Zor günler

İnanun günlerdir tükendim çok yoruldum onun umrunda değil o küstüğü için değilde bu bukadar iyken bu yaşattıklarını haketmedim için acı cekiyorum bi insan bukadar vicdansız nasıl olur karısına anlamıyorum

yengeniz sizi nasıl ağırlamamış ki eşinizi memnun edememiş onu pek anlamadım. benim eşim gittiğimiz yerde önüne bir bardak çay getirmeseler "biz ağırlanamadık" demeyi akıl etmez. erkekler böyle şeylere takılınca şaşırıyorum o yüzden. bir de ailenize kavgalarınızı anlatmamanız tamam ama mükemmel biriymiş gibi de göstermeyin. nasılsa o yani. abiniz gelirken çekip gitmesi filan beni bile burda ayar etti. bence eşiniz her şeyi alttan aldığınız için fazlaca şımarmış. her şey istediği gibi olsun istiyor. fakat böyle bir konuda da sakın alttan almayın

Dönün başa. Nolacak ki. Yüzüne bakmamaniz gerekiyor onun şu an.
Siz bilirsiniz ama böyle daha çoook tepenize çıkarırsınız adamı. Yaptığı her saygısızlığı da kendine hak görür.

Cok yüz vermişsiniz maalesef.
Eşinizin ailesi iyi insanlar olabilir ama kendi ailemle ilgili sürekli sorun çıkaran eşim varken hiçbirsey yokmuş gibi her hafta onları ağırlamazdim ben.
Eşiniz iyilikten anlayacak biri değil belli ki. Ona hakettiği anladığı dilden konuşup öyle davranacaksınız.
Üzülüp ağlamayın, biraz kararlı durun en azından bu sefer.

Çok doğru söylüyorsunuz ailemden korkuma ondan ayrılamadığımız günler bile oldu bunu kendi demişti bana biliyor hem de çok iyi bana zehrini akıtıyor olan bana oluyor bende aman ailem üzülmesin diye yutuyorum ailesini seviyorum değerli insanlar ama benim ailemde ona öyle böyle olsun istemiyordum işte dengeler bozulmasın gemileri koparmak kolay ailesinin sucu yok diye hala aptl aptal onları düşünüyorum ama benim aileminde sucu yok diyorum

Onun umrunda neden olsun ki?Haksızda olsa sürekli af dileyen bir eş var adam rahat..Adama vicdan yaptıracak,hatam nedir diye sorgulayatacak alan bırakmıyosun.. Gönlünü almak için ugrasmasına zaman vermiyorsun.Surekli özür dile,sürekli barışmak için sen çabala,adam sürekli haklı olduğuna inanmış,zaten karakter olarak buna hazır bir tip..Biraz güçlü ol.Gerekirse huzursuzluğu göze al,o kasveti göze al ve sakin geri adım atma.Oyle öyle alışır dank eder belki..

Haklısınız en çok büyüksen canım yanıyor bukadartavız verdim herşeyi yuttum yinede yaşadığıma bak ezilen kakılan itekleyen benim ailemden biri insan benim gibi ailesin dört dörtlük olan kadını basında taşır ama nerde adamın mınneti yok bana laf arasında ailemle kendim görüşürüm sende kendin görüşürsün diyip kestirip atıyor zaten gözünde değil

Çok ağır bi Pazar günü geçirdim ben bunu yaşarken o çıktı gitti ailesiyle vakit geçirdi ben annem eri uğurladım uğradığım haksıZlıgı sindirmekle uğraştım ama dedim kendime söz verdim Ayşe bu ayazı yedi ama bunu unutmaz bedelini ödeteceğim diye söz verdim elinin altındaki geçim derdi olanı kaybetti

