Esim Tr dogma buyuma ben yurt disi. Babam beni evin hizmetcisi soforu olarak kullanmaya calisti beni gelir kaynagi olarak goruyordu.. esimle tanistik istemedi. Babam esimle gorustugumu biliyordu 4 ay Trde kaldi. O sure zarfinda hic arastirmadi tuttu yurt disinda olan ablama arastirmasini istedi. Sonra laflar sozler cikardilar iftiralar (esimi taniyan birileri)
Olan biteni esime anlattim ayrilma noktasina geldik ama bana herseyi ispat etti ve ben direndim babama karsi dimdik durdum. Babam kimseyi sevmeyen ve yargisiz infaz eden cokta adaletli olmayan biridir...
Babama "bana elin oglu iyi bi hayat sunmasini istemen icin senin bana mukemmel bi hayat sunman gerekirdi... senin haksizliklarin kufurlerin adaletsizligin kadar kotu olmaz ya, iyilik yasicaksam ala kotuluk yasicaksamda amenna. Sana damat diye peygamber bile gelse onada bisey bulursun"dedim... ipler koptu 4 kere istemeden sonra verdi. Nisanlandiktan sonra bana cektirmeye devam etti.. suan 8kisilik aileden (eniste ve yegenler haric) 2 kisiyle gorusuyorum... hala esimi kabul etmediler bende tanimadigim bilmedigim bi sehire tasindim[/QUOTE
Eşinle iyi misin