- 1 Kasım 2021
- 4
- 5
- 1
- 44
- Konu Sahibi Zordazamanlar
-
Merhabalar annesi destek oluyormuş ben ise başlardım böyle bı durumda çok geçmiş olsun sizde başlayın eşinizle konuşun oda anlayışla karşılar başkalarından gelen maddiyatla nereye kadar inşallah biran önce iyileşir eşiniz Allah yardımcınız olsunArkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.
Kendi ruhsal sağlığınız için de çalışmanız daha doğru olur. Rabbim dayanma gücü versin, eşiniz tez zamanda iyileşsin inşallahArkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.
Oturup bunu eşiniz ile konuşun onun için çocuklarınız için bunu yapmak istediğinizi sorup fikrini alın annesi de destek oluyorsa çok güzel olur hem psikolojik olarak size de iyi gelir hasta bakıcı psikolojisi de ağırdır en az hasta kadar yıpranır insan hemde çocuklarınızın gelecegi için de güzel olur maddi şartlarınız değişir evin havası bile değişir valla malesef ki para her şey artık bu devirde Allah yardımcınız olsun eşinize de şifalar dilerimArkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.
Eşinizle konuşun çocuklar için çalışmak istiyorum ama çalışırken yanında olamayacağım için üzülüyorum senin onayın ile başlamak isterim diyin bence.Arkadaşlar benim eşim uzun zaman önce kaza yaptı. Şu anda evde felçli ama fizik tedavi devam ediyor çok şükür iyi gidiyor ama yolumuz uzun. 2 çocuğumuz var okula gidiyor. çok şükür artık sadece fizik tedaviye odaklandık hastane ameliyat hayati risk durumlarını geride bıraktık. Ben çocuklarla ilgilendiğim için çocukların okul dışında kalan zamanlarında eşimle ilgileniyorum , çocuklar gelince çocuklarla ilgileniyorum eşime de annesi bakıyor. Ama tahmin edersiniz ki bu işin bir de maddi boyutu var. Ailemiz destek ama dediğim gibi yol uzun çocukların evin ihtiyaçları derken neyi nasıl yettirecegimi bilemiyorum. Bir yanım tahsilim var ise gir çalış hem eşine daha iyi bakılır ( sadece ev işleri için yardımcı alsam bile büyük bir yük kalkar ) hem tedavi masraflari için bu kadar zorlanmayiz ( fizyoterapist özel ve seansi 400 TL) hemde cocuklarimin geleceğini düşünmem gerekiyor ( onların geleceğini kimsenin iki dudağı arasına bırakmak istemiyorum). Ama ise başlarsam eşime çok zaman ayiramam ve onu yarı yolda bırakmış gibi hisettiririm diye çok korkuyorum. Hepimizin başına gelebilirdi biliyorum ama benim başıma gelseydi eşimde mecbur bir zaman sonra çalışmaya baslayacakti. Sizden fikir almak istedim bunun için üyelik açtım şimdiden teşekkür ederim.
Kv nize "eşimin ne zaman ayaklanacağını bilmiyorum, çalışabilecek hale gelse bile eski tempoyu kaldırıp kaldıramayacağı meçhul. Ailemin geçimini, çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım. Evet hepimiz biraz zorlanacağız ama başka çaremiz yok" diyeceksiniz.Benimde mantigim hepinizle aynı fikirdeyim aslında bunun doğru olduğunu sizden de duymak iyi geldi. Dediğim gibi bakımı zor annesi yapabiliyor , yoruluyor ama evladım mecburum diyor . O hallerini de düşününce vicdanım sizliyor. Bunu onlara nasıl anlatılan bilmiyorum. Umarim eşim ve ailesi yanlis anlamazlar. Ama benimde iki küçük evladım var. Benim de Onlari düşünmem gerek. Hayat zor her şey pahalı ve önümüzü gormemiz gerek . Tekrardan çok teşekkür ederim hepinize
Benimde mantigim hepinizle aynı fikirdeyim aslında bunun doğru olduğunu sizden de duymak iyi geldi. Dediğim gibi bakımı zor annesi yapabiliyor , yoruluyor ama evladım mecburum diyor . O hallerini de düşününce vicdanım sizliyor. Bunu onlara nasıl anlatılan bilmiyorum. Umarim eşim ve ailesi yanlis anlamazlar. Ama benimde iki küçük evladım var. Benim de Onlari düşünmem gerek. Hayat zor her şey pahalı ve önümüzü gormemiz gerek . Tekrardan çok teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?