çok geçmiş olsun canım kese için endişelenme daha çok küçük görürsün et parçası için bir bilgim yok ama iyi bildiğim bir şey varki oda hamilelikte en önemli şey sıkıntı etmemek endişelenmemek
iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim... benim kafam çok karıştı bugün bebğim olacağını öğrenmek umuduyla gittim hastaneden böyle bir sorunla dönmek benim için çok zor oldu... doktorum vajinal ultrasonla bakamadı rahim kalınlaşması olduğunu söyledi bu nedemek onu bile bilmiyorum bu et parçası nedir anlamadım keseyi bir hafta ya kadar görebilirmişim eğer düşük olmazsa ama karnımda kasılmalar var endişeleniyorum elimde değil....
arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi test yaptım ve pozitif olduğunu gördüm.. bu sabah dok gittim keseyi göremedim dok 4+5 günlük olduğunu söydi... birde bana rahim ağzına yakın biryerde et parçası oduğunu söyledi.. pazartesi tekrar gidecekmişim.. kese varmı o gördüğü et parçası büyümüşmü bakılcakmış ona göre eğer büyüyorsa müdehale edecekmiş.. şimdi ben ne yapıcam gerçekten çok zor durumdayım böyle birşey duyan yaşayan varsa bana yardımcı olsun bu durumda ne yapacağım senağlamasenağlama
canım bu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. bütün gün ağlamamak için kendimi zor tuttum ama biryere kadarmış yazdıklarını okurken ağladım allahım ne verirse hayırlısını versin eğer canlanırsa meleğim onun kokusunu duymak istiyorum. kollarıma almak istiyorum ona iyi bir anne olmak için mücadele vermek istiyorum... ve daha birçok şey inş...
canım benim...
bende aynı durumdayım ... ben henüz hamiş bile olamadım...hergün dualer ediyor allaha yalvarıyorum...dinsin artık bu gözyaşlarım diye.... ben daha doğmadan ,rahme düşmeden sahiplendim bebeğimi....ve sabırla bekliyor ve mucadelemi veriyorum...mutlaka bu mücadele ödüllendirilecek...hissediyorum...
bitanem ağlama... bende yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olmadım....
canım ben hissediyorum... her şey yolunda...ve bebeğine kavuşacaksın... az bekle sabır .. bizim bebeklerimiz biraz nazlı...annelerini biraz heyecanlandırmayı başarıyorlar... ama onlar bizim kıymetlimiz...... hayırlısıyla bize güzel haberlerle dön...pazartesi değil mi dr kontrolün... gelince hemen yaz... meraktayım... ve dualarım seninle ve küçük meleğinle...Şeniz
ewet canım arkadaşlarda söylemiş zaten rahim kalınlaşması keseye hazırlık gibi bişey geçen hafta arkadaş dr gitti oda hamile dr sana dediği gibi rahim kalınlaşması var ama kese gözükmüyo dedi 4 gün sonra gel dedi ve kese gözüktü cnm aklına kötü şeyler getirme
Canım allahın izniyle sen canını hiç sıkma allahın izniyle keseyide görüceksin .
Kendine iyi bak,bol bol dinlen yatarak a.s
canım dediğin gibi inş bebeğim bana tutunur beni bırakmaz... şuan tek tesellim hala adet olmamam allaha şükür ağrı yada kanamam yok tabi daha henüz erken.. bende dua edicem senin için seninde meleğin olur ben allaha inanıyorum ona sığınıyorum elbet olur arkadaşım seninde burdan güzell haberlerini duyarız en kısa zamandaa benim içimi rahatlattınız sende içini ferah tutŞeniz
cnm sana sordum ama son adet tarihin ne zaman die cvp vermedin sormamın sebebi bende seninle aynıyım 4 +5 günlüğüm o yüzden sordum
cnm benim 27 marttı son adet tarihim yok cnm göremedik daha ultrasonla bakıldı ama görülmedi kaç haftalık olduğunu da sölemedi doktor ben kendi tahminlerime göre hesapladım geçen cuma gitmiştim doktora 2 hafta sonra gel dedi bana bende öle yapıcam artık bakalım hayırlısı canım sende üzme kendini fazla bebeğin inş sımsıkı tutunur bırakmaz seni öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?