Babanın evine git diyen eşinizmi? Kayınvalide niz ağır saçmalamış ailenle dışarıda görüş yuvanı yıkma ne demek...o zaman oğlunuzda sizinle dışarıda görüşsün evime gelmeyin deseysiniz keşke ...yada bunu eşinize teklif edin ailem gelmeyecekse senin ailende gelmeyecek kimseyi istemiyorum evimde deyin...22 yaşında evlendim o 25 yaşındaydı şimdi 32 yaşındayım tecrübeleriniz öğütleriniz birer altın değerinde büyük küçük fark etmeksizin zehir gibi güçlü kadınlardan destek ömrü olsa alamazdım günüm etrafımdaki insanlar anlatsam verecekleri nasihatleri biliyorum hepimiz bunları yaşıyoruz geçecek sabret yuvanı yıkma ama dizler öyle mi siziniz olması gereken gerçekleri aktarıyorsunuz kayınvalidem aradı konuştuk her zaman beni tutar hak verir bugünde öyle oldu ama biliyorum gün sonunda herkesin kendi evladı yaptığı şeyleri anlatıyorum beni yumuşatmak vın yaptığı güzel şeylerde oldu kızım diyor ama bi anlamı yok dddim on yıldır bukadar büyük sorunlar yapmasın ama gezdirmesin eğlendirmesin yedirmesin ıcırmesin dedim eşim normalde çok düşkün ve gezdirir en iyisin yaşartır buna cabalar hemen bunu söylüyor abinle annenlerle görüş dışarda görüş yuvan ıcın kızım diyor oğlu haklı değil biliyor adım atma affetme gelsin sen gitme diyor ama sonrasında yine ben kabullenmek zorundayım düşünün işte boşanma noktasına gelince korkacağını düşünüyorum babanın evine git rahat edersin diyor
İşte kavga edip restleştiğimde hee ayrılınca babanın evine gidince rahat edersin diyor yanı orada rahat edemeyeceğimi bunu arayacağımı vurguluyor ama düşünüyorum da ne kadar kötü olabilir atamdan göreyim dükümü göreceksem elden değil diyorum evlendiği boşanıp baba evine donmek zor diyorlar yaBabanın evine git diyen eşinizmi?
Aklınca sizi tehdit ediyor ...ama gitmesi gereken ben değilim sensin deyin ona..erkek dediğin alır ceketini gider ..tabi sende o kadar yürek varmı bilemem diye aşağılamak lazım eşinizi...İşte kavga edip restleştiğimde hee ayrılınca babanın evine gidince rahat edersin diyor yanı orada rahat edemeyeceğimi bunu arayacağımı vurguluyor ama düşünüyorum da ne kadar kötü olabilir atamdan göreyim dükümü göreceksem elden değil diyorum evlendiği boşanıp baba evine donmek zor diyorlar ya
Bi haftadır kavgalıyız gidersin dediğin gitmem burası benim evim çocuğumla duracağım dedim boşanınca gidersin diyor Onuda ozaman düşünürüz dedimAklınca sizi tehdit ediyor ...ama gitmesi gereken ben değilim sensin deyin ona..erkek dediğin alır ceketini gider ..tabi sende o kadar yürek varmı bilemem diye aşağılamak lazım eşinizi...
