- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy evet kaptırmışım kendimi...konu sahibine tecavüzmü edilmiş bari sen söyle cevap gelmedi
ayyy evet kaptırmışım kendimi...konu sahibine tecavüzmü edilmiş bari sen söyle cevap gelmedi
Tecavüz bir kere olur ve üzerinde darp izleriyle rapor alınması lazım.
Reşit biri defalarca bunu yapıyor ve ayrıldıktan sonra “zorla” diyorsa bu tamamen adamın bunu kullanması değil bunun ayrılığı kullanması ve kendini mağdur göstermesidir.
Kadınların bunun üzerinden mağdur sanatı yapması çok sinir bozucu.
emniyet görevliside gelsin
onuda dinliyelim.
belki oda sizin için kandırdı beni... rütbemden yararlanmak istedi zilli dicek![]()
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her cevap 2 kelime. ısındıysan diğerleri zoraki olmamış.
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
yapamadım emniyet görevlisi
İlki zorla olmuşş (nasıl olduysa artık)
Sonrakilerde biraz zorla biraz istekli, birazz zevklii bir hal almışşş![]()
istemem yan cebime koy tarzı sevişmenin seviştikten sonrada terk edilmenin yeni adı zoraki birliktelikmiş canım bunu öğrenmiş olduk konu sahibesi sayesinde![]()
anladım kızlar yoksa dedim adam tecavüz etmiş arkasından ne ağıt yakıyor bu hatun beni bıraktı diye.......acaba evlenmek vaadiylemi kandırdı kınalı yapıncağı![]()
anladım kızlar yoksa dedim adam tecavüz etmiş arkasından ne ağıt yakıyor bu hatun beni bıraktı diye.......acaba evlenmek vaadiylemi kandırdı kınalı yapıncağı![]()
evlimi. iş iyice karıştıevli yazıo bide profilinizde bacım ne iş
lan yoksa adamla dini nikah yaptında ayakmı yapıon bize![]()
Madurumda madurummm yetişinn ey dostlarr gibi bişi buu![]()
Emniyet görevlisi olması sana zorla sahip olma hakkını vermez....
Neyine güveniyor acaba bu öküz..
ciddi düşünüyorlarmış..
konu sahibi büyük hissediyormuş..
büyük vurgun yemiş![]()
İlki zorla olmuşş (nasıl olduysa artık)
Sonrakilerde biraz zorla biraz istekli, birazz zevklii bir hal almışşş![]()