• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Ben hakkaten anlamadım:44:
Arkadaş evlimiymiş yoksa boşanmışta bu polisle mi tanışmış..
Evliymişse vajinismusu kocasıyla değil de nasıl polisle yenmiş:31:

Anlamaya çalışma zaten. Bir sürü tezat var işin içinde.
Bildiklerimiz:
1. Polis
2. Zoraki birliktelik—sonradan ısınılmış ama adı ayrılınca zoraki
3. Vajinamusu yenmiş—kimle meçhul
4. Medeni durum meçhul—ayrılmış sanırım.
5. Kandırıldığını savunuyor işte.

nasıl yani bekar olmamasıyla alakası ne?
evli de değil..yani bekar olmayınca daha açık bakire olmayınca tecavüz hafifletici mi oluyor?

bakire bir kız olunca bizim toplum baskısı yüzünden işler değişirdi, kız bunalıma girer intihara kadar giderdi bekaretini bu yolla kaybetmek empati yapabilirseniz duygusal olarak çok ağır bir durum... ortada tecavüz yok bunu anlayın... sadece karşısındakini kırmamak için birlikte olmuş ama pişmanlık yaşamış daha nasıl anlatılır bilmem ki...

bakire bir kız olunca bizim toplum baskısı yüzünden işler değişirdi, kız bunalıma girer intihara kadar giderdi bekaretini bu yolla kaybetmek empati yapabilirseniz duygusal olarak çok ağır bir durum... ortada tecavüz yok bunu anlayın... sadece karşısındakini kırmamak için birlikte olmuş ama pişmanlık yaşamış daha nasıl anlatılır bilmem ki...

Tecavüz zaten yok.. kırmamak için mi, yoksa ikili bir ilişki 2 kişilik yaşanır birlikte karar verdikleri için mi? Bence bu kısmı bilemeyiz. Bazıları cinselliği erkeği elinde tutmak için kullanır, bazıları görev bilir. Bu açıdan kırmamak için diyebiliriz. Ama genelde isteklidir. Diğer türlü olsaydı yani bakire olsaydı da bence sonuç değişmez pişman olacaksa yapmadan önce iyice düşünecek. Son pişmanlık fayda etmez demiş atalar.

konu sahıbı ortaya dalga geçilsin diye bi mevzu atmış gibi sanki..
kadın derdını yazmıs arkadaslar,bukadar geyık çevirilecek yada dalga geçilecek birsey oldugunu düşünmüyorum..
isteyerek yada istemeyerek yaşadıgı olaydan ötürü o bu kadar incinmişken,sizlerin hemcinsinize sırf gec cvp yazıyo yada kendını tam ıfade edemıyor diye bukadar yüklenmenız hiç hoş degil..
şu mubarek ramazan gününde soyleyecek sozunuz yoksa yorum yapmazsınız
varsa da güzel bi dille yazarsınız..
bu neder yahu sayfalarca geyık..
konu sahıbı arkadass,senı tanımam etmem,bence bu sohbetlerle hiç ugrasma konunu kapattır kafan rahat etsın bu ne yahu

]Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Re[/COLOR]smen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi konuya baktığımda burada açık açık zorla beraber olduğunu yazan biri var. ve bu bir değil. her defasında zorla oldu yazmış. bu ne demek peki. biriyle zorla cinselliğin anlamı tecavüzdür.
konu sahibi bu mesajdan sonraki mesajlarında 2 kelimeden fazla yazmamış. insanlarda bundan çıkardıkları şeye göre yorum yapmışlar.
eğer açıklama adam gibi olsaydı yazanlarda ona göre yazarlardı.
ha olay zorla olmadıysaki bu mümkün değil. ilki olurda diğerleri nasıl olur.

demekki bu bir beraberlik ve yaşananlarda her 2 tarafın rızasıyla olan şeyler.
konu sahibi 2 sene önce evliymiş ama ayrılmış. vajınusmus konularına yazmış o dönem. sonrada boşanmış. ayrıldım yazdı çünkü. demekki bu polisle tanıştı ayrılınca.