Ya gerçekten bu erkekler neden böyle anlamış değilim..aşağılanmak kamçılıyor bir çoğunu sizinki de bence o cinsten
Dert cekmeyemı geldın bu dunyaya .Muhattap dahi olma.Bak boşan demıyorum .Muhattap olma.Bı hareketlerıne bak adamın zaten sana saygısı yoksa evlı kalıp dert cekecegıne yalnız kal kafan rahat olsunMerhaba arkadaşlar ilk defa içimi dökmek istedim on yıldır evliyim evliliğimde ne yaşarsam yaşayayım kendi başıma yaşadım eşimle sorunlarımı asla ailemle paylaşmadım artık yüklerim ağır geliyor onlar damatlarını mükemmel bilsin ilişkileri bozulmasın diye o yüklerin altında kaldım.eşimle genel olarak güzel giden bi evliliğimiz olsada gün geliyor onun küçücük şeyleri sorun etmesiyle yapmadığım şeyleri yaptığımı düşünmesiyle hep büyük kavgalara sürükleniyoruz ben her defasında aman yuvam aman çocuğum huzursuzluk olmasın diyip hatalı olmasamda özür dileyip yalvar yakar barışıyorum bu on yıldır böyle o bir kere bile yalvarmadı beni kaybetmekten korkmadı ona o fırsatı ben verdim.konum uzun kendimi ifade edemezsem sıkarsam kusura bakmayın. Gelelim son konuya abimin eşi misafir perver değil biz onları çok güzel ağırladık ama bir türlü tam eşimin beklentisini karşılayacak kadar bizi ağırlamadılar bu konuda eşimin haklı sebepleri var diye tamam haklı dedim sürekli gelip davet etmedikleri ıcın araya eşimden kaynaklı soğukluk girdi abinler bizi kullanıyor izin veremem dedi tamam dedim ama abim canım ciğerim sucu yok o evime gelebilir dedim tamam dedi bi gün annem bizdeyken abim börek alıp kahvaltıya gelmek istedi eşim bunu duydu cıldırdı istemiyorum abinde gelemez ben şuan kardeşim ve annemle plan yaptım gidiyorum diyeceğim dedi anneme ve abime ben ona annem duymadan yalvar yakar yapma dedimsede öyle bi cıldırdı ki beni tutamazsın gideceğim dedi ve gitti annem duysa bir daha evime adım atmaz artık anneme dedim işten çağırdılar ona gidicek dedim ve gitti annemde anlamadı abimde anlamadan ben bu gizli kapılar ardında yaşanan kabusu sakladım neyse eşim cekti gitti annemlerde akşam olmadan evlerine döndü eşim o gün akşam dokuzda eve geldi ve iki gündür küsüsüz konuşmuyor benimle ben her zaman adım atardım ama artık gücüm bitti beni böyle zira soktu tükendim sizlere sorum şu ben bu durumdan nasıl kurtulacağım ben abime nasıl derim abi seni evine istemiyor diye abimin hıc sucu yok eşiyle anlaşamıyorlar zaten ama eşim suan abime gereksiz yere taktı ve biz bu noktadayız İnan’ın artık çok yoruldum adım atmayacağım inceldiği yerden kopsun zaten gelip adım atsın istemiyorum bu yaşattığı saçmalığı sindiremiyorum ailemi de görseniz ölür ona bilmiyorlar böyle iki yüzlü olduğunu herşeyi geçtim zoruma giden aynı sehirdeyis annemler 3 ay olmuş ilk kez geliyor abim beş ay dur ilkex geliyor onun ailesi her hafta bende kardeşiyle annesi ben bunu bile asla sorun etmem ilişkilerimiz güzel ailesi değerli benim ailemde eşime çok değer verir ama biz nerde hata yaptık ne dediyse yaptım hatam bu sanırım yengen gelip gidip yiyor ıcıyor ona hizzet ettirmem diyor tamam dedim şimdide abinde gelemez diyor o geldi diye evi terk etti düşünsenize anneniz bi odada ben eşimle yatak odasında yalvardım ona böyle yapma meselemizi onlara yansıtmayalım sonra konuşalım gitme dedim ama bana böyle değer verir mi bi insan beni ezdi ailemi ezdi geçti gitti çok yoruldum ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Eşiniz tam bir asalak kusura bakmayın ama öyle sizi bununla tehdit ediyor olması gerçekten aptallık.. Bulmuş sizin gibi naif kadını kendince egosunu tatmin ediyor...Bi haftadır kavgalıyız gidersin dediğin gitmem burası benim evim çocuğumla duracağım dedim boşanınca gidersin diyor Onuda ozaman düşünürüz dedim
Eşiniz tam bir asalak kusura bakmayın ama öyle sizi bununla tehdit ediyor olması gerçekten aptallık.. Bulmuş sizin gibi naif kadını kendince egosunu tatmin ediyor...
Bakın bu adama karşı naiflik hiçbir işe yaramaz cazgır olun biraz inanın zor değil
Bende evliliğimin ilk yıllarında sizin gibiydim uzunca bir süre ezildim sanki karşımdaki bulunmaz hint kumaşı gibi hep alttan aldım
Sonra baktım olmuyor değişmiyor...
