zor durumdayım yardım:(

çok geçmiş olsun canım kese için endişelenme daha çok küçük görürsün et parçası için bir bilgim yok ama iyi bildiğim bir şey varki oda hamilelikte en önemli şey sıkıntı etmemek endişelenmemek

teşekkür ederim.. haklısın sıkıntı falan yapmamam lazım ama elimde değil canı rahim ağzına yakın içer bir parça göründü ve birde bebeğim olacağı ihtimali dua ediyorumki o parça büyüme yapmaz eğer büyürse bebekde büyürse iki si de alınacak ben de bu ihtimal varken rahat edemiyorum.. internetten de bakıyorum ama bişey bulamıyorum bu konuyla ilgili :sm_confused:

rahimde kalınlaşma olur bu iyi bir şey..rahim kendiliğini gebeliğe hazırlamış bebek için..zaten 6.haftada rahimin kalınlığını tam olarak ölçecekti zaten..
kasılman karnındaysa heyecandandır ayrıca..sen strese girme..rahimde kasılma olursa tehlikeli..o şu an kan pıhtısı..karınla br ilgisi yok yani..
dua et canım sen bak bir de yorma kendini ağır ş yapma..hatta uzat ayağını yat dinlen..yerimseniben

Bencede canını sıkma, drlar malesef bu tür durumlarda en kötü ihtimalden bahsediyor hastaya genelde, o yüzden sen gönlünü ferah tut.
Interneti de çok karıştırma, kafayı iyice bulandırır.
Sen bol bol dinlen ve gelecek bebişini düşün.

Canım allahın izniyle sen canını hiç sıkma allahın izniyle keseyide görüceksin .
Kendine iyi bak,bol bol dinlen yatarak a.s

geçmiş olsun canım.
bence doktorun onun et parçası olduğunu söylerse bir doktora daha görün
hemen karar verme müdahale için,
çünkü hiçbir muayenede ultrasonda kesinlik yok, belki yanlış görmüştür, belki başka birşeydir, aklında bulunsun arkadaşım, başka bir doktora mutlaka görün.

ewet canım arkadaşlarda söylemiş zaten rahim kalınlaşması keseye hazırlık gibi bişey geçen hafta arkadaş dr gitti oda hamile dr sana dediği gibi rahim kalınlaşması var ama kese gözükmüyo dedi 4 gün sonra gel dedi ve kese gözüktü cnm aklına kötü şeyler getirme

canım benim...
bende aynı durumdayım ... ben henüz hamiş bile olamadım...hergün dualer ediyor allaha yalvarıyorum...dinsin artık bu gözyaşlarım diye.... ben daha doğmadan ,rahme düşmeden sahiplendim bebeğimi....ve sabırla bekliyor ve mucadelemi veriyorum...mutlaka bu mücadele ödüllendirilecek...hissediyorum...
bitanem ağlama... bende yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olmadım....
canım ben hissediyorum... her şey yolunda...ve bebeğine kavuşacaksın... az bekle sabır .. bizim bebeklerimiz biraz nazlı...annelerini biraz heyecanlandırmayı başarıyorlar... ama onlar bizim kıymetlimiz...... hayırlısıyla bize güzel haberlerle dön...pazartesi değil mi dr kontrolün... gelince hemen yaz... meraktayım... ve dualarım seninle ve küçük meleğinle...Şeniz

canım dediğin gibi inş bebeğim bana tutunur beni bırakmaz... şuan tek tesellim hala adet olmamam allaha şükür ağrı yada kanamam yok tabi daha henüz erken.. bende dua edicem senin için seninde meleğin olur ben allaha inanıyorum ona sığınıyorum elbet olur arkadaşım seninde burdan güzell haberlerini duyarız en kısa zamandaa benim içimi rahatlattınız sende içini ferah tutŞeniz

inşallah canım bende görürüm melleğimi... dok sakin olmamı ve sizlerin dediği gibi yatıp dinlenmemi söyledi bende üzülmemeye gayret ediyorum.

Canım allahın izniyle sen canını hiç sıkma allahın izniyle keseyide görüceksin .
Kendine iyi bak,bol bol dinlen yatarak a.s

teşekkür ederim canım yaa işte bende uzanıp dinlenmeye çalışyorum inş hayırlı iyi şeyler olur beklicem artık

canım benim......
bak ne güzel daha regli olmadın....ve ağrın sızında yok ... çok şükür... hayırlı haberlerle döneceksin kesin... bunu biliyorum.....
ALLAH RAZI OLSUN....ne güzel sölemişsin bende senin için dua edeceğim diye... güzel yürekli arkadaşım... her şey gönlünce olsun....a.s.

cnm sana sordum ama son adet tarihin ne zaman die cvp vermedin sormamın sebebi bende seninle aynıyım 4 +5 günlüğüm o yüzden sordum

cnm sana sordum ama son adet tarihin ne zaman die cvp vermedin sormamın sebebi bende seninle aynıyım 4 +5 günlüğüm o yüzden sordum

canım benim son25 martdı... sen bebişini gördünmü:uhm:

cnm benim 27 marttı son adet tarihim yok cnm göremedik daha ultrasonla bakıldı ama görülmedi kaç haftalık olduğunu da sölemedi doktor ben kendi tahminlerime göre hesapladım geçen cuma gitmiştim doktora 2 hafta sonra gel dedi bana bende öle yapıcam artık bakalım hayırlısı canım sende üzme kendini fazla bebeğin inş sımsıkı tutunur bırakmaz seni öpüyorum...

amin canım beklicem bende pzrt gidicem dok ozaman belki görebilirim.. çok yakınmış günlerimiz inş kucağımıza alacağımız günleride görürüz sağlıkla

inş canım amin allah o mutlu günü bize ve tüm isteyenlere yaşatıır

üzülme canım, görürsün inşallah benimkide geç görünmüştü. 5. hafta ancak vajinal olarak gözüktü. herkesinki aynı olmuyor. pzt gidince vajinal ultrasonla baktır. o zaman gözükür canım. ve bu arada 2 günde bir kanda beta hcg baktır değerlerin katlıyormu diye. eğer katlıyorsa 1500-2000 civarı vajinal olarak gözükür. ayrıca başka bir doktorada göster istersen et parçası denilen şey neyin nesiymiş. doktor bebeği alma taraftarı olursa hemen öyle bebeği aldırma birkaç doktorun görüşünü al. Allah yardımcın olsun canım.

canını sıkma karından bakıldığı zaman 6. haftada görünüyor bebiş.rahim kalınlaşması da hamile olduğunun işareti diye duymuştum.ben de ilk gittiğimde görememişti ve alttan bakınca görmüştü.sonra 6.haftada rahat bi şekilde göründü.

cnm inş hayırlısıyla ve sağlıklı bit şekilde bebişine kavuşursun.......bak bişey anlatcam daha yeni arkadaşım bebeği görmrk için dr gitti dr bu 4 aylık dedi boş gebelik dedi almamız lazım dedi kız çok kötü oldu haliyle sonra başka bi dr göründü hgi bi sorun yokmuş bence başka bir dr görün yanıltıcı olabilir rabbim sana bağışlasın bebeişini içini ferah tut dularım seninle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…