- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
1.5 senemi verdiğim birlikte yediğim içtiği , uyuduğum , parmağıma taktığı yüzüğü gururla taşıdığım adam bambaşka biri oldu . Annemden , babamdan uzakta annem babam oldu . Hasta oldum başımda bekledi . Ama değişti . Hep azarladı , sen çok güzelsin kapı dışarı çıkma dedi , tayt giyme , dar giyme dedi . Eyvallah dedim . Dedikçe coştu. Sevdikçe coştu . Sahibim değildi sevgilimdi . Anlayamadı .
Hala çok seviyor biliyorum . Ben onun canıydım , nefesiydim . Hala da öyle biliyorum ..
Ve bitti . 3 gün oldu . Arabasını gördüm bugün evin önünde sonrada kendini . Öfkeyle baktım . İçim sızladı . Başıma üşüşen leş kargalarına kendi elleriyle verdi . Ne acaip bir boşluk bu . İlk gördüğüm ilgiye kayacakmışım gibi . Korkuyorum .
Nasıl başedeceğim bununla . Evden dışarı çıkamıyorum her yer o . Kanatlarım kopmuş gitmiş gibi
Hala çok seviyor biliyorum . Ben onun canıydım , nefesiydim . Hala da öyle biliyorum ..
Ve bitti . 3 gün oldu . Arabasını gördüm bugün evin önünde sonrada kendini . Öfkeyle baktım . İçim sızladı . Başıma üşüşen leş kargalarına kendi elleriyle verdi . Ne acaip bir boşluk bu . İlk gördüğüm ilgiye kayacakmışım gibi . Korkuyorum .
Nasıl başedeceğim bununla . Evden dışarı çıkamıyorum her yer o . Kanatlarım kopmuş gitmiş gibi