zor karar :(

cilekrecelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
77
16
88
29
Merhabalarr.Erkek arkadaşmla ciddi düşünüyoruz uni bitmesini bekliyoruz evliliik adımları için. Fakat o arada içki içiyo ama sapitmiyo şahit oldum telefonda falan. Benim annem ise içki hiç kullanmayan birini istiyo.babamda gençken kullanmıs suan sorun olmuyo ama ilerde bunu nasıl halledicem tanıştırirken fikir verin lütfen :-/

içki meselesini kafaya takarsan sorun olur.Takmazsan her gün içmiyor ya bu adam annene bahsetmek zorunda değilsin.sapıtmıyor da demişsin.seni asıl endişelendiren ne?

Annenizin içmeyen damat istemesinin özel bir nedeni var mı? Sonuçta bunun nişanı var, düğünü, eğlencesi var, saklayın desem boşuna, elbet ortaya çıkacak hehe

içki meselesini kafaya takarsan sorun olur.Takmazsan her gün içmiyor ya bu adam annene bahsetmek zorunda değilsin.sapıtmıyor da demişsin.seni asıl endişelendiren ne?

Onunla konuştum bunu oda soylemeyiz dedi. Benide rahatsız etmiyor arada içiyor sonuçta ama evlilik gibi ciddi bi kararda gizli saklı olsun istemedim

Annen mi evlencek..?
İçki içip sapıtıp sapıtmamak mı önemli senın için?
Evde mi içecek..dısarda mı?
Senden de ona uymanı bekleyecek mi?
İçkiye verecek paranız olcak mı?bogazınızdan mı kesecek?
Hepsınden onemlisi sen içki içen koca istiyor musun?

Annenizin içmeyen damat istemesinin özel bir nedeni var mı? Sonuçta bunun nişanı var, düğünü, eğlencesi var, saklayın desem boşuna, elbet ortaya çıkacak hehe
Dedemden zamanında bıraz çekmiş parayi hep içkiye yatiriyormus. Bu nedenle vazgeçemem ondan ama annem işte aklım karisiyor

Suan öğrenci canı istediği halde almiyor parası yetmediği için. Evde içsn dışarı tehlikeli

Açıkçası sorunların çoğu karşılıklı adam gibi konuşamamaktan kaynaklanıyor. Eğer sevgiliniz konusunda ciddiyseniz annenizle tanıştırın önce, anneniz eğer severse içki konusunu açıp arada bir kaç kadeh içtiğini ama sorun olmadığını vs. söylersiniz (tabi adamı içkiliyken gözünüzle de görün, telefonda bir şey anlaşılmaz). Eğer anneniz sevgilinizi sevmezse o zaman içkiye kıyasla daha büyük bir endişe kaynağınız olabileceğini söyleyebilirim. O zaman sıra içkiye zaten gelmez hehe

Onunla konuştum bunu oda soylemeyiz dedi. Benide rahatsız etmiyor arada içiyor sonuçta ama evlilik gibi ciddi bi kararda gizli saklı olsun istemedim
o sizin özeliniz.sorun oluşturacak bir durum varsa tabi ki söyleyin ama hiç yoktan annenizin tepkisini çekmeyin.

Benim sevgilim geleceğimiz hakkında tek sorunu bu olarak görüp evlensem mi evlenmesem mi ikilemine düşse tek bişe derim: Kapı orada çıkarken kapat lütfen.

Bunlar ahiret sorusu gibi olmamış mı? Bunları evlenmeden önce %100 doğru cevaplayabilecek birisi varsa düğününde benden ona tam altın : )

Tanışıyorlar suan ama ilişkimizi bilmiyor sadece benim onu sevdiğimi biliyor. Şuan Seviyo iyi biri diyo.icki konusunu söylediğimde direk Hayır olmick der diye korkuyorum onu bırakmam ama annemi de uzemem

Benim sevgilim geleceğimiz hakkında tek sorunu bu olarak görüp evlensem mi evlenmesem mi ikilemine düşse tek bişe derim: Kapı orada çıkarken kapat lütfen.
Zaten bitirmeyi düşünmüyorum Rabbim yazmadiysa.annem üzülsn istemedigi bi evlilik olsun istemiyorum

Tanışıyorlar suan ama ilişkimizi bilmiyor sadece benim onu sevdiğimi biliyor. Şuan Seviyo iyi biri diyo.icki konusunu söylediğimde direk Hayır olmick der diye korkuyorum onu bırakmam ama annemi de uzemem

Oooo... Bayağı karışık durum. İçkiye gelene kadar çözülmesi gereken bir ilişki ağı var. Anneniz şu an seviyor olabilir de çıktığınızı öğrenince bir anda sevmeyebilir. Benden söylemesi : )

Sevdiğimi bildiği halde okulda görüşmeye bişey demiyor.doğum günümde falan hediye aldı annem bunları da biliyor oda benden hoşlanıyor olabilir diyorum ama ters tepki vermiyor sadece bekle sen falan diyor

Siz bence evlenmeye niyetlendiğinizde adam akıllı annenizle tanıştırın, konuşun. Ortada bu kadar bilinmez varken ne olacağını kestirmek güç. Dinsel nedenlerle ya da mesleki nedenlerle aileler tarafından karşı çıkılan fakat düzgün ilerleyen bir sürü evlilik var. Yeter ki önce siz ne istediğinize karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…