Düşünün bağırıp çağırıp hakaret etse oturup ağlardım o kadar yani
Bir gün dank etti orası uzun hikaye
Bir taetışma esnasında bana carladı hakaret falan...döndüm aynı küfürleri bende ona ettim ama ağzımdan çıkanı kulağım duymuyordu o derece...vazoyu fırlattım duvara ..ailesi yüzünden di kavgamız..sus tamam duymasınlar diye alttan almaya başladı bu benim miladım oldu..duysunlar dedim herkes duysun ne anasını bıraktım ne babasını nede kendini... Bildiğiniz sövdüm yanio ana kadar ağzımdan salak kelimesi bile çıkmamıştı inanın
İnanır misiniz eşim gülmeye başladı hoşuna gitti küfürlerimanladığı dil buymuş meğer adamın
Sonra geldi sarıldı o sarıldıkça dahada coştum baktı olmuyor özürler yeminler bidaha olmayacaklar....falan filan..
Sonra düşündüm demek ki herşeyin herkesin bir yöntemi var bunun kide bu
Ha size aynısını yapın demiyorum asla.sonuçta herkesin dinamiği farklı ama sizin eşinizinde anladıpı bir dil vardır muhakkak
Peki bişey soracapım çok özel olmayacaksa cinsel hayatınız nasıl yani düşkün mü size bu anlamda farklı bir yol izleme açısından soruyor.
Ben çok fazla değer verdim şuan bunun bedelini ödüyorum çok insan olmak herkesi her şeyi düşünmek gün sonunda beni mutsuz etti ben bi başıma kaldım.cinsellik olarak çok düşkündür gerçi bu konudada zamanında az yapmadı şartlar uymadı çocuk o bu derken olmadı zaman olmadı diyede az üzmedi onu istemediğimi düşünmekle suçladı bu konuda düzeldi ama ozamanda çok saplantı yaptı gereksiz düşkün yani zamanında çok yordu hala düşkün ama ona uzak durmam yakın olmamam umrunda olmaz bunu rahat dile getirir ölmem olmayınca der daha önce dedi deEşiniz tam bir asalak kusura bakmayın ama öyle sizi bununla tehdit ediyor olması gerçekten aptallık.. Bulmuş sizin gibi naif kadını kendince egosunu tatmin ediyor...
Bakın bu adama karşı naiflik hiçbir işe yaramaz cazgır olun biraz inanın zor değil
Bende evliliğimin ilk yıllarında sizin gibiydim uzunca bir süre ezildim sanki karşımdaki bulunmaz hint kumaşı gibi hep alttan aldım
Sonra baktım olmuyor değişmiyor...
Düşünün bağırıp çağırıp hakaret etse oturup ağlardım o kadar yani
Bir gün dank etti orası uzun hikaye
Bir taetışma esnasında bana carladı hakaret falan...döndüm aynı küfürleri bende ona ettim ama ağzımdan çıkanı kulağım duymuyordu o derece...vazoyu fırlattım duvara ..ailesi yüzünden di kavgamız..sus tamam duymasınlar diye alttan almaya başladı bu benim miladım oldu..duysunlar dedim herkes duysun ne anasını bıraktım ne babasını nede kendini... Bildiğiniz sövdüm yanio ana kadar ağzımdan salak kelimesi bile çıkmamıştı inanın
İnanır misiniz eşim gülmeye başladı hoşuna gitti küfürlerimanladığı dil buymuş meğer adamın
Sonra geldi sarıldı o sarıldıkça dahada coştum baktı olmuyor özürler yeminler bidaha olmayacaklar....falan filan..