Garden allah razı olsun sendende konuyu kapatıcam hatta üyeliklertende çıkıcam anca dalga geçtiler benle kim kınıyorsa allah başına versin bişey demiyorum.Nasıl çıkıcam burdan garden?

Garden allah razı olsun sendende konuyu kapatıcam hatta üyeliklertende çıkıcam anca dalga geçtiler benle kim kınıyorsa allah başına versin bişey demiyorum.Nasıl çıkıcam burdan garden?

yetkılılere mesaj at canım muneye olabılır konumu kapatmak ıstıyorum diye..
ve sana tavsıyem eger bı konu acarsan mumkun oldugu sürece musaıt bı anında aç ki,gelen yorumlara cevap yazabılesın,eger sen konuna sahıp çıkmazsan,yaşadıkların böyle dalga konusuna çevrilir..
selametle..

yetkılılere mesaj at canım muneye olabılır konumu kapatmak ıstıyorum diye..
ve sana tavsıyem eger bı konu acarsan mumkun oldugu sürece musaıt bı anında aç ki,gelen yorumlara cevap yazabılesın,eger sen konuna sahıp çıkmazsan,yaşadıkların böyle dalga konusuna çevrilir..
selametle..

Tecavüz istem dışı olan bir şeydir. Hiçbir kadın dalga geçmez bununla.
Ama istekli olup da tecavüze uğradım diyorsa ki her defasında zorla oldu diyorsa bu mizaha gerçekten malzeme olur.
Bir tek siz bu şekilde yorumladınız, ben de size hayret ettim.

ama bu mübarek ramazanda beddua etmezsen daha güzel olmaz mı:50: insanlar soruları sordu.
tecavüz bir den fazla olabilen bişi değildir. eğer yanlış anlaşıldıysa yorum yaparsın. kötü yorum yaptım/yaptık/yaptılar ise herkes yazdığından utanmış olur.

Tecavüz zaten yok.. kırmamak için mi, yoksa ikili bir ilişki 2 kişilik yaşanır birlikte karar verdikleri için mi? Bence bu kısmı bilemeyiz. Bazıları cinselliği erkeği elinde tutmak için kullanır, bazıları görev bilir. Bu açıdan kırmamak için diyebiliriz. Ama genelde isteklidir. Diğer türlü olsaydı yani bakire olsaydı da bence sonuç değişmez pişman olacaksa yapmadan önce iyice düşünecek. Son pişmanlık fayda etmez demiş atalar.
aynen sırf kendini bu şekilde anlatamadı diye irdeleyip konuyu geyiğe vurdurulmuş iyice... aynı dakikalarda birçok msj atılmış... dinlemeyi bilmiyoruz malesef :/
bakire olsaydı sonuç size göre değişmeyebilir ama başka bir genç kız için farklı olabilir sonuçta bizler bakireliğin evlenene kadar korunması gerektiği düşüncesi ile yetiştiriliyoruz... bu yüzden bir genç kızın bakireliğini bir erkeğe teslim etmesi hafife alınacak bir durum değil GENEL OLARAK. Ama başından bir evlilik geçmiş bayan neyin ne olduğunu çok iyi bilir... bu yüzden sonuç olarak ben de aynı yere bağladım, kandırılmışsınız umarım bir daha aynı hataya düşmezsiniz diye...

