesaplarından mesaj atması çok rezil bosarım böyle adama kadınlık yapmam

Bu toplumda bu olayi normal goren ve boyle yasayan insanlar da var malesef dogru. Ama bunun normal oldugunu iddia etmek o hastalikli beyinlerinin bir urunu. " Ay ne var canim bu bir fantezi, cok normal" diyerek bunu normallestirmek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…