Zor oldu ama bitti

Ablam kıskançlığı kendinden başka bir şey düşünmemesi bizi bu hale getirdi . Hep kendi . Karnı acıkıp gecenin 3ünde beni uyandırıp yemek yaptırdığını biliyorum ben :( . Ankaralıyım ben dışadönük belki biraz uçarı ... Küçücüktüm üni, geldiiğimde 17 yaşındaydım . Elim kolum o olmuştu :( Şimdi napıcam ben :(

Ben 20 o 22 yaşında canım

Bencil bir kadar da düşüncesiz ve duyarsız...
Acıktıysan acık bana ne.Git zıkkımın kökünü ye.
Ne diye mis gibi uykudan edersin hayret birşey.
Senin üzerinde tam bir hakimiyet baskınlık kurmak istemiş.

Aşırı kilolu hep bunu öne sürdü . Bütün arkadaşları '' Bu kız sana fazla '' dedikçe iyice kontrolden çıktı manyak ...

Tek düşündüğüm şimdi tekrar nasıl alışacağım ... :(

Alışacaksın güneşim
Unutacaksın zamanla.Yaran kabuk bağlayacak.
Şimdi çok taze ayrılığın böyle düşünmen doğal.

Zaten 15 gün falan kaldı vizelerime . Yıllar sonra ilk kez onsuz bir doğumgünüm olacak 5 Nisanda :) .

Tek derdim aşk olsun inşallah bir ömür Allahıma binlerce kere şükür bugünüme orası muhakkak :)

Bu boşlukta gidip abuk sabuk bir adama kapılmaktan korkuyorum

Çok da az kalmış canım ya...

Derslerine odaklan.Hiçbirşey olmadı say.

Benim bildiğim güneş istikrarlıdır kararlıdır başarır.Bu vizelere odaklanıyorsun ve hepsini veriyorsun bebeğim.

Şimdilik o güzel yüreğinn kapılarını kapatıyorsun.Kendini toparlayana kadar da açmıyorsun.

Yeni bir aşka yelken açmak için zamana ihtiyacın var.

Kendini bu kadar güzel , ama gerçekten bu kadar güzel yani, anlatabilen biri. Sözcükleri seçişi bile bu kadar iyi biri her şeyin üstesinden gelebilir.
Şiir yazar mısın ?
Sen de, benden bir şey hissettim.

Bu şekilde hayatı geçiremezdin, bıkardın. Zaten eninde sonunda bitecekti senin açından, kararını daha erken bir zamanda uygulamaya sokmuşsun ki bu daha iyi bence. Ne kadar vakit geçerse o kadar zor koparsın. Bu forumda da görüyoruz böyle olup da evlenen bayanları, sonradan eşleri iyice manyaklaşıyor, pişman oluyorlar. Daha geçen gün vardı bir bayanın konusu zorla kapanmış falan. Oku istersen.

Şu an bilgisayarın ekranında iki gözüm iki çeşme fotoğraflarımızı siiliyorum . Her fotoğrafta bir kez daha helal ediyorum hakkımı . Bir kez daha affediyorum onu . İçimdeki zehri akıtmak için ağlıyorum sayfalarca . Diyor ya Sezen Aksu '' Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor ... ''

Yarından itibaren söz derslerime çalışıcam 13 dersimin 13ünü de vericem :) Yeni biri yok dua edicem :) Bu üzüntüyle 4 kilo verdim 58 oldum incecik görünüyormuşum öyle dediler :) .

Şiir değil de yazarım deneme gibi :) çok da okurum .

Not : Bu arada az önce aradı evinin önüne gelicem konuşalım dedi . İnicem aşağı . Ne söylicek çok merak ediyorum .

sanırım yeni ayrılmışsınız.. sıcağı sıcağına silinen fotoğraflar, atılan hediyeler bir süre sonra eğer barışırsanız canınızı daha çok yakabilir, büyük pişman olabilirsiniz.. bence önce acınızı yaşayın, ağlayın sızlayın, haykırın.. daha sonra gerçekten onsuz yapabileceğinize inanıyor ve kesin olarak onu unutmaya karar veriyorsanız bunları yapın.. size yaptığı bencillikler gerçekten can sıkıcı, aşırı derecede kıskançlıkları da kabul edilebilir gibi değil ama bence halledilemeyecek şeyler de değil.. ikinizde belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız, bağırıp çağırmadan, birbirinizi kırmadan bu konuları enine boyuna konuşup ortak noktalarda kararlar alabilirsiniz mesela.. inşallah mutlu olursun canım onunla veya onsuz.. son olarak sakın boşlukta kalıpta yeni bir ilişkiye kapılma, bu kadar güçsüz olmamalısın, biri olmadan yapamam kadınlarından olma sakın.. kendi kendine yetebil ve yaşayacaksan da acını yalnız yaşa.. onu unutmak adına başkalarının hayatlarına girip onları da üzme.. hem kendine hem onlara çok büyük haksızlıklar yapıp, günahlarına girersin.. güçlü ol..

Back
X