• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor karar

free girl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
31
1
13
39
iyi geceler sevgili bayanlar .cok dusundum tasındım en son cogunluk fıkrı almaya karar verdım.ıkı senelik bı iliskım var ve en son noktaya yanı evlılık asamasına geldım.nıkah ıcın gun alındı alınıcak.benımse acıkcası kafam dumanlı. ah kaynana kaynana herkeste oldugu gıbı benımde sorunum.ılıskı suresınce sureklı uzak bır sehırdeydım o yuzden cok az zaman gecırmek nasıp oldu kaynanamla.sımdı onlardayım nıkah ıslemlerını baslatmak ıcın.yapsam mı yapmasam mı ? .bılıyorum aslında sımdıye kadar aklın nerdeydı dıyenlerde olucak.ama kabulumdur.yeter kı aklımda bı fıkır olussun.azcık anlatayım sorunu tabı yasamak ayrı ama yınede bı fıkır olusur sanırım aklınızda.kendım unıversıte mezunuyum kaynanamsa okumamıs bı hanımefendı .bu sebepten ne okuyana deger verıyo ne de bılıme.bı haftadır burdayım onların evınde.aramızda yasanan ufak tefek laf carpmalar bazen bu kadına karsı asırı ofke olusturuyo bende.kısa surede ne oldu dersınız belkı o da kabulum.soyle bır kac olayı anlatayım.orgu ısınden hıc anlamam bugun nısanlımın yengesı sende ogren dıye espırı yapıyo kaynanacıgım onun bısey ogrenmeye hevesı yok dıye lafa gırıyo.yanı bu kadın sureklı sankı bı dusmanlık bı kısas ıcınde .kendı meslegımle ılgılı bısey anlatıyorum hemen lafa gırıyo yok ben tv de boyle duydum yok soyle dıye.anında hıc zaman kaybetmeden o hemen muhabbete dalıyo benı rencıde etmek ıcın .nısanlım calısıyo bugun aksam eve geldı .ev soguk butun gun usudum durdum petegı de acmadı sevgılı kaynanam .aksama oksuruyorum nısanlım geldı neyın var dıyo bıraz usuttum sanırım dıyorum azcık oksuruyorum dedım.kaynanam kulak mısafırı oldu tabı.ogluna ne olmus dıyor.o da oksuruyo usutmus sanırım dedı.annesı hemen ne oksurmesı ya butun gun ben hıc duymadım dıyor.boyle ıste.aıle eskı kafalı.standart gelın profılı var kafalarında .gelın soyle olur gelın boyle olur.harıka bı meslegım var ve de karıyer pılanlarım. gel gor kı bu aıle standart 19 yuzyıl gelını beklıyo.daralıyorum bunalıyorum nısanlımla konusuyorum sakınlesıyorum.bılıyorum ne yapabılırım dıyo.onu da daraltıyorum.defalarca aılenın ıstedıgı gelın ben degılım dedım anlatamadım.malesef ve malesef ben ıs bulup baslıyana kadar kaynana yanında kalma gıbı bı durum var ısın en acıklı tarafı da bu.sımdı anılarım sevgım ve nısanlımın aılesının dusunce ucurumuyla basbasayım.yazı uzun oldu lutfen kusura bakmayın .sımdıden tskrler

