Şuan boşanma aşamasındayım konumu bilirsiniz. Mahkemem var süreci kolay atlatıyorum ayrıldığına dair üzüntüm yok tam tersi kurtuldugum için şükrediyorum. Tek canımı sıkan annemin olmaz olası bacısı benm eşimle evlenmem için aracı olmuştu. Eşim dışardan çok mülayim çok efendi durur fakat evliliğim boyunca herkese ezdi zamanla şiddet ve aldatması oldu issizdi bende madem issizsin benimle birlikte temizlik yaparsın lafım karşı taraf için boşanma sebebi oldu. Şuanda teyzem sagolsun arkamdan atıp tutmadığı kalmıyor damat çok iyi de yegnim damada temizlik yaptiriyoda ev gecindermese ne olcak yiyecek ekmeğimi yok olan damada oldu. Ben virüsten dolayı ailem gurbette eşim evi terk etti teyzelerimden hiç biri arayıp sormadı arkamdan konuşmaktan başka hiçbiri kapisini açmadı. Neymiş benm iyiliğimi istiyormuş gidip eşimin ailesine yalvarcakmisim beni kabul edin diye. Bu seferde biz onun iyiliği için konusuyoruz iyisi gelmez yarın öbür gün mutlu olamaz kötüsü çıkar ben biliyorum diyor. Zor gunumde arayıp sormazlar mutsuz olduğum zaman biz sana demiştik demek için ararlar. Milletin ne demesi umrumda değilde çok yakın akrabamız bu şekilde davranması hele ki zor gunumde kulağım duya duya eşimin bana şiddet uyguladığını bile bile beni birkez aramadilar sağa sola erkek tarafının benm hakkımda salladigi iddiaları anlatıyor. Annemde görüşmüyor artık onla ne halt olduğunu anladı. Arasam ağzıma geleni sayicam teyzemin de seviyesi çok düşük çirkin bir karakteri var daha çok sinirlerim hoplucak. Sadece Allah'a havale ediyorum kendinden daha beter hale düşsün diyecek bir şey bulamıyorum. Yarın öbür gün mutsuz bir evlilik yapsam hepsi biz sana demiştik demek için ürerler.