1.5 senedir biriyle cikiyorum seker hastasiydi bunu kabullenmistim ama babasinin akil hastasi oldugunu ogrendim tabi ailemde ogrendi oda evlenmeyo dusunuyoduk aracilarla aileyi arastirdi cocuk 10 numara ama o evde gelin durmaz babasi akil hastasi naptigi belli olmuyo falan demis babam bunu duyunca kararından vazgecti ve ben napicagini bilmiyorum sevgilimi seviyorum hic bi kötülüğü nu gormedim ayri evlerde oturcaz karsi karsiya evleri ama babasinin durumunun suan iyi oldugunu ve kimseye zararı olnadigi i istersen gelin tanisin olmazsa olmaz dedi ben suan kahtolmus bi haldeyom ailemi karsima alip pisman olmak istemiyorum ama o kadar zor durumdayim ki aglamaktan gozlerim siss ve napicagimi bilmiyorum bolur bana yardim edin
Sevgilinm seker babasi akil annesi tansiyon hastasıymis
çooooooooook zor bi karar bi tarafta gelecek bi tarafta vicdan.......... allah hayırlısını versin şunu yada bunu seç demeye dili varmıyo insanın çünkü bizinelerin beklediğini bilmiyoruz ama hayat ona bazı şeyleri erken göstermiş okadar

akıl hastalığı kalıtsal diye biliyorum ama vazgeç demek çok zor büyük bi vebal hemde çok büyük allah hayretsin