Sonra düşündüm demek ki herşeyin herkesin bir yöntemi var bunun kide bu
Ha size aynısını yapın demiyorum asla.sonuçta herkesin dinamiği farklı ama sizin eşinizinde anladıpı bir dil vardır muhakkak
Peki bişey soracapım çok özel olmayacaksa cinsel hayatınız nasıl yani düşkün mü size bu anlamda farklı bir yol izleme açısından soruyorum
Bak bu iyi.düşkün olması yani.libidosu yüksek erkek çok çabuk ele alınır.küslüğe devam et asla geri adım atma.ama dekolteli giyinmeye özen göster ara ara frikiğide ihmal etme çekici davran ama mesafeye devam..illaki düşecektir ..itiraz etme ama hemen kabulde etme arada bırak denge önemli.konuşmamak yatakları ayırmak bu işi çokta çözmez sadece ötelerBu konuda bile beni çok üzdü hatırlıyorum düzenlene kadar ne çok üzülmüşüm şartlar uymadı olmadı ama ben kaçmışım istememişim ondan beni bunla suçladı olmaz bundan sonra ölmem basımın çaresine bakarım dediği bile oldu
Canim Benim o kadar uzuldum ki senin adinaMerhaba arkadaşlar ilk defa içimi dökmek istedim on yıldır evliyim evliliğimde ne yaşarsam yaşayayım kendi başıma yaşadım eşimle sorunlarımı asla ailemle paylaşmadım artık yüklerim ağır geliyor onlar damatlarını mükemmel bilsin ilişkileri bozulmasın diye o yüklerin altında kaldım.eşimle genel olarak güzel giden bi evliliğimiz olsada gün geliyor onun küçücük şeyleri sorun etmesiyle yapmadığım şeyleri yaptığımı düşünmesiyle hep büyük kavgalara sürükleniyoruz ben her defasında aman yuvam aman çocuğum huzursuzluk olmasın diyip hatalı olmasamda özür dileyip yalvar yakar barışıyorum bu on yıldır böyle o bir kere bile yalvarmadı beni kaybetmekten korkmadı ona o fırsatı ben verdim.konum uzun kendimi ifade edemezsem sıkarsam kusura bakmayın. Gelelim son konuya abimin eşi misafir perver değil biz onları çok güzel ağırladık ama bir türlü tam eşimin beklentisini karşılayacak kadar bizi ağırlamadılar bu konuda eşimin haklı sebepleri var diye tamam haklı dedim sürekli gelip davet etmedikleri ıcın araya eşimden kaynaklı soğukluk girdi abinler bizi kullanıyor izin veremem dedi tamam dedim ama abim canım ciğerim sucu yok o evime gelebilir dedim tamam dedi bi gün annem bizdeyken abim börek alıp kahvaltıya gelmek istedi eşim bunu duydu cıldırdı istemiyorum abinde gelemez ben şuan kardeşim ve annemle plan yaptım gidiyorum diyeceğim dedi anneme ve abime ben ona annem duymadan yalvar yakar yapma dedimsede öyle bi cıldırdı ki beni tutamazsın gideceğim dedi ve gitti annem duysa bir daha evime adım atmaz artık anneme dedim işten çağırdılar ona gidicek dedim ve gitti annemde anlamadı abimde anlamadan ben bu gizli kapılar ardında yaşanan kabusu sakladım neyse eşim cekti gitti annemlerde akşam olmadan evlerine döndü eşim o gün akşam dokuzda eve geldi ve iki gündür küsüsüz konuşmuyor benimle ben her zaman adım atardım ama artık gücüm bitti beni böyle zira soktu tükendim sizlere sorum şu ben bu durumdan nasıl kurtulacağım ben abime nasıl derim abi seni evine istemiyor diye abimin hıc sucu yok eşiyle anlaşamıyorlar zaten ama eşim suan abime gereksiz yere taktı ve biz bu noktadayız İnan’ın artık çok yoruldum adım atmayacağım inceldiği yerden kopsun zaten gelip adım atsın istemiyorum bu yaşattığı saçmalığı sindiremiyorum ailemi de görseniz ölür ona bilmiyorlar böyle iki yüzlü olduğunu herşeyi geçtim zoruma giden aynı sehirdeyis annemler 3 ay olmuş ilk kez geliyor abim beş ay dur ilkex geliyor onun ailesi her hafta bende kardeşiyle annesi ben bunu bile asla sorun etmem ilişkilerimiz güzel ailesi değerli benim ailemde eşime çok değer verir ama biz nerde hata yaptık ne dediyse yaptım hatam bu sanırım yengen gelip gidip yiyor ıcıyor ona hizzet ettirmem diyor tamam dedim şimdide abinde gelemez