canım rahim kalınlaşması iyi çünkü rahim kendini gebeliğe hazırlıyordur....inş.bir sorun olmazda görürsün bebişini..daha çok erken gitmişsin azcık daha beklede öyle git...
arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi test yaptım ve pozitif olduğunu gördüm.. bu sabah dok gittim keseyi göremedim dok 4+5 günlük olduğunu söydi... birde bana rahim ağzına yakın biryerde et parçası oduğunu söyledi.. pazartesi tekrar gidecekmişim.. kese varmı o gördüğü et parçası büyümüşmü bakılcakmış ona göre eğer büyüyorsa müdehale edecekmiş.. şimdi ben ne yapıcam gerçekten çok zor durumdayım böyle birşey duyan yaşayan varsa bana yardımcı olsun bu durumda ne yapacağım senağlamasenağlama
canım benim .... ne kadarda endişelendin değilmi?
annelik böle bişi işte... rahme düştümü bikere....nasılda sahiplenir yavrusunu....
dilerim her şey yolundadır... merak etme endişelenme... stresten uzak dur....
5 haftadan önce bildiğim kadarıyla keseyi görmemen normal.... hayırlı sonuçlarla bekliyorum canım...
dualarımız seninle olcak...
vajınal ultrasonla neden doktorun bakmadı ne kadarlık olursa olsun vajınal ultrasonda bebek göruluyor benımde 4 hafta 5 gunlukken benımkıde karnımdan gorulmemıştı bız vajınadan baktırdık canını sıkma herşey gonlunce olsun dua et cnm yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?