Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Pek çok insan bunu rahatsızlık olarak görmüyor derken?

Kendisini aşabilmesi için konu sahibine tavsiyeniz de var mi?

Aslında şunu söylemek istiyor, karşılıklı olarak bu durumdan haz alan çiftler var. Doğal olarak bu onlar için bir sorun teşkil etmiyor. Fakat sorun bunu istemeyen bir taraf olduğunda başlıyor. Ayrıca ilişkide ‘aşağılanma’ fantezisi, çoğu ilişkide az ya da çok yaşanıyor. Küfür, şiddet vb şekilde. Çünkü herkesin uyarılma şekli farklı. Seks, basit bir misyoner pozisyondan ibaret değil. Çok farklı zihinsel süreçler devreye giriyor bu uyarılma esnasında. Genetiğimiz, büyüdüğümüz aile, cinsellik algımız vs.. Fakat hiç kimse bir şeyleri yapmaya mecbur hissetmemeli, buna ayak uydurmak zorunda değil. Ki bu konuda bahsedilen zaten uç bir durum.

Çiftlerin karşılıklı olarak bu durumdan rahatsızlık duymamaları, bu durumun anormalliğini ortadan kaldırmıyor ama. Sadece, deformasyona uğramış beyin sayısı 2'ye çıkmış oluyor o kadar.

Pek çok insan bunu rahatsızlık olarak görmüyor derken?

Kendisini aşabilmesi için konu sahibine tavsiyeniz de var mi?
Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.

Bu fantaziler cok yaygin pek cok insan bunlari rahatszlik olarak gormuyor sanirim cosplay'e ozeniyor eşiniz...ama belliki siz rahatsiz oluyorsunuz bu konuda o zaman uzmana goturmeye calisin ya da bira kendinizi aşmayi deneyin.

Gerçek cosplay bu deyil.

Adam sıkılmış olabilir bilemiyorum karsilikli fantaziler vs evlilige heyecan katar tabiki bir siniri var bunun. Kadinda çabalamali diyorum.

Evet cift olarak yani iki taraf da istediği sürece fantaziler yapılabilir. Ama olaya 3. Kisilerin dahil olması. Sapkınlık bence.

Ha iki taraf da 3. Kisilerden haz alir o konuda tabiki yapacak bisey yok. Ama bunlar evlenmeden konuşulmalı. Konu sahibinin yerinde olsam kendimi cok ama cok degersiz hissederdim maalesef.

Ve bir de toplumsal ve ahlaki boyut var. Hic değinmek bile istemiyorum. Yoldan geçen adamı tutup evine götüren erkeklerin çoğaldığı bir millet olmayalim insallah. Evlilik birligi ve çocuklar var işin icinde bir de. O çocuklar böyle bir seye sahit olmamali.

Kendiniz diyorsunuz bir sınırı var diye. Adam zaten karısına başka biriyle birlikte oluyormuş gibi sözel olarak anlattırıyormuş ve bunu gerçekte de yapmasını istiyormuş. Yani sen başkasıyla seviş ben de izleyeyim diyormuş. bir sonraki aşama bu yani. Kadın ne için çabalayacak bu durumda? Bir sonraki aşamayı sindirmek için mi?

Eşin psikolojik yardım almalı.Böyle giderse sen ondan soğuyacaksın zaten.

Çiftlerin karşılıklı olarak bu durumdan rahatsızlık duymamaları, bu durumun anormalliğini ortadan kaldırmıyor ama. Sadece, deformasyona uğramış beyin sayısı 2'ye çıkmış oluyor o kadar.

Elbette orası öyle ‘normal ya da anormal’ durumunu sadece çiftlerle görüştükten sonra anlayabiliriz. (Ki normal-anormal ayrımı bile tartışmalıdır, bazı keskin konular dışında) Maalesef kimseyi yargılama hakkımız yok. Bunun yanı sıra bize uymayan her şeyi sapkınlık olarak da adlandıramayız. İnsanlar bundan rahatsızlık duyup bir yardım talep etmedikleri sürece kimse bir şey yapamaz..

Neden çabalasın ki ?
Adamın fantazisine saygım sonsuz,ben buna sapkınlık falan da demiyorum ama sıkıntı şu ki kadın bundan hoşlanmıyor.Evet bu şekilde gayet mutlu olan çiftler de çok,dünyanın her yerinde hem de,ama bu kadın hoşlanmıyor.Hoşlanmadığı,içinin almayacağı şeyi neden yapsın ?
Bence çözüm ayrılmak.

Bize uymayan herşey değil, toplumun genel ahlaki yapısına uymayan şeyler. İkisi aynı şey değil.

Bize uymayan herşey değil, toplumun genel ahlaki yapısına uymayan şeyler. İkisi aynı şey değil.

COLIN,yapmayın lütfen.Topluma göre homoseksüellik de suç,gayler sapkın insanlar.Ne yapalım onları da mı yargılayalım ?