Ğ
Allah bağışlasın benim de 9 yasinda bir kizim var ve kizima her zman dik dur sakin hakliyken susma kendini savun derim sizde lütfen kiziniz icin kendinizi savunun sizi sindirmesine izin vermeyin
sizin yavrunuzda bağışlasın size rabbım yaşları itibariyle herşeyi biliyor anlıyorlar durumumuzu da fark ediyor bi yandanda güçlü kalmaya çalışıyorum yavrum ıcın ama kendıme çok kzıyorum onu bu ortamda büyütmeye hakkım yok daha güçlü bi anne görmeli doğru örnek olmam gerekirse

Başaracaksın ben inanıyorum,insanın gözünü açmaya bazen bir olay yeter..
Seni ailenle huzurla kahvaltı edebilmek için yalvartmamalıyı..Bunu düşün..
Kimseyi memnun etmek için kendini paralama..Sonra sana kalan,bozulan sinir sistemi,ağrılar,hastalıklar kalır.Sen annesin,senin her açıdan güçlü olman lazım.Unutma, kızın senden gördüklerini kodlayacak ve ilerde eşine senin davrandığın gibi davranacak,ister misin bunu?Güçlü ol lütfen..

siz calisiyor musunuz acaba
Çalışmıyorum en son kızım doğana kadar çalıştım ona bakmak ıcın ayrıldım aslında en azından bu konuda ona tavız vermedim aileme ceker giderim diye Aslan gibi öttüğüm oldu hani çalışmadığım için çaresiz kalacağımı düşünmesin diye

Allah hepinizden razı olsun öyle aciz zayıf hissediyorsun sizlere içimi dökmek istedim güç bulacağımı biliyordum sizler yazdıkça guclenıyorum adeta gerçekler suratıma birer birer vurulunca bana yaptıkları uğradığım haksızlığın nekadar büyük oldu geliyor aklıma

Maddi imkanınız var mı, bosansaniz aileniz arkanızda olur mu

Bu defa oyüzden söz verdim yaşattıklarını unutmayacağım yavrumun karsıında aciz durmayacağım dedim kendime yok gibi davranıyorum gittiği yere kadar gitsin

Kızıniz annesini güçlü görmek ister, sizi örnek alacak. Siz kızınızın da ilerde bunları yaşamasını istemiyorsanız ona göre davranacaksınız

Maddi imkanınız var mı, bosansaniz aileniz arkanızda olur mu
Abimin boşanma noktasına gelen bir durumu olmuuştu abim calısıyr işi gücü iyi ailem ona sahip çıkı evladımız dedi bağırlarına bastı beni bırakmazlar yalnız sma işte onlara bu acıyı yaşatacak gücüm var mı bilmiyorum

Kızıniz annesini güçlü görmek ister, sizi örnek alacak. Siz kızınızın da ilerde bunları yaşamasını istemiyorsanız ona göre davranacaksınız
Yavrum ıcın ya batacağız bitecek yada düzeltecek bu huylarını oyüzden iki gündür kararlı bir duruş sergiliyorum adım atmıyorum normalde aman Ayşe hadi huzurun ıcın büyüklük sende kalsın git derdim hep yemin ettim geri adım atmayacağım bu evliliği artık Ben kurtarmayacağım diyorum

Zamanla böyle bir eşle,sürekli haksız ve güçsüz hissetmen çok normal.. Hâlbuki bir silkelenip gücünün farkında varsan, rüzgar nasıl tersten esiyor goreceksin.Eşin fazla şımarmış.Bak okuyorum yazdıklarını,onun ailesinden bir kere bile şikayet eden bir cümlen kötü sözün yok..
Ama hakkını savunmayı öğreneceksin.Evet başta zor gelecek,yadirgayacaksin ama sonra ben neden daha önce böyle yapmadım diyeceksin.Eve kapatma kendini,al kızını çık yürüyüş yap hava al.Uzgun durma eşinin yanında.Sende umursamaz davran.zamanla gerçekten umrunda olmayacak zaten

Bu acı değil, evlenmek ve boşanmak dünyada, dinimizde heryerde var. Biz insanız hersey bizim için. Ailenle konuş, anlat. Bak bakalım o yaratık nasıl dönüyor. Boşanmaya kalkınca sakın sakın sakın vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…