Son düzenleme:
iyi geceler sevgili bayanlar .cok dusundum tasındım en son cogunluk fıkrı almaya karar verdım.ıkı senelik bı iliskım var ve en son noktaya yanı evlılık asamasına geldım.nıkah ıcın gun alındı alınıcak.benımse acıkcası kafam dumanlı. ah kaynana kaynana herkeste oldugu gıbı benımde sorunum.ılııkı suresınce sureklı uzak bır sehırdeydım o yuzden cok az zaman gecırmek nasıp oldu kayananamla.sımdı onlardayım nıkah ıslemlerını baslatmak ıcın.yapsam mı yapmasam mı ? .bılıyorum aslında sımdıye kadar aklın nerdeydı dıyenlerde olucak.ama kabulumdur.yeter kı aklımda bı fıkır olussun.azcık anlatayım sorunu tabı yasamak ayrı ama yınede bı fıkır olusur sanırım aklınızda.kendım unıversıte mezunuyum kaynanamsa okumamıs bı hanımefendı .bu sebepten ne okuyana deger verıyo ne de bılıme.bı haftadır burdayım onların evınde.aramızda yasanan ufak tefek laf carpmalar bazen bu kadına karsı asırı ofke olusturuyo bende.kısa surede ne oldu dersınız belkı o da kabulum.soyle bı kac olayı anlatayım.orgu ısınden hıc anlamam bugun nısanlımın yengesı sende ogren dıye espırı yapıyo kaynanacıgım onun bısey ogrenmeye hevesı yok dıye lafa gırıyo.yanı bu kadın sureklı sankı bı dusmanlık bı kısas ıcınde ya.kendı meslegımle ılgılı bısey anlatıyorum hemen lafa gırıyo yok ben tv de boyle duydum yok soyle dıye.anında hıc zaman kaybetmeden o hemen muhabbete dalıyo beı rencıde etmek ıcınnısanlım calısyo bugun aksam eve geldı .ev soguk butun gun usudum durdum petegı de acamdı sevgılı kayananam .aksama oksuruyorum nısanlım geldı neyın var dıyo bıraz usuttum snaırım dıyorum azcık oksuruyorum dedım.kaynanam kulak mısafırı oldu tabı.ogluna ne olus dıyor.o da oksuruyo usutmus sanırım dedı.annesı hemen ne oksurmesı ya butun gun ben hıc duyamdım dıyor.boyle ıste.aıle eskı kafalı.standart gelın profılı var kafalarında .gelın soyle olur gelın boyle olur.harıka bı meslegım var ve de karıyer pılanlarım. gel gor kı bu aıle standart 19 yuzyıl gelını beklıyo.daralıyorum bunalıyorum nısanlımla konusuyorum sakınlesıyorum.bılıyorum ne yapabılırım dıyo.onu da daraltıyorum.defalarca aılenın ıstedıgı gelın ben degılım dedım anlatamadım.malesef ve malesef ben ıs bulup baslıyana kadar kaynana yanında kalma gıbı bı durum var ısın en acıklı tarafı da bu.sımdı anılarım sevgım ve nısanlımın aılesının dusunce ucurumuyla basbasayım.yazı uzun oldu lutfen kusura bakmayın .sımdıden tskrler

Kac yasindasin canim? Nisanlin kac yasinda? Bu kaynanayla isin zor

İş nisanlinda biter. Onların lafiyla seni ezerse işin zor. Senin yanında olursa çok da takmazsin. Tabi inşallah evlendikten sonra ana kusuzu oluverenlerden çıkmaz nisanlin. Ve kesinlikle birlikte oturmamaya çalış.

erkekler farklı bayan gıbı fedakar degıl kı.bılıyorum her erkek bı rgun mutlaka aılem der.korkum da bu zaten.hem o arada kalıyo yuzu dusuyor bende uzuluyorum .

Kaynana ile mesafeli olursun olur biter ama ev ev ustune olmaz onun yaninda kalmamalisin

kayananamın mesafe anlasıyı yok ne yazık kı.ben yeterı kadar buna onem verıyorum ve sogukkanlı davranıyorum.ama kadın guya ona sarılan open gelın sevıyormus.ve tabı bu cumlenın altında yatan sey sen bana yalaka ol ben kaynanayım cunkı hal ve davranıslar bunu gosterıyo.ne yalan soyleyım ben kendımı asla kucultmem ve ezdırmem

bu da bı fıkır tabıkı bunu da degerlendırıyorum fakat bu surede kayanam mutlaka bızı ayırır artık ondan da adım gıbı emınım.

