Zor zamanımda sonra arayacağım deyip ortadan kaybolan dost…

karamsargirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
176
60
18
Merhaba hanımlar. Bir konuda aklıma bir şey takıldı hemen konuya gireceğim.
İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Bu olay 1 ay önce oldu ve 1 ay oldu hâlâ ortada yok.
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir

kendisi mutluyken sizin mutsuzluğunuzla kendini aşağı çekmek istememiştir. tabii gerçek arkadaşlığın tanımı bu mudur, değildir elbette. siz değerlendirin artık. iletişimi kesmek mantıklı olan
O kadar üzüldüm ki. Beni arkadaşım ağlayarak arasaydı kalkıp o dakika yanına giderdim böyle değer veriyorum dostlarıma çünkü..

Ben beni arayanı ararım soranı sorarım. Benzer şeyleri yaşadım. Arkadaş dediğim insanı sildim kafam rahatladı. Kendi kötü gününde yanına arayan ama ihtiyaç anında yanında olmayan insan ne arkadaştır ne dosttur.
çok haklısınız. kötü günümde yanımda yoktu bundan sonra olmasa da olur

Silmem niye sileyim.
Sadece mesafemi bilir zorunda yanında olmadığını hatırlarım.
Böyle durumlarda yanınızda kimin olmadığından ziyade kimler vardı onlar bakıp odaklanın çevrenizi değiştirin.
evet o zamanlarda yanımda olanlarla görüşüyorum sürekli olarak

Eğer sürekli erkek arkadaş konularından bahsediyorsanız (özellikle sürekli ayrılıp barışmalıysa) sıkılmış ve dinlemek istememiş olabilir. Eğer kendisi de sürekli erkek arkadaşını anlatıyorsa siz de onu dinlemezsiniz.
Aslında buluşup oturduğumuzda yüz yüze konuşuyorduk ilişkiler hakkında. İlk kez ağlayarak aradım ayrıldığım için sonrada kayboldu zaten.

Siz ona dost olmuşsunuz ama karşılığını görememişsiniz.Haklı olarak içerlemişsiniz.Zor anınızda sizi dinleyecek kadar vakit ayırmıyorsa
Bence silmeniz yerinde olur

İlişkim bittiğinde çok yakın bir kız arkadaşımı ağlayarak görüntülü aramıştım. Daha sonra kapatmam gerekti kapattım. Tekrar aradığımda ise aile konferansındayım seni sonra arayacağım kuzum dedi ve vın turizm..
Onunla bir çok ortak şeyimiz vardı. Onunda hayatında biri vardı ve benim hayatımdaki ilişki gibi güzeldi. O bana anlatırdı her şeyini ben ona. Kendisinin her daim yanında oldum. İyi kötü. Fakat o hâlâ 1 ay oldu beni bir kere bile arayıp sormadı. Yazmadı da. Şuan sevgilisi ile mutlu mutlu pozlarını paylaşıyor görüyorum ve beni umursamayışına üzülüyorum.
Hâlâ silmedim. Sizce napayım? Siz olsanız napardınız? Ben mi çok abartıyorum düşünceleriniz nedir
1 aydır hama
1 aydır hiç aklına gelmeydiyse sizin onda bir kıymetiniz değeriniz yoktur insan hiç müsait bile olamasa vakit bulur sevdiği arkadaşı için Bnm bildiğim bu böyledir son karar sizin ama kendinizi ağırdan satın tavrınızı belli edin

1 aydır hama

1 aydır hiç aklına gelmeydiyse sizin onda bir kıymetiniz değeriniz yoktur insan hiç müsait bile olamasa vakit bulur sevdiği arkadaşı için Bnm bildiğim bu böyledir son karar sizin ama kendinizi ağırdan satın tavrınızı belli edin
öyle yapacağım zaten aramayada yüzü yoktur artık

1 aydır vakit bulamayan, aklına bile gelmeyen biri sizin ne arkadaşınız ne de dostunuzdur. Sadece siz onu arkadaş kabul etmişsiniz. Bundan sonra asla aramayın. Belki bir gün o arar sizi o zaman da hemen geri arıyacağım seni demiştin şu kadar ay oldu hayırdır beni aratan sebep ne? Diye sorun

Engellerdim

asla ilişkisini kıskanmıyorum ama benim ayrıldığımı bile bile sevgilisiyle olan paylaşımlarına devam etmesi çok üzüyor beni….
Ben kendi dostum dediğim arkadaşımla düşünüyorum da birgün sonra bırak aramayı yanına giderdim
Arkadaşınız biraz bencil sanırım bunu da yeni anlamış oldunuz
Bnm hayatım yolundaysa gerisi beni ilgilendirmez mantığındaki sanıırm

Bu tarz problemleriniz sık mı olur sıkılmış olabilir.. doğruluğu yanlışlığı tartışılır o ayrı
yok aslında problemli bir ilişkim yoktu hep mutluyduk arkadaşımada mutlu şeyler yansıtırdım yüz yüze görüştükçe hatta son konuştuğumuz gün o konuştu hep

Neden ağlayarak arıyorsunuz ki?
Normal arasanız iç dökmek için sonra içinizi dökerken kendinizi tutamayıp ağlasanız neyse ama neden ağlarken arıyorsunuz?
Ağlarken aramak gelir mi insanın aklına sevgilisi gitti diye.
Sizin kendisini dibe çektiğinizi düşünmüş olabilir bir de onun tarafından dinlemek lazım.

Back
X