Tecavüz istem dışı olan bir şeydir. Hiçbir kadın dalga geçmez bununla.
Ama istekli olup da tecavüze uğradım diyorsa ki her defasında zorla oldu diyorsa bu mizaha gerçekten malzeme olur.
Bir tek siz bu şekilde yorumladınız, ben de size hayret ettim.

iyi okursanız tecavüze ugradım diye bi kelıme kullanmamışş
ben burda konu sahıbının tecavüze ugradımdan çok,,sevgime yenıldım zorlamasıyla bırrlıkte oldum ve bunun devamı bu şekılde geldi..ancak bir zaman sonra bana sırtını döndü ve pısman oldum seklınde algıladım..
herkes yazışma diinde,konuşurken oldugu gibi kendını ıfade edemeyebılır,hanımın ne iş yaptıgını ya da hangı şartlarda yazdıgınıda bılmıyoruz,her an ondan bakamamışta oalbılır..keza bu konuda daha dıkkatlı olmasını bende söyledim..
yargılarken,sorgularken,yorumlarken biraz daha empati lütfenn...
hepımız bayanız ve hemcınslerımıze biraz daha nazik davranalım..

Canım bir ilişki yaşamışsınız ve bitmiş. Sen cinsellik kısmına pek girmek istememişsin ama o zaten evlenecez, seviyorum, aşığım, deli oluyorumla seni bunu yaşamaya ikna etmiş. Bir süre sonra da basmış gitmiş. Sen de kabullenemiyosun. Bunlar şerefsiz uçkuru bozuk adamların yalanları malesef ama böyle bir adamla zararın neresinden dönülse kardır diye düşün.. Bundan sonrası için cinselliği adamların vaadleri için yaşama, kendin sevdiğin, istediğin ve özel olduğunu düşündüğün için yaşa. Bir de boşluktan fazla bişey hissetmediğin halde biraz kendini sen de zorlamışsın. Bunu da yapma. Kendini daha fazla hırpalama iyki gitmiş bence. Kimbilir belki de zorla sevmeye çalıştığın bir adam yerine onsuz olamadığın bir adamla beraber olursun. Hayatın götürürken ne getireceği belli mi olur? Kimseye de kızma başta o kadar belirsiz yazmışsın ki anlaşılmamışsın sanırım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahıbı ortaya dalga geçilsin diye bi mevzu atmış gibi sanki..
kadın derdını yazmıs arkadaslar,bukadar geyık çevirilecek yada dalga geçilecek birsey oldugunu düşünmüyorum..
isteyerek yada istemeyerek yaşadıgı olaydan ötürü o bu kadar incinmişken,sizlerin hemcinsinize sırf gec cvp yazıyo yada kendını tam ıfade edemıyor diye bukadar yüklenmenız hiç hoş degil..
şu mubarek ramazan gününde soyleyecek sozunuz yoksa yorum yapmazsınız
varsa da güzel bi dille yazarsınız..
bu neder yahu sayfalarca geyık..
konu sahıbı arkadass,senı tanımam etmem,bence bu sohbetlerle hiç ugrasma konunu kapattır kafan rahat etsın bu ne yahu

konunun en başında yardımcı olmak isteyenlere verdiği cevaplar muhabbeti bu hale getirdi, burda kimse kimseye yüklenmek amacıyla bir şey yazmadı :34:

kimse kınamadı, kınadığını sandığın kişilerin çoğu eminim sevgilisiyle ilişkiye girdikten sonra ayrılsa "ilişkiye girdim, seviyordum adamı" der cesurca :ssz: sen kim kınıyorsa Allah başına versin diye de buradaki kadınların ilişkilerinin-evliliklerinin biteceğini sanmıyorum :27: sabahtan beri konuna yazanlara bir beddua etmeler vs :37: tamam canım her sonuna kadar haklısın, oldu o zaman görüşürüz :23:

aynen sırf kendini bu şekilde anlatamadı diye irdeleyip konuyu geyiğe vurdurulmuş iyice... aynı dakikalarda birçok msj atılmış... dinlemeyi bilmiyoruz malesef :/
bakire olsaydı sonuç size göre değişmeyebilir ama başka bir genç kız için farklı olabilir sonuçta bizler bakireliğin evlenene kadar korunması gerektiği düşüncesi ile yetiştiriliyoruz... bu yüzden bir genç kızın bakireliğini bir erkeğe teslim etmesi hafife alınacak bir durum değil GENEL OLARAK. Ama başından bir evlilik geçmiş bayan neyin ne olduğunu çok iyi bilir... bu yüzden sonuç olarak ben de aynı yere bağladım, kandırılmışsınız umarım bir daha aynı hataya düşmezsiniz diye...