diyor o geldi diye evi terk etti düşünsenize anneniz bi odada ben eşimle yatak odasında yalvardım ona böyle yapma meselemizi onlara yansıtmayalım sonra konuşalım gitme dedim ama bana böyle değer verir mi bi insan beni ezdi ailemi ezdi geçti gitti çok yoruldum ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Neden acı olarak görüyorsunuz? Yada görsünler?Abimin boşanma noktasına gelen bir durumu olmuuştu abim calısıyr işi gücü iyi ailem ona sahip çıkı evladımız dedi bağırlarına bastı beni bırakmazlar yalnız sma işte onlara bu acıyı yaşatacak gücüm var mı bilmiyorum
Çok alıştırmışsın pohpohlamaya, sende aynısını ona yap, tak ailesinin bir şeylerine, olur olmaz arıza çıkar, sende ailesi geldiğinde çekip git akşam eve dön, bak bakalım ne olacak, anlasın biraz hanyayı konyayıMerhaba arkadaşlar ilk defa içimi dökmek istedim on yıldır evliyim evliliğimde ne yaşarsam yaşayayım kendi başıma yaşadım eşimle sorunlarımı asla ailemle paylaşmadım artık yüklerim ağır geliyor onlar damatlarını mükemmel bilsin ilişkileri bozulmasın diye o yüklerin altında kaldım.eşimle genel olarak güzel giden bi evliliğimiz olsada gün geliyor onun küçücük şeyleri sorun etmesiyle yapmadığım şeyleri yaptığımı düşünmesiyle hep büyük kavgalara sürükleniyoruz ben her defasında aman yuvam aman çocuğum huzursuzluk olmasın diyip hatalı olmasamda özür dileyip yalvar yakar barışıyorum bu on yıldır böyle o bir kere bile yalvarmadı beni kaybetmekten korkmadı ona o fırsatı ben verdim.konum uzun kendimi ifade edemezsem sıkarsam kusura bakmayın. Gelelim son konuya abimin eşi misafir perver değil biz onları çok güzel ağırladık ama bir türlü tam eşimin beklentisini karşılayacak kadar bizi ağırlamadılar bu konuda eşimin haklı sebepleri var diye tamam haklı dedim sürekli gelip davet etmedikleri ıcın araya eşimden kaynaklı soğukluk girdi abinler bizi kullanıyor izin veremem dedi tamam dedim ama abim canım ciğerim sucu yok o evime gelebilir dedim tamam dedi bi gün annem bizdeyken abim börek alıp kahvaltıya gelmek istedi eşim bunu duydu cıldırdı istemiyorum abinde gelemez ben şuan kardeşim ve annemle plan yaptım gidiyorum diyeceğim dedi anneme ve abime ben ona annem duymadan yalvar yakar yapma dedimsede öyle bi cıldırdı ki beni tutamazsın gideceğim dedi ve gitti annem duysa bir daha evime adım atmaz artık anneme dedim işten çağırdılar ona gidicek dedim ve gitti annemde anlamadı abimde anlamadan ben bu gizli kapılar ardında yaşanan kabusu sakladım neyse eşim cekti gitti annemlerde akşam olmadan evlerine döndü eşim o gün akşam dokuzda eve geldi ve iki gündür küsüsüz konuşmuyor benimle ben her zaman adım atardım ama artık gücüm bitti beni böyle zira soktu tükendim sizlere sorum şu ben bu durumdan nasıl kurtulacağım ben abime nasıl derim abi seni evine istemiyor diye abimin hıc sucu yok eşiyle anlaşamıyorlar zaten ama eşim suan abime gereksiz yere taktı ve biz bu noktadayız İnan’ın artık çok yoruldum adım atmayacağım inceldiği yerden kopsun zaten gelip adım atsın istemiyorum bu yaşattığı saçmalığı sindiremiyorum ailemi de görseniz ölür ona bilmiyorlar böyle iki yüzlü olduğunu herşeyi geçtim zoruma giden aynı sehirdeyis annemler 3 ay olmuş ilk kez geliyor abim beş ay dur ilkex geliyor onun ailesi her hafta bende kardeşiyle annesi ben bunu bile asla sorun etmem ilişkilerimiz güzel ailesi değerli benim ailemde eşime çok değer verir ama biz nerde hata yaptık ne dediyse yaptım hatam bu sanırım yengen gelip gidip yiyor ıcıyor ona hizzet ettirmem diyor tamam dedim şimdide abinde gelemez diyor o geldi diye evi terk etti düşünsenize anneniz bi odada ben eşimle yatak odasında yalvardım ona böyle yapma meselemizi onlara yansıtmayalım sonra konuşalım