• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor karar :((((

1.5 senedir biriyle cikiyorum seker hastasiydi bunu kabullenmistim ama babasinin akil hastasi oldugunu ogrendim tabi ailemde ogrendi oda evlenmeyo dusunuyoduk aracilarla aileyi arastirdi cocuk 10 numara ama o evde gelin durmaz babasi akil hastasi naptigi belli olmuyo falan demis babam bunu duyunca kararından vazgecti ve ben napicagini bilmiyorum sevgilimi seviyorum hic bi kötülüğü nu gormedim ayri evlerde oturcaz karsi karsiya evleri ama babasinin durumunun suan iyi oldugunu ve kimseye zararı olnadigi i istersen gelin tanisin olmazsa olmaz dedi ben suan kahtolmus bi haldeyom ailemi karsima alip pisman olmak istemiyorum ama o kadar zor durumdayim ki aglamaktan gozlerim siss ve napicagimi bilmiyorum bolur bana yardim edin
Sevgilinm seker babasi akil annesi tansiyon hastasıymis

çooooooooook zor bi karar bi tarafta gelecek bi tarafta vicdan.......... allah hayırlısını versin şunu yada bunu seç demeye dili varmıyo insanın çünkü bizinelerin beklediğini bilmiyoruz ama hayat ona bazı şeyleri erken göstermiş okadar:31: şeker hastalığını okadar büyütmene gerek yok herkeste var ve çokta kabullenilmeyecek bişey değil

akıl hastalığı kalıtsal diye biliyorum ama vazgeç demek çok zor büyük bi vebal hemde çok büyük allah hayretsin:21:

şeker ,tansiyon artık herkeste var ve sorun edecek bir şey değil.Ama akıl hastalığını ben de sorun ederin,kalıtsal boyutu çok fazla.Kendi çocuklarım açısından tereddüt ederim

Ailemin korkusuda bu cocugun seker hastasi okursa nasil bakabilcen ikisine bizde hoc hastailik yok oyle cok ama kalitsal hastalik olunca kendini biraktim çocukları kendi ellerimle olume goturcekmis gibi hissediyorum

Miskokulum kesinlikle size katiliyorum seker hastaligi akil hastaligina nazaran biraz daha hafif kaliyor. Konuyu acan arkadasimiza da allah sabirlar versin. Gercekten cok zor bir durum. İnsallah her iki tarafin da mutlu olabilecegi bir ortak yol bulunur.

çooooooooook zor bi karar bi tarafta gelecek bi tarafta vicdan.......... allah hayırlısını versin şunu yada bunu seç demeye dili varmıyo insanın çünkü bizinelerin beklediğini bilmiyoruz ama hayat ona bazı şeyleri erken göstermiş okadar:31: şeker hastalığını okadar büyütmene gerek yok herkeste var ve çokta kabullenilmeyecek bişey değil

akıl hastalığı kalıtsal diye biliyorum ama vazgeç demek çok zor büyük bi vebal hemde çok büyük allah hayretsin:21:

Benimde sinavim buymus demkki dedim ayrildum ama oda birakmiyo biye bu zaman kadar vekledin o zaman diyo gozumun onunde kahrolmasini izlemek cok zor benim icin

Hastalık hepimizin başına gelebilir, bu konuda babanızı haklı bulamasamda ailenizi karşınıza almadan bir çıkış yolu bulmaya çalışmanizi öneririm.
Babanızı en azından tanısmaya ikna edebilme şansınız olmazmı? Belki fikri az da olsa değişip , evlilik fikrine alisabilir. Babanızda sizin kötülüğünüzü istemiyordur zaten.
Kolaylıklar dilerim.

Miskokulum kesinlikle size katiliyorum seker hastaligi akil hastaligina nazaran biraz daha hafif kaliyor. Konuyu acan arkadasimiza da allah sabirlar versin. Gercekten cok zor bir durum. İnsallah her iki tarafin da mutlu olabilecegi bir ortak yol bulunur.

Halasiyla tanistigimizin aksami ailem tepkisini kiydu dunde ayrildim ama vicdanenkotuyum halasida beni bi guzel anlatmis o da kotu durumda aileme nasil ddicem sindi diyo beni istemeyeni bende istemem diyo

Hastalık hepimizin başına gelebilir, bu konuda babanızı haklı bulamasamda ailenizi karşınıza almadan bir çıkış yolu bulmaya çalışmanizi öneririm.
Babanızı en azından tanısmaya ikna edebilme şansınız olmazmı? Belki fikri az da olsa değişip , evlilik fikrine alisabilir. Babanızda sizin kötülüğünüzü istemiyordur zaten.
Kolaylıklar dilerim.

Inan aklim artik hicbisey apmiyo kii

Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. Yuce Rabbim kalbinize gore versin.

Kalbim felc suan :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde iki yıllık sevgilim psikolojik hastalıklardan birine yakalandı ve ailesinde böyle bir genetik oldugunu biliyordum ama onun başına gelcegi aklıma gelmemişti ben de günlerce düşündüm ve ayrıldım aglayarak tabi hergün agladım beş altı ay sonra dayanamadım geri döndüm herşeyi göze almıştım onu o haliyle kabul ettim ilacını kullanıyodu daha iyiydi durumu sonra tansiyonu şekeri falan çıktı hiç umursamadım o hastalıgın yanında hiçbişey gibi geldiler ama o kadar değişmiştiki sanırım o hastalık onu yıprattı bana yaptıgı saygısızlıkların haddi hesabı yoktu herşeyden önce kendi geliyodu bencilleşmişti hepsi ilaçlar yüzündendi aniden sinirleniyodu abime bile laf ediyodu bana hakarete dayanan şeyler diyodu sonuç yine ayrıldık ama bu sefer vicdanım biraz olsun rahattı çünkü hastalığı yüzünden değil hareketlerinden dolayı ayrıldık oda bunu gayet iyi biliyodu defalarca özür diledi ama unutmuyorum yaptıklarını malesef..hakkında hayırlısı olsun canım

Keske bende oyle bisseysen ayrilsam rabiime kaldi jgerisi artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkınızda Hayırlısı Olsun Ayrılmışsınız,Ben Kararınızı Bir Nebze Doğru Buldum Neden mi?

