Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana biraz tüyo versene,sevgilime uygulayayım ben de hihoyyytBenim gibi olan kadınlardır..................Zor kadın olduğum için ne avucumu yaladım ne de karşımdaki erkeği istemediğim için numara çektim...Karşısınkaki erkeği istemeyen zor kadın olur,avucunu yalamış demiş bir kaç kişi :))))))))))............Hiç sanmam........
Benim yapım böyle..Kendi kurallarım var....Kolay kolay ödün vermem..Neyi neden istediğimi bilirim,kendimi ezdirmem..Aksine eşim bana daha çok bağlandı...Şu an hayatını bana adamış durumda....![]()
bana biraz tüyo versene,sevgilime uygulayayım ben de hihoyyyt
Sevgiline cepteyim hissi verme,her an kaybetme korkusu olmalı.....a.s Seni kaybetmeyi göze almamalı........Ama sevgini ,ilgini de gereken zamanlarda göster....Asla bağımlı olma..Senin de ayrı bir birey olduğunu bilsin...Bağlı olmakla bağımlı olmak farklı şeylerdir.....[/QUOTE
desene benim için geç olmuş o zaman..
ben çoktan ipleri eline verdim bile,,onun iplerini de ben aldım gamyoncuiremsu
bu sattden sonra başarılmaz artık heralde dimi şutarafagitti
Sevgiline cepteyim hissi verme,her an kaybetme korkusu olmalı.....a.s Seni kaybetmeyi göze almamalı........Ama sevgini ,ilgini de gereken zamanlarda göster....Asla bağımlı olma..Senin de ayrı bir birey olduğunu bilsin...Bağlı olmakla bağımlı olmak farklı şeylerdir.....[/QUOTE
desene benim için geç olmuş o zaman..
ben çoktan ipleri eline verdim bile,,onun iplerini de ben aldım gamyoncuiremsu
bu sattden sonra başarılmaz artık heralde dimi şutarafagitti
Valla flortle evlilik çok farklıdır diyeyim sana......Evlendikten sonra tanırsın asıl bir erkeğin karakterini...Başarılar dilerim...:1hug:
zor kadın elde edilebilmek için peşinden koşulan elde edilinilincede kaybetme korkusunu yaşatan kadındır bence şakkıdı
Benim gibi olan kadınlardır..................Zor kadın olduğum için ne avucumu yaladım ne de karşımdaki erkeği istemediğim için numara çektim...Karşısınkaki erkeği istemeyen zor kadın olur,avucunu yalamış demiş bir kaç kişi :))))))))))............Hiç sanmam........
Benim yapım böyle..Kendi kurallarım var....Kolay kolay ödün vermem..Neyi neden istediğimi bilirim,kendimi ezdirmem..Aksine eşim bana daha çok bağlandı...Şu an hayatını bana adamış durumda....![]()
ıyide sen zor kadın değilsin bu tarife göre, kişilikli kadınsın ve eeeevvvet böyle kadının daha çok kıymeti bilinir.
Tahminimce canın isterse evet canın isterse hayır diyorsundur yani sırf trip olsun diye nazlanan hayır diyen kadınlardan değilsindir, diye tahmin ettim kaydirigubbakcemile2
KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI,FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALIsüprizzzzz
Zor Kadin...zor edle edilen kadin demektir bana göre...
Bos laf salatalarina kanmaz....istediklerini cok iyi bilir...kendine güveni tam... yeri geldimi hanim hanimcik yeri geldimide sapina kadar delikanli olan bir kadindir...![]()
Benim gibi olan kadınlardır..................Zor kadın olduğum için ne avucumu yaladım ne de karşımdaki erkeği istemediğim için numara çektim...Karşısınkaki erkeği istemeyen zor kadın olur,avucunu yalamış demiş bir kaç kişi :))))))))))............Hiç sanmam........
ya insan korkuyor nasil davranacagini bilemiyor, mesela ben böyle düsündüm, eger evet dersem birseylere, ozaman dicek icinden bu nasil kiz hemen evet dedi der. veya nebiliyimmm. fazla naz asik usandirir, ama karsi taraf da öyle düsünürse diye korkuyor insan,
KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI,FETHİ ZOR FATİHİ BİR TANE OLMALIsüprizzzzz
Oohooo eskidenmiş o şimdi seçenekler o kadar bol ve kolay ki kim uğraşır zor kadınla kaydirigubbakcemile3
Zor kadın olayım derken avucunu yalar insan valla
Bence en güzeli kendin olmak kim yıllar boyu rol yapcak dimi ama
sertabın zor kadın şarkısındaki gibi sen adamın peşinde koşarken bulursun kendini valla :teselli: