• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım :(

bak bize anlatabilirsin özelden de istersen kimse kınamaz seni kimsenin hakkı yok ueğer bu olay ailenden birinden olmadıysa anlat eğer baban değilse anlat ailene korkma senin sucun değil hiç kimse cocugunu bu durumda bırakmaz :KK42:

bak bize anlatabilirsin özelden de istersen kimse kınamaz seni kimsenin hakkı yok ueğer bu olay ailenden birinden olmadıysa anlat eğer baban değilse anlat ailene korkma senin sucun değil hiç kimse cocugunu bu durumda bırakmaz :KK42:
ayni teklifi ben de yapacaktim da yanlis anlasilirim diye cekindim ozelden ben deseninle ilgilenirim bir abla yakinligi istersen

Okuyorum zaten başka bi çarem yok
bazen okumak çözüm olmuyor kendi paranı kazanman senin için daha iyi olur bu ilişki yaşamandan dolayı demiyorum evdeki huzursuzlugun için.okuyup mezun olup işsiz kalan iş hayatına geç kalan cok insan var açıkögretimle okuyup calısman sana daha iyi gelir o kişiyle aranda duygusal bag varsa iliskinden korkma ama seni kullandıgını dusunuyorsan uzaklas bir dahada güvenene kdr kimseyle bu kadar yakınlasma

fake olduğunu dusunuyorsan yazma kardeşim herkesin hayatı günlük gulıstanlık olmak zorunda degıl
konu actıysan yazarım ben inanmadım bu konuya son zamanlarda yeni üyelerin actığı bütün cinsel istismar,cocuk istismarı,iliskiye düskünlük vs iceren konular hep fake cıktı bana inandırıcı gelmedi bu konu da yine bir yeni üye,üstelik seni cocukken taciz eden kisiyi asla sikayet etme taraftarı değilsin olmadığını söyliyorsun, kardeslerine acımıyor musun aynı evde onlara da yapar üvey baban.bu sebeplerden bu konuya inanmıyorum

bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...

Bu ne ya bu nasıl yaklaşım nesin nesin kimsin psikolog mu herkes aynı tepkiyi vermek zorund amı ne yapsın kız kendinimi assın kullandırmak ne ya bu kadın eşya mı? Sen mal mısın kadın mal mı kendini kullandırsın? Çıkın şu zihniyetten ya. Sana mı kaldı insanların Allah korkusunu sınamak sanane senin ne haddine? yazdıkların o kadar iğrenç ki ben utandım senin adına. Sanane insanların günahından? Peygamber misin sen, bu vasıf onlara bile verilmemiş.

konu actıysan yazarım ben inanmadım bu konuya son zamanlarda yeni üyelerin actığı bütün cinsel istismar,cocuk istismarı,iliskiye düskünlük vs iceren konular hep fake cıktı bana inandırıcı gelmedi bu konu da yine bir yeni üye,üstelik seni cocukken taciz eden kisiyi asla sikayet etme taraftarı değilsin olmadığını söyliyorsun, kardeslerine acımıyor musun aynı evde onlara da yapar üvey baban.bu sebeplerden bu konuya inanmıyorum

Konuyu okuduğuna emin misin üvey babam değil yazmış.

bence senin acil tedaviye ihtiyacın var. seni nasıl üzmez yaşadıkların.. ilerde anne olacaksın nasıl herkesin ellediği göğüslerle çocuğunu emzireceksin, nasıl bedenini arada sevgi aşk yokken başkasına kullandırırsın ve en önemlisi zina çok büyük bir günah.. bu dünya da zevler istekler hep gecici.. Hani sana tavsiyem insanlardan utanmıyorsun ama Allah'tan kork...
Yuhhh diyorum size...Bence siz korkun siz utanın...

Konuyu okuduğuna emin misin üvey babam değil yazmış.
ayrıca kimse kim sonıcta bir cocuk istismarı durumu var ortada neden sikaye et denildiğinde etmem vs diyor ki benim demek istediğim bu inanmıyorım konuya fake konu icin de daha fazla yorul yazamayacağım

Küçük yaşta bir istismara uğradıysan
tam tersi cinsellikten korkman yada soğuman gerekmez miydi
sen bunun için bir bahane aramışsın
ve bulmuşsun
bunları düşüneceğine hayatını kurtarmaya bak
hayat o merak ettiğiniz cinsellikten ibaret değil

ya yeter artık su konu fake ya hala yorum yapıp yüz vermeyin bence.hep de aynı konu icerikleri cinsel istismar,cocuk istismarı,seks düskünlüğü,yeter artık buradaki insanların iyi niyetleri bukadar suistimal edilmez ya hele ki böyle konularla ya madem fake acıp geyik yapacaksın bari normal konular acın neden hep cocuk istismari,taciz,tecavüz,bu neyin intikamı neden hep bu konular.bu olayları gercekten yasayan insanlar var biraz insaf tekrar söylüyorum inanmıyorum.Cocukken istismara uğramıs ve derdini paylasmak isteyen biri bu ciddi travmayı yasamıs biri cinsel düskünlüğüm var diye konusunu devam ettirmez bence

Oha emzirmek ve göğüsleri elletmek nasıl bi kafa :)

Küçük yaşta bir istismara uğradıysan
tam tersi cinsellikten korkman yada soğuman gerekmez miydi
sen bunun için bir bahane aramışsın
ve bulmuşsun
bunları düşüneceğine hayatını kurtarmaya bak
hayat o merak ettiğiniz cinsellikten ibaret değil

küçük yaşta cinsel istismar SÜREKLİLİĞİ cinsel isteğin aşırı artmasına neden olabiliyor.

Yasemin reşit bile olsan cinselliğe dikkatli yaklaşman gerekli senin. Nedeni ise, yanlış olduğunu biliyorum demen. Aslında yaşadığın senin için yanlış bir şeymiş gibi geliyor demektir bu. Bedenen olgun olabilirsin ama ruhen olgunlaşmak da önemlidir. Zaten çok küçükken bir istismara uğramışsın. Yaşadıkların içinde seni fark ettirmeden kaosa sürüklemiş olabilir. Kendinle çelişiyorsun. Bu gibi durumlarda destek almak gerekli diye düşünüyorum. Bu konuda eğitimli/bilgili arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlar umarım burada. En azından doğru yönlendirilmen gerekli.

Mümkünse şehir değiştirin ve bir işe girin. Yatay geçiş yapın başka bir okula. Ayrıca acilen psikoloğa görünmelisiniz.

Siz kizinizi kariyeriniz icin 1 yil baska bi sehre yollicaktiniz dimi ? Hemde 2 yasindaydi kiziniz ? Bu dunya da zevkler istekler hep gecici .. ironik. Kimsenin inancida size dusmez. Herseyi dine baglayip bide sanki bitek siz biliyosunuz diger herkes inancsiz gibi davraniyosunuz ya cidden gulduruyosunuz sagolun. Iyi ki varsiniz. Madem bu kadar bilginiz var insanlari kinamanin sizin haddiniz olmadığınızı da bilirsiniz. Kimsenin cinsel hayatida sizi ilgilendirmez. Biz evli bayanlara neden evlendikten sonra beraber oldun evlenmeden once olmadin diye hesap soruyomuyuz ? Size ne kardesim ya. Ne bu hepiniz namussuzsunuz ayaklari ? Herkes yanlis siz dogru. Boyle devam.

Back
X