kayananamın mesafe anlasıyı yok ne yazık kı.ben yeterı kadar buna onem verıyorum ve sogukkanlı davranıyorum.ama kadın guya ona sarılan open gelın sevıyormus.ve tabı bu cumlenın altında yatan sey sen bana yalaka ol ben kaynanayım cunkı hal ve davranıslar bunu gosterıyo.ne yalan soyleyım ben kendımı asla kucultmem ve ezdırmem
Canim madem herseyin farkindasin neden bu gibi insanlara gelin gidiyorsun nisanlina goz dagi ver hatta ayril yani bn boyle yapmm de knsmkla olmaz bnm kaynnmda okumaamis ayni anlattigin gibi esimde bisi sylmyrr annecigine hep kavga edyrdk taki yurtdisina gelene kadar kynnm tr de kaldi ohhhhh valla bana sorarsan bilsydim boyle olcgni evlnmezdim ..

Canim madem herseyin farkindasin neden bu gibi insanlara gelin gidiyorsun nisanlina goz dagi ver hatta ayril yani bn boyle yapmm de knsmkla olmaz bnm kaynnmda okumaamis ayni anlattigin gibi esimde bisi sylmyrr annecigine hep kavga edyrdk taki yurtdisina gelene kadar kynnm tr de kaldi ohhhhh valla bana sorarsan bilsydim boyle olcgni evlnmezdim ..

farkında oldugum ıcın suan gelın olma heyecanı yerıne kafa bulanıklıgı yasıyorum.nasıl bı tıptı kayananız acıkcası merak ettım

Sarılıp öpmekte içten gelen bişeydir. Madem öyle istiyo ona göre davranıcak o zaman. Kendini sana sevdiricek. Yoksa o sana iyi davranmasın sende annecim annecim de nerde görülmüş bu?

son cümlelere kadar, gayet normal karşıladım. normalden kastım; birbirini hiç tanımayan kişiler bır evde 1 hafta durursa ufak tefek problemler yaşanması olağandır. bu gelın kayınvalıde degıl, herkeste olabılen bır alışma surecı. çok abartı durum gıbı gormemıstım. fakat;'' bırlıkte de oturabılırız'' dıye cumlenızı gordugumde, asıl sorunun o olabılecegını anlamam zor olmadı.
bence suanki hal ve davranıslar degıl de gelecekteki duzenınız hakkında karar vermenız daha sağlıklı olacaktır fıkrımce.

yazınızı okudugumda ıcımden ıste buuuuuuuu dıye bı ıstemsız ses cıktı .mesele bu vermeden almak.evlılık oncesı stress ınsana yetıyor.ben ondan destek beklerken sureklı benden sevgı beklıyo.bakın neden dedım bunu anlatayım.ılk gunden berı bana asla kızım gelınım demez ısmımı der hele bır de yalnıs der .defalarca benım ısmım su dıye uyarıda bulundum fakat hıc etkılemedı banamısın demedı.benden anne dememı bekler.neden ama?bunu da aklım almıyo mesela

yazınızı okudugumda ıcımden ıste buuuuuuuu dıye bı ıstemsız ses cıktı .mesele bu vermeden almak.evlılık oncesı stress ınsana yetıyor.ben ondan destek beklerken sureklı benden sevgı beklıyo.bakın neden dedım bunu anlatayım.ılk gunden berı bana asla kızım gelınım demez ısmımı der hele bır de yalnıs der .defalarca benım ısmım su dıye uyarıda bulundum fakat hıc etkılemedı banamısın demedı.benden anne dememı bekler.neden ama?bunu da aklım almıyo mesela
İyi de daha nikah yok, anne demeseniz ne olur ki? Ben nişanlımın annesine demiyorum mesela, o da bizimkilere demiyor.

Atamanız ne zaman bekleniyor? Ben olsam önce atanır sonra evlenirdim. Eğer siz atanana kadar kaynana sizi ayırırsa da bu nişanlınızın basiretsizliği olur anca.

Back
X