Pek çok insan bunu rahatsızlık olarak görmüyor derken?
Kendisini aşabilmesi için konu sahibine tavsiyeniz de var mi?
Çiftlerin karşılıklı olarak bu durumdan rahatsızlık duymamaları, bu durumun anormalliğini ortadan kaldırmıyor ama. Sadece, deformasyona uğramış beyin sayısı 2'ye çıkmış oluyor o kadar.Aslında şunu söylemek istiyor, karşılıklı olarak bu durumdan haz alan çiftler var. Doğal olarak bu onlar için bir sorun teşkil etmiyor. Fakat sorun bunu istemeyen bir taraf olduğunda başlıyor. Ayrıca ilişkide ‘aşağılanma’ fantezisi, çoğu ilişkide az ya da çok yaşanıyor. Küfür, şiddet vb şekilde. Çünkü herkesin uyarılma şekli farklı. Seks, basit bir misyoner pozisyondan ibaret değil. Çok farklı zihinsel süreçler devreye giriyor bu uyarılma esnasında. Genetiğimiz, büyüdüğümüz aile, cinsellik algımız vs.. Fakat hiç kimse bir şeyleri yapmaya mecbur hissetmemeli, buna ayak uydurmak zorunda değil. Ki bu konuda bahsedilen zaten uç bir durum.
Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.Pek çok insan bunu rahatsızlık olarak görmüyor derken?
Kendisini aşabilmesi için konu sahibine tavsiyeniz de var mi?
Bu fantaziler cok yaygin pek cok insan bunlari rahatszlik olarak gormuyor sanirim cosplay'e ozeniyor eşiniz...ama belliki siz rahatsiz oluyorsunuz bu konuda o zaman uzmana goturmeye calisin ya da bira kendinizi aşmayi deneyin.
Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.
Kendiniz diyorsunuz bir sınırı var diye. Adam zaten karısına başka biriyle birlikte oluyormuş gibi sözel olarak anlattırıyormuş ve bunu gerçekte de yapmasını istiyormuş. Yani sen başkasıyla seviş ben de izleyeyim diyormuş. bir sonraki aşama bu yani. Kadın ne için çabalayacak bu durumda? Bir sonraki aşamayı sindirmek için mi?Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.
Çiftlerin karşılıklı olarak bu durumdan rahatsızlık duymamaları, bu durumun anormalliğini ortadan kaldırmıyor ama. Sadece, deformasyona uğramış beyin sayısı 2'ye çıkmış oluyor o kadar.
Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.
Bize uymayan herşey değil, toplumun genel ahlaki yapısına uymayan şeyler. İkisi aynı şey değil.Elbette orası öyle ‘normal ya da anormal’ durumunu sadece çiftlerle görüştükten sonra anlayabiliriz. (Ki normal-anormal ayrımı bile tartışmalıdır, bazı keskin konular dışında) Maalesef kimseyi yargılama hakkımız yok. Bunun yanı sıra bize uymayan her şeyi sapkınlık olarak da adlandıramayız. İnsanlar bundan rahatsızlık duyup bir yardım talep etmedikleri sürece kimse bir şey yapamaz..
Bize uymayan herşey değil, toplumun genel ahlaki yapısına uymayan şeyler. İkisi aynı şey değil.
Bize uymayan herşey değil, toplumun genel ahlaki yapısına uymayan şeyler. İkisi aynı şey değil.
Doğuştan kendini karşı cins gibi hisseden insanlara benim saygım var. Aynı duyguyu hissetmediğim için onlar hakkında atıp tutamam. Yaşamadan bilemez ya hani insan, işte o sebeple. Ama burda durum farklı. Uçlarda olan cinsel istekler tatmin edildikçe isteğin derecesi ve türü artar. Bu isteklerin sonu gelmez. Bugün sadece karısını izlemek isteyen adam, yarın grup yapmak isteyecek, o da kesmeyince başka birşey isteyecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek isterdim ama bir gün mutlaka bi yerden dokunur. Ve ben böyle şeyler yaygınlaşsın istemiyorum. Açıkça söylüyorum bu benim görüşüm. Nasıl erkeğin birden fazla kadınla evlenmesi yanlışsa, bu da yanlış bana göre. Tek eşliliği ihlal ediyor sonuçta.COLIN,yapmayın lütfen.Topluma göre homoseksüellik de suç,gayler sapkın insanlar.Ne yapalım onları da mı yargılayalım ?
İki yetişkin insan,nasıl isterlerse öyle sevişsinler,öyle yaşasınlar hayatlarını.Ama İKİSİ DE istiyorsa.
Uzman değilim.Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Doğuştan kendini karşı cins gibi hisseden insanlara benim saygım var. Aynı duyguyu hissetmediğim için onlar hakkında atıp tutamam. Yaşamadan bilemez ya hani insan, işte o sebeple. Ama burda durum farklı. Uçlarda olan cinsel isteler tatmin edildikçe İsteğin derecesi ve türü artar. Bu isteklerin sonu gelmez. Bugün sadece karısını izlemek isteyen adam, yarın grup yapmak isteyecek, o da kesmeyince başka birşey isteyecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek isterdim ama bir gün mutlaka bi yerden dokunur. Ve ben böyle şeyler yaygınlaşsın istemiyorum. Açıkça söylüyorum bu benim görüşüm. Nasıl erkeğin birden fazla kadınla evlenmesi yanlışsa, bu da yanlış bana göre. Tek eşliliği ihlal ediyor sonuçta.
Eşcinsellikle ilgili birşey demedim ben. Ama bu tur cinsel istekler karşılandıkça artar son aşamada pedofiliye dönme riski de var. Çünkü her zevki tattıkça bir süre sonra artık ondan zevk alamıyor hale geliyor bu tür kişiler. Bu herkes için geçerli demiyorum ben. sadece konu sahibinin eşi gibi uçlarda istekleri olanlar için geçerli.Eğer bir pedofili vakasını tartışacaksak bu konuda kesinlikle hemfikiriz. Fakat bir eşcinsel ilişkiyi tartışacaksak mesela kesinlikle hemfikir değiliz. Burdaki ayrımı anlatabilmişimdir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?