Sizden 1,5 Yıl Babasının Hastalığını Saklamış Ve Ayrılmışsınız Bu Sebepten Sevgiliniz Diyorki Bunca Zaman Neden Devam Ettin İyi de Saklamışsın Be Adam Bilmiyormuşsun ki Bilse Onca Zaman Devam Etmezdin Bence Ailende Öğrenmiş Olurdu İş Bağlanmaya Gelmeden Ayrılırdınız.Ben Suçlu Buldum Sevgilinizi

Kaldı ki Kalıtsal Bir Hastalık Şizofren Siz Her Neolursa Olsun Evlenseydiniz Şayet Çocuk Yapmamalısınız.

Şeker Hastalığıda Genetik İlerde Sevgilinde Olucak Şeker Hastası Yemek Ve İlaç Saatlerinde Dikkat Etmek Şart Hayatın Onlara Endeksli Olucaktı.

Ne Malum Beraber Oturalım Demeyeceği Evlendikten Sonra Birde Bu Var,Şunu İyi Bilin ki Bu Tür Hastalığı Olan Kişilerle Evlenmek İsteyen Biri Çok Sabırlı-Fedakar-Özgürlüğüne Düşkün Olmayan Biri Lazım

Hakkınızda Hayırlısı Olsun Ayrılmışsınız,Ben Kararınızı Bir Nebze Doğru Buldum Neden mi?

Sizden 1,5 Yıl Babasının Hastalığını Saklamış Ve Ayrılmışsınız Bu Sebepten Sevgiliniz Diyorki Bunca Zaman Neden Devam Ettin İyi de Saklamışsın Be Adam Bilmiyormuşsun ki Bilse Onca Zaman Devam Etmezdin Bence Ailende Öğrenmiş Olurdu İş Bağlanmaya Gelmeden Ayrılırdınız.Ben Suçlu Buldum Sevgilinizi

Kaldı ki Kalıtsal Bir Hastalık Şizofren Siz Her Neolursa Olsun Evlenseydiniz Şayet Çocuk Yapmamalısınız.

Şeker Hastalığıda Genetik İlerde Sevgilinde Olucak Şeker Hastası Yemek Ve İlaç Saatlerinde Dikkat Etmek Şart Hayatın Onlara Endeksli Olucaktı.

Ne Malum Beraber Oturalım Demeyeceği Evlendikten Sonra Birde Bu Var,Şunu İyi Bilin ki Bu Tür Hastalığı Olan Kişilerle Evlenmek İsteyen Biri Çok Sabırlı-Fedakar-Özgürlüğüne Düşkün Olmayan Biri Lazım

babsının hastalıgını ben bılıyodum ama nedır neyın nesıdır bılemem ben hastalık yuzunden ayrılmak zor ınsanın vıcdanı sızlıyo

Soruldu mu bilmiyorum ailen şeker hastası olduğunu nerden öğrendi. ..
Babasinasa akıl hastası diyorsunuz bir adi yok mu hastalığının ilk defa akil hastası diye duyuyorum psikolojik rahatsızlık de ne bileyim hastalığın ismini söyle yazık akıl hastası deme

Benimde sinavim buymus demkki dedim ayrildum ama oda birakmiyo biye bu zaman kadar vekledin o zaman diyo gozumun onunde kahrolmasini izlemek cok zor benim icin

bizdede kalıtsal böbrek hastalığı var bende hastayım erkek arkadaşımda hepatit var napalım bitirmeye vicdanım el vermezki allahım mükafatını verir inşallah kararımın

Soruldu mu bilmiyorum ailen şeker hastası olduğunu nerden öğrendi. ..
Babasinasa akıl hastası diyorsunuz bir adi yok mu hastalığının ilk defa akil hastası diye duyuyorum psikolojik rahatsızlık de ne bileyim hastalığın ismini söyle yazık akıl hastası deme

şizofren dedı benımde pek bılgım yok ben demıstım sekr hastası dıye bu ayın sonunda aılesı tanımsya gelcektı bbam bılmıyomus meger seker hastası oldugunuarastırmaya baslamıstı odan da en yakın komsusu durumları kotu o evde gelın durmaz demıs babasının durumu cıdıı cocugun durumu cıdıı demıs suan ıyı dedı ama ben seker hastalıgı nerdır ne degıldır pek bılmıyorum o benı ıstemeyenı ben ıstemem dedı en son ben onu terk edınce oda kotu bendeee napıcagım bellı degıl ılerde cocuklarım olursa rısk tasıyo kı baskasıyla evlensemde olcak ama bılmıyorum kafam corba gbıı

bizdede kalıtsal böbrek hastalığı var bende hastayım erkek arkadaşımda hepatit var napalım bitirmeye vicdanım el vermezki allahım mükafatını verir inşallah kararımın

ınsallah canım benım gıbıı beter olmazsın ınsallah cok mutlu olursunuz aılen nasıl karsılıyo bu durumu

ınsallah canım benım gıbıı beter olmazsın ınsallah cok mutlu olursunuz aılen nasıl karsılıyo bu durumu

kimse bilmiyo bilmeyecekte kimsenin hasta diye ondan vebalı gibi çekinmesini istemiyorum gereken özeni arkadaşım kendi göstersin :31:

Back
X