• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş :27:

vahh vahhhh ben hep eski türk filmlerinde var sanıyordum zengin adam kınlı yapıncağa sahip olur...sonrada ortada kalır ve gün gelir adam iflas eder ve bizim kınalı yapıncak zengin olur...artık kozlar onun elindedir:6::6::6::6::6:

konu sahibi konuyu açmış ve kaybolmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmis bosanmissiniz sanırım yani bu konuda cahil olamazsınız..sonuçta adam size sokakta yada toplum arasında sahip olmadı ee oAmn adamla niye böyle birşeyin yaşanacağı ortama girdiniz...emniyet mensubu demissiniz olsun eger dediginz gibi tecavüzden ki ben sanmiiyrm asıl bunu şikayet edin...bizim emniyetimiz tecavüzcülerin eline kalmasin:-):-)

ortada tecavüz filan yok
konu sahibini ikan edecek duymak isteyeceği sözleri söylemiş
ısrarcı olmuş sadece
olan olduktan sonra da
adı tecavüz konuldu demekki

:45::45::45::45::45::45::45::45:

konu sahibesi arkadaşım

TECAVÜZ KAÇINILMAZDI
SENDE ZEVK ALMAYAMI ÇALIŞTIN
:52::52::52::52::52:

git allahını seversen
biz bile saçmaladığının farkındayız
tabi şikayetçi olamazsın

yoksa varya bide devlet memuru
bide asayişten sorumlu bir emniyet personli bu adam
böyle bir şeyin aslı astarı olsa
o adamın alnını karışlarlardı
:20::20::20::20::20:

Bence adam burada. Birlikte bir şeyler yaşamışlar karşılıklı. Sonra ayrılmış ayrılma hakkını kullanarak. Karşındaki insan da bunu koz olarak mağduriyet adına kullanıyor.:ssz:
Ben o ilk zoraki olan ortamı merak ettim.
KONU SAHİBİDE SAĞOLSUN İKİ CÜMLE YAZIYOR OKADAR.
Genellikle zaten bu gibi konularda, hep iki cümle ile bir şeyler yazıyor konu sahiplerii ilginçç !!
OZAMAN NİYE KONU AÇTIN EĞLENCE İÇİN Mİ DİMİ AMA ?
ayyy buna sabah sabah çok güldüm.süperdi :1:

Bazı fantaziler vardırya zorla olunca daha zevkli olanından :27::27:

He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş :27:

her şakanın altında bir ciddiyet vardır derler ama bence tam tersi ..adam ciddi düşünüyorum demiş sonra kıza aaaa şaka yaptım ceeeee demişş

Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zoraki derken?
Silah zoru mu,tecavüz mü?
Zorla birlikte olan adamla sevgili olmayı istemek nerde görülmüş:44:

Ben o ilk zoraki olan ortamı merak ettim.
KONU SAHİBİDE SAĞOLSUN İKİ CÜMLE YAZIYOR OKADAR.
Genellikle zaten bu gibi konularda, hep iki cümle ile bir şeyler yazıyor konu sahiplerii ilginçç !!
OZAMAN NİYE KONU AÇTIN EĞLENCE İÇİN Mİ DİMİ AMA ?

Bazı fantaziler vardırya zorla olunca daha zevkli olanından :27::27:

yanlız böyle konularda biz daha çok eğleniyoruz konu sahibesinden hani onun için açıyorlarsa konuyu :9::9::9::9::9::9:

eski mesajlarına baktım. orada evliymişsin. 2012de. boşandınmı

vahh vahhhh ben hep eski türk filmlerinde var sanıyordum zengin adam kınlı yapıncağa sahip olur...sonrada ortada kalır ve gün gelir adam iflas eder ve bizim kınalı yapıncak zengin olur...artık kozlar onun elindedir:6::6::6::6::6:
İzleyesim geldiiii :6:
peki zoraki ilişkide nasıl korunuyordunuz???
Dimiii ama :27:
her şakanın altında bir ciddiyet vardır derler ama bence tam tersi ..adam ciddi düşünüyorum demiş sonra kıza aaaa şaka yaptım ceeeee demişş
Aynen öyleeee..
Bu kızlar neden bakireyken kendilerini bu kadar ucuza satıyorlar hiç anlamam :51:
yanlız böyle konularda biz daha çok eğleniyoruz konu sahibesinden hani onun için açıyorlarsa konuyu :9::9::9::9::9::9:
Ewettt ama konu sahibi azcuk konuşsa daha çok eğlenicezzz :))
Fake değilse bu konu,zorlama ile seks yapılınca kim korundu peki?
Deli sorular aklımda ...:52:

Ahh benimde deli sorularrr :52:
Zorla yapılan ortam nasıldı ki acaba :23:

Son düzenleme:
Back
X