Merhaba bunları yazmak benim için kolay olmayacak ama yazıcam belkı çok kotu yorumlar gelecek sen fakesin belki başka şeyler ama artık anlatmam lazım. Sımdi benim çok sorunlu bir çocukluğum geçti. Annemle babam birbirini sevmezdi. Sevilmeyen bir ailede büyüdüm. Çocukken baya sorunluydum. Bunları neden anlatıyorum bilmiyodum ama taşıyamıyorum. Neyse bütün sene depresyon üzüntü ve sıkıntı ile geçti koskoca 18 sene birbirini sevmeyen insanlar arasında. Babamı bende sevmezdim. Yalan yok çok kotu davranışları vardı. Kahveden çıkmazdı parayı oraya verırdı evde ekmek olmayan günler oldu falan baya kötü şeyler oldu ama maalesef hatırlayamıyorum . Bazı şeyler beynım silmiş. Ve en kötüsü yaşandı bır gün intihar etti. Ve ben hiçbir şey hissetmedim. Hiç canım yanmadı. Çünkü bızım ilişkimiz önceden olmuştu. Hani olmesı bir şeyi degiştirmedi. Sadece beden olarak yanımfan ayrıldı. Ben bunları kimseye anlatmadım anlatamadım. Hatta bır konu açmıştım bu konuyu açıklayacaktım ama açıklayamadım. Şimdii o zamnlar dert olmayan şey gözüme dert oluyor. Beni sevse intihar etmezdi diyorum. Demekki beni sevmemiş.