Bakirelik bu denli önemliyse kişi için ona sahip olmayı bilecek.
Tabularını, ailesini, çevresini ele alacak. Yaşar ya da yaşamaz.
Yaşıyorsa arkasında duracak “kandırıldım” kelimesine şu devirde kimse inanmaz. Bence karşındaki insan bile inanmamıştır da “nasıl olsa gönlü vardı” demiştir. Bunlar da işte ülkemizin halleri.
Bekaretine önem veren genç kız ancak tecavüze uğrarsa sizin dediklerinizi hisseder, ancak gönüllü olan birlikteliklerde bunun adı pişmanlıksa diyecek bir şey yok, ben acımıyorum.

@garden ve @deadlywhisper, lafı agzımdan aldınız valla! Özellikle bazı yorumcular iyice suyunu çıkarmış geyiğin. Okurken ben sinirlendim ne ayıp, tahrik et et, sonra kadın sinirlenince nasıl beddua edersin. Tamam beddua da hoş olmamış ama resmen insanın damarına basıyorsunuz boşuna dememişler kadının en büyük düşmanı yine kadın diye.

Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir kere tecavüzse diğerleri isteyerek olmuş olmuyor mu? Adamsa şayet seni yarı yolda bırakmamalı fakat şu da bir gerçek ki devamının gelmesi senin suçun oluyor. Bu saatten sonra ne seni yargılayabiliriz nede vah vah diye biliriz. Anlık hevesler uğruna boşa harcanmış bir hayat gibi düşünüyorum.
Belki adam! ben istedim diye birlikte olmaktan çekinmeyen biri çocuklarımın annesi olmaya layık değil diye düşünebilen biride olabilir. Bazı erkekler istediklerini dışarıda yapar evlenecekleri hanımı farklı seçerler. Bilmem anlatabildim mi?

iyi okursanız tecavüze ugradım diye bi kelıme kullanmamışş
ben burda konu sahıbının tecavüze ugradımdan çok,,sevgime yenıldım zorlamasıyla bırrlıkte oldum ve bunun devamı bu şekılde geldi..ancak bir zaman sonra bana sırtını döndü ve pısman oldum seklınde algıladım..
herkes yazışma diinde,konuşurken oldugu gibi kendını ıfade edemeyebılır,hanımın ne iş yaptıgını ya da hangı şartlarda yazdıgınıda bılmıyoruz,her an ondan bakamamışta oalbılır..keza bu konuda daha dıkkatlı olmasını bende söyledim..
yargılarken,sorgularken,yorumlarken biraz daha empati lütfenn...
hepımız bayanız ve hemcınslerımıze biraz daha nazik davranalım..

Arkadaşım Allah bir akıl vermiş kullanalım diye kararında…
Şurada ülke şartlarında kaç tane kız kandırılıyor. Her şeye kanmak mı gerekiyor. O zaman her çeşit çetenin eline düşebiliriz.
Kaldı ki çocukları bile kandıramıyorsun artık.
Tecavüze uğradım demedi kelime şekli olarak ancak anlatılan eylem her defasında zorla..
Aynı şey senin çok yakın tanıdığının başına gelmiş olsa Allah aşkına sormaz mısın “her defasında zorla olan şey için neden hep ortam yarattın ya da yaratılmasına izin verdin, çocuk senden ayrılınca mı aklın başına geldi” bu ve buna benzer soruları sormaz mısın?
Hatta kendi kardeşlerimiz olsa benzetmez miyiz? Az empati gerçekten.

Back
X