• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım

cansuperi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
43
0
16
İstanbul
kızlar merhaba.ben30 yaşında 7 yıllık evli bikadınım.eşimi seviyorum çok iyi biadam oda beni çok seviyor.başarılı yakışıklı dürüst her şeyiyle çok iyi.benim sorunum şu ilk günden beri erken boşalma sorunu var.hiç geçmedi.değişik doktorlara gitti amabi sonuçalamadık.ben son yıllarda cinsellikten soğuduğum için 2 senedir aynı yatakta yatamıyorum.onunda sabrı tükendi ne yapacağımbilemiyorum.

madem yardım alıyorsunuz bunu gittiğinizi psikoterapist-psikolog'a danışsanız daha iyi olmaz mı?

kimse burda uzman yardımında bulunamaz size.

Bence beraber bir uzmana başvurun ve yardım almanın doğal olduğunu, evliliğiniz için mantıklı olacağını dile getirin zira ben de ilk yoruma katılıyorum burada sağlıklı bir bilgi edinemezsiniz.

aynı yatakta yatmanıza engel ne peki? horlama sorunu olsa ya da ayak kokusu, ağız kokusu falan neyse erken boşalma neden aynı yatakta yatmaya engel olsun. sadece sex için mi paylaşılıyor yatak?

erken boşalma konusunda fazla yorum yapamayacağım ama hafif uyuşturan krem sürüp prezervatifle deneyebilirsiniz.

aynı yatakta yatmanıza engel ne peki? horlama sorunu olsa ya da ayak kokusu, ağız kokusu falan neyse erken boşalma neden aynı yatakta yatmaya engel olsun. sadece sex için mi paylaşılıyor yatak?

erken boşalma konusunda fazla yorum yapamayacağım ama hafif uyuşturan krem sürüp prezervatifle deneyebilirsiniz.

onlarıda denedik.sonuç aynı.ilişkiden soğudum beraber olmak istemiyorum.her seferinde yarım kalmak zor bu yüzden yatmıyorum.

bnm eşimde biraz erken boşalıo malesef ilaçlarda yan etki yapar saglıgını zedeler diye korkuyorum ama yne de ondan ayroılmıorum baska yollardan zevk almaya bakıyorum esimin yanında yatmamam sacma olur yani o herşeyiyle kocam bnm

sizin yapacağınız eşin kendini tatmin ederek boşalacak,yarım saat sonra falan ilişki yaşayacaksınız böyle uzayabilir süresi.planlı olacak biraz ama olsun,ortam falan hazırlarsınız öyle planlı olmuş olur.ikinci boşalmada da erken boşalırsa artık sorun var demektir bence

sizin yapacağınız eşin kendini tatmin ederek boşalacak,yarım saat sonra falan ilişki yaşayacaksınız böyle uzayabilir süresi.planlı olacak biraz ama olsun,ortam falan hazırlarsınız öyle planlı olmuş olur.ikinci boşalmada da erken boşalırsa artık sorun var demektir bence

herseferinde aynı değişmiyor.ilk evlendiğimizde günde 4 5 sefer yaptığımız olurdu ama sonuç aynı.

ara ara facebookta mesela, geciktirici krem reklamları oluyor, o tarzda ürünler kullandınız mı? hatta yanılmıyorsam geciktirici etkili prezervatif de var.

ya herşey cinsellik değildir eşinizin böyle bir sorunuda olabilir ozaman alırsınız karşınıza herşeyi anlatırsınız oda sizinde tatmin olmanız için elinden geleni yapar yani bilir heralde neler yapacağını alın karşınıza konuşun sizinle ilgilensin hemen ilişkiye girmeyin 4 5 defa deneyipde halen aynı sorunu yaşıyor olmanızda tuaf 1 .ci gibi olmazki boşalma biraz geç olur 3.cü hiç olmaz dahada geç olur zamanı takip edin çok ara vermeyin yani 10 15 dk sonra tekrar deneyin ne bileyim aklıma bunlar geldi şimdilik :34:

Adamın sabrının tükenmesi normal...
Sonuçta cinselliği yaşayamamış değilsiniz...
Erken boşalma sorunu yüzünden yatak mı ayrılır...
Burada hata biraz da sizde...

Back
X