İki yetişkin insan,nasıl isterlerse öyle sevişsinler,öyle yaşasınlar hayatlarını.Ama İKİSİ DE istiyorsa.

Eğer bir pedofili vakasını tartışacaksak bu konuda kesinlikle hemfikiriz. Fakat bir eşcinsel ilişkiyi tartışacaksak mesela kesinlikle hemfikir değiliz. Burdaki ayrımı anlatabilmişimdir umarım..

İlersi için ne gibi beklentin var bu adamdan? Herkesin böyle istekleri olduğunu düşünmüyorsun değil mi? Çocuk yokken, gençken bir bahaneyle ayrıl bu adamdan. (Sanada ilginç geliyorsa, bilemiyorum bu talepler) tertemiz bir yuva kur ve kendinde yrni evlilik öncesi uzman yardımı al

Bu evlilik içinde doğacak çocuk, bazı şeyleri anlamaya başladığında herşeyin farkına varacak. Bu duruma maruz kalan cocuk da istismar edilmis sayılır.
Bir kaç ay önce benzer bir durumda bir aileden, şikayet üzerine çocuğu devlet korumasına aldık.
Eve gelen başka erkekler vardı. Sikayette karı koca birlikte fuhuş yapıyorlar iddiası vardı.

Peki iki kişi fuhuş fantazisi yapalım da diyemezler mi? Adam karısını onun istegi doğrultusunda fuhuş yapmaya yönlendirse Bunu normal mi karşılayalım?

Normal toplumda olağan karşılanan durumlardir. Yapmayın bu olağan karşılanamaz.

Doğuştan kendini karşı cins gibi hisseden insanlara benim saygım var. Aynı duyguyu hissetmediğim için onlar hakkında atıp tutamam. Yaşamadan bilemez ya hani insan, işte o sebeple. Ama burda durum farklı. Uçlarda olan cinsel istekler tatmin edildikçe isteğin derecesi ve türü artar. Bu isteklerin sonu gelmez. Bugün sadece karısını izlemek isteyen adam, yarın grup yapmak isteyecek, o da kesmeyince başka birşey isteyecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek isterdim ama bir gün mutlaka bi yerden dokunur. Ve ben böyle şeyler yaygınlaşsın istemiyorum. Açıkça söylüyorum bu benim görüşüm. Nasıl erkeğin birden fazla kadınla evlenmesi yanlışsa, bu da yanlış bana göre. Tek eşliliği ihlal ediyor sonuçta.

Son düzenleme:
Uzman değilim.
Kişilik bozukluğu gibi. Adam cinsel manada başka bı dünya kurmuş.
Kocası yetmeyen bı kadın ariyorda bulamıyormu ?
Aldatmak istemiyorda sizinle bunu yaşamak mı istiyor ?
Daha önce sen bana yetemiyorsun diyen birimi olmuş ?
(Cok pardon affınıza siginarak) Grup falan istiyorda söyleyemiyormu ? İnsan hem kiskanip hem başka erkek hayali kurdurur , çok tuhaf ilk defa duydum
Aklımda deli sorular

Cinsellik tek tarafli degil ki sizin de zevk almaniz gerekiyor.
Sapik diyemem insan cinselligi cok karmasik bir konu, sosyal medya insanlarin aklinda olmayani da aklina sokuyor. Youtubede sevgilisini at kostumu giydiren gordum, hatta bu pony fetishlerine ozel ciftlik gibi bir yer yapmislar, at gibi giyinip kosuyorlar, ondan zevk aliyorlarmis. Sizin de yapcaginiz sey ya boyle devam edin,ya da bosanin herkes kendine uygun es bulsun. Ben tedaviyle duzelecegini sanmiyorum

Şimdi biraz daha iyi anladım neden karşı olduğunuzu,saygım sonsuz görüşünüze.

Eğer bir pedofili vakasını tartışacaksak bu konuda kesinlikle hemfikiriz. Fakat bir eşcinsel ilişkiyi tartışacaksak mesela kesinlikle hemfikir değiliz. Burdaki ayrımı anlatabilmişimdir umarım..
Eşcinsellikle ilgili birşey demedim ben. Ama bu tur cinsel istekler karşılandıkça artar son aşamada pedofiliye dönme riski de var. Çünkü her zevki tattıkça bir süre sonra artık ondan zevk alamıyor hale geliyor bu tür kişiler. Bu herkes için geçerli demiyorum ben. sadece konu sahibinin eşi gibi uçlarda istekleri olanlar için geçerli.

Dar pantolon giydirmem amaaa..karım başkalarıyla konuşup bana ekran görüntüsü atsa ,yada benimle başka bir erkekmişim gibi konuşsa...bu nasıl bir iğrençlik nasıl bir evlilik anlayışı..size lafım yok zor bir durum ama eşinizden midem bulandı gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…