gitme dedim ama bana böyle değer verir mi bi insan beni ezdi ailemi ezdi geçti gitti çok yoruldum ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Annesi kardesi her hafta geliyor ama abinize laf ediyor,ve kendisi küsüyor.Merhaba arkadaşlar ilk defa içimi dökmek istedim on yıldır evliyim evliliğimde ne yaşarsam yaşayayım kendi başıma yaşadım eşimle sorunlarımı asla ailemle paylaşmadım artık yüklerim ağır geliyor onlar damatlarını mükemmel bilsin ilişkileri bozulmasın diye o yüklerin altında kaldım.eşimle genel olarak güzel giden bi evliliğimiz olsada gün geliyor onun küçücük şeyleri sorun etmesiyle yapmadığım şeyleri yaptığımı düşünmesiyle hep büyük kavgalara sürükleniyoruz ben her defasında aman yuvam aman çocuğum huzursuzluk olmasın diyip hatalı olmasamda özür dileyip yalvar yakar barışıyorum bu on yıldır böyle o bir kere bile yalvarmadı beni kaybetmekten korkmadı ona o fırsatı ben verdim.konum uzun kendimi ifade edemezsem sıkarsam kusura bakmayın. Gelelim son konuya abimin eşi misafir perver değil biz onları çok güzel ağırladık ama bir türlü tam eşimin beklentisini karşılayacak kadar bizi ağırlamadılar bu konuda eşimin haklı sebepleri var diye tamam haklı dedim sürekli gelip davet etmedikleri ıcın araya eşimden kaynaklı soğukluk girdi abinler bizi kullanıyor izin veremem dedi tamam dedim ama abim canım ciğerim sucu yok o evime gelebilir dedim tamam dedi bi gün annem bizdeyken abim börek alıp kahvaltıya gelmek istedi eşim bunu duydu cıldırdı istemiyorum abinde gelemez ben şuan kardeşim ve annemle plan yaptım gidiyorum diyeceğim dedi anneme ve abime ben ona annem duymadan yalvar yakar yapma dedimsede öyle bi cıldırdı ki beni tutamazsın gideceğim dedi ve gitti annem duysa bir daha evime adım atmaz artık anneme dedim işten çağırdılar ona gidicek dedim ve gitti annemde anlamadı abimde anlamadan ben bu gizli kapılar ardında yaşanan kabusu sakladım neyse eşim cekti gitti annemlerde akşam olmadan evlerine döndü eşim o gün akşam dokuzda eve geldi ve iki gündür küsüsüz konuşmuyor benimle ben her zaman adım atardım ama artık gücüm bitti beni böyle zira soktu tükendim sizlere sorum şu ben bu durumdan nasıl kurtulacağım ben abime nasıl derim abi seni evine istemiyor diye abimin hıc sucu yok eşiyle anlaşamıyorlar zaten ama eşim suan abime gereksiz yere taktı ve biz bu noktadayız İnan’ın artık çok yoruldum adım atmayacağım inceldiği yerden kopsun zaten gelip adım atsın istemiyorum bu yaşattığı saçmalığı sindiremiyorum ailemi de görseniz ölür ona bilmiyorlar böyle iki yüzlü olduğunu herşeyi geçtim zoruma giden aynı sehirdeyis annemler 3 ay olmuş ilk kez geliyor abim beş ay dur ilkex geliyor onun ailesi her hafta bende kardeşiyle annesi ben bunu bile asla sorun etmem ilişkilerimiz güzel ailesi değerli benim ailemde eşime çok değer verir ama biz nerde hata yaptık ne dediyse yaptım hatam bu sanırım yengen gelip gidip yiyor ıcıyor ona hizzet ettirmem diyor tamam dedim şimdide abinde gelemez diyor o geldi diye evi terk etti düşünsenize anneniz bi odada ben eşimle yatak odasında yalvardım ona böyle yapma meselemizi onlara yansıtmayalım sonra konuşalım gitme dedim ama bana böyle değer verir mi bi insan beni ezdi ailemi ezdi geçti gitti çok yoruldum ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Güncelleme yapayım dedim henüz bi gelişme yok arkadaşlar hem suçlu hem güçlü ve minnetsiz küslüğüne devam ediyor bende devam ediyorum bakalım sonu neye varacak göreceğiz.evde köşe kapmaca oynuyoruz.bana aileme terbşyesizliği yapan o değilmiş gibi hala kendini doğru görüp arsızlığına devam ediyor alıştı tabi Ayşe koş git yalvar özür